Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
κοψονούρης είναι?Αν εξαιρέσετε την ουρά, δεν έχει και μεγάλη διαφορά.
κοψονούρης είναι?Αν εξαιρέσετε την ουρά, δεν έχει και μεγάλη διαφορά.
αφου μας ζηλευεις...θα προσπαθησω πολυ αλλα μου ζητατε πραγματα υπερανθρωπα..τον γαμημενο τον ελ τσαπο της γλυφαδας και τον σωγαμπρο δε ξερω μου βγαζουν κατι το μπρουταλ..μαλλον ειναι τα τρυφερα κωλαρακια τους που με προδιαθετουν με ολα τα παρελκομενα βεβαια
κυριε Ραο τι καμνετε;αφου μας ζηλευεις...
ενα σαββατοβραδο μας, ολη σου η ζωη...
ζωαρακυριε Ραο τι καμνετε;
ειμαι σιγουρος....
αν ποτε ξεπεσω στην αναγκη να γινω μισθωτος σαν εσενα, να ξερεις θα χρησιμοποιησω το πιστολι που εχω πανω στην ντουλαπα...ειμαι σιγουρος....
θες να σου δωσω το δικο μου;αν χρειαστει βρε αδελφε για να σε διευκολυνωαν ποτε ξεπεσω στην αναγκη να γινω μισθωτος σαν εσενα, να ξερεις θα χρησιμοποιησω το πιστολι που εχω πανω στην ντουλαπα...
κρατα το, μπορει να σου χρειαστει...θες να σου δωσω το δικο μου;αν χρειαστει βρε αδελφε για να σε διευκολυνω
με τιποτα ειμαι σκληρο καρυδι εγωκρατα το, μπορει να σου χρειαστει...
καποια στιγμη θα δεις καταματα την ζωη σου...
ολο με "σχεσεις" αιθέριες υπάρξεις τον βλεπω...πως μιλας ετσι για τον προεδρο ρε γαμημενε!!!
μηδεν σεβασμος..
δεν γαμαει απο το παχος ομως μονο γλειφει μαλλονολο με "σχεσεις" αιθέριες υπάρξεις τον βλεπω...
ειναι 2 σελιδες που σε πηγαινει ο αρχοντας Ραοπαουμε τιποτα ειμαι σκληρο καρυδι εγω
μηπως ηταν ο μιλτιαδης?ολο με "σχεσεις" αιθέριες υπάρξεις τον βλεπω...
δεν θελει βρυσης το γαμημενοαγιε εχθες σερβιρα ενα ποτηρι καρντου με ελαχιστο νερο βρυσης και ξαναειδα το υποθεση καρλιτο
σε μια στιγμη πηρε το ματι μου καποιες αμετροεπεις που εγραψες
τι λερ ρε
τι λε
ποτε κανονισα παρτουζα και δε το ξερωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
μπορεις να κανεις ταξιδι στο εξωτερικο η εχεις απαγορευση εξοδου απο την χωρα με υποχρεωση να πηγαινεις 2 φορες τον μηνα Α.Τ.;ειναι 2 σελιδες που σε πηγαινει ο αρχοντας Ραοπαου
σε βλεπω και σε λυπαμαι
αλλα μετα θυμαμαι τι παρασιτο της κοινωνίας εισαι
και χαιρομαι που σε γαμαει
εμφιαλωμενο μη μετααλικο εχω αλλα προτιμω βρυσηςδεν θελει βρυσης το γαμημενο
ενα μεταλικο εμφιαλωμενο δεν εχεις ?