brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.097
- Πόντοι
- 2.606
Τυπε βλέπεις και συ τένις αυτά είναι θεάματα για πλούσιουςβλεπεις Τσιτσιπα;ολο μαλακιες κανει
Τυπε βλέπεις και συ τένις αυτά είναι θεάματα για πλούσιουςβλεπεις Τσιτσιπα;ολο μαλακιες κανει
θελω και εγω να το παιξω λιγο νιπλης μαν....ξερεις κλεφτης,παλαιοπασοκος απατεωνας που τσιμπουκωνε Λαλιωτη,φουντο τα παντα ολα,κλεμμενη ταυτοτητα και αλανης στο μπουΤυπε βλέπεις και συ τένις αυτά είναι θεάματα για πλούσιους
Τυπε βλέπεις και συ τένις αυτά είναι θεάματα για πλούσιους
σου εχουν λειψει αυτα ε?ε εσυ ξερεις απο αυτα σε βαφει η νυχου .....νυχακια,ματακια,χειλακια,αποτριχωση κωλοβαλβιδας
βλεπει αλλα δεν καταλαβαινειΤυπε βλέπεις και συ τένις αυτά είναι θεάματα για πλούσιους
μαγκες παω να δω το υποθεση καρλιτο στο νετφλιξ
τα λεμε
και εσυ θα τον γαμουσες ρε αν τον εβλεπες...βαμμενο,αποτριχωμενο,τακουνατο,στριγκατο με μια εσανς ασιατικης πουτανιαςπ ω πω πω πω
απανωτες ατακες νιπλ αθηναιου
αυτοι ζευγαρι θα ναι λογικα
Τυπε είναι σίγουρος τώρα με τον κορονοιο της είπε μην πας και στέκεσαι στην ουρά στη γουστερν Γιούνιον θα στα στέλνω εγώ τα λεφτά όπου θες με ιμπανκινγκ ε υποθέτω καταλαβαίνεις τα λεφτά πήγαιναν από την Πειραιώς στην άλφαθελω και εγω να το παιξω λιγο νιπλης μαν....ξερεις κλεφτης,παλαιοπασοκος απατεωνας που τσιμπουκωνε Λαλιωτη,φουντο τα παντα ολα,κλεμμενη ταυτοτητα και αλανης στο μπου
βγες και στησου Βουλιαγμενης πιάτσακαι εσυ θα τον γαμουσες ρε αν τον εβλεπες...βαμμενο,αποτριχωμενο,τακουνατο,στριγκατο με μια εσανς ασιατικης πουτανιας
θα σε χυσω και θα σου φυγουν οι βελατουρες στην μαπα που σου εβαλαν προσεχεβγες και στησου Βουλιαγμενης πιάτσα
να περνανε και να σου κορναρουν
οπως σου αρεσει
για να νιωσεις πάλι γυναικα , που σε εχει φαει το σπιτι και αυτη η κομπαρσος σχεση σου. σε αυτακια το σχεση σου
προβλημα μεγαλο να την πληρωνω τυπεΤυπε είναι σίγουρος τώρα με τον κορονοιο της είπε μην πας και στέκεσαι στην ουρά στη γουστερν Γιούνιον θα στα στέλνω εγώ τα λεφτά όπου θες με ιμπανκινγκ ε υποθέτω καταλαβαίνεις τα λεφτά πήγαιναν από την Πειραιώς στην άλφα
Τυπε αληθεύει στο τρίτο υπόγειο της άλφα στη Σταδίου έχουν δώσει το όνομα σου σε ένα τοίχο με θυρίδες όπως στις πτέρυγες στα νοσοκομεία ;προβλημα μεγαλο να την πληρωνω τυπε
σε ολες τις τραπεζες ειμαι μαυρη λιστα
αυτες οι συγχωνεύσεις με γαμησαν
Τυπε αληθεύει στο τρίτο υπόγειο της άλφα στη Σταδίου έχουν δώσει το όνομα σου σε ένα τοίχο με θυρίδες όπως στις πτέρυγες στα νοσοκομεία ;
ακομα και στους κουλουρτζηδες της Ομονοιας χρωσταει..Τυπε αληθεύει στο τρίτο υπόγειο της άλφα στη Σταδίου έχουν δώσει το όνομα σου σε ένα τοίχο με θυρίδες όπως στις πτέρυγες στα νοσοκομεία ;
Τυπε λες να μπουκαριζε στις θυρίδες του νιπλη ο άντρας της νυχους και να έβρισκε μόνο διαμαρτυριμενα γραμμάτια ;ακομα και στους κουλουρτζηδες της Ομονοιας χρωσταει..
Τυπε αληθεύει στο τρίτο υπόγειο της άλφα στη Σταδίου έχουν δώσει το όνομα σου σε ένα τοίχο με θυρίδες όπως στις πτέρυγες στα νοσοκομεία ;