blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Χορεύω ωραία ομως σαλσα...![]()
Στο στύλο έχετε εξασκηθεί;
πολ ντανσινγκ ..; το σκεφτηκα καποτε αλλα μολις το εμαθαν οι φιλοι μου αρχισαν να με κοιτανε περιεργα και μου ανακοινωσαν οτι θα βαλουν στυλους στο σπιτι τους και ετσι προτιμησα πιλατες και aerial γιογκαΣτο στύλο έχετε εξασκηθεί;
πολ ντανσινγκ ..; το σκεφτηκα καποτε αλλα μολις το εμαθαν οι φιλοι μου αρχισαν να με κοιτανε περιεργα και μου ανακοινωσαν οτι θα βαλουν στυλους στο σπιτι τους και ετσι προτιμησα πιλατες και aerial γιογκα
Δεν ενδιαφέρομαι να είσαι καλά, δε γαμάω τους φίλους μου.
Κρίμα ...πολ ντανσινγκ ..; το σκεφτηκα καποτε αλλα μολις το εμαθαν οι φιλοι μου αρχισαν να με κοιτανε περιεργα και μου ανακοινωσαν οτι θα βαλουν στυλους στο σπιτι τους και ετσι προτιμησα πιλατες και aerial γιογκα
αν θελω να μπω σε τετοια μονοπατια θα διαβασω καναν σοβαρο βιλχεμ ραιχ ;)
Τά ΄χατε που τά 'χατε χύμα!!! Θέλετε να σας έλθουν και τσουβαλάτα;;;![]()
Αν δεν φτίαχνετε ώραια σάλτσα για μακαρόνια, δεν πρόκειται να τον συγκινήσετε τον κοιλιόδουλο.![]()
Με θίγετε κύριε.
Εγώ για pole dancing ομιλούσα.
αχαΤον ορθολογικό παραλογισμό.![]()
Καθόλου, κύριε.
Μην λησμονείτε άλλωστε πως 'σείς είστε αυτός που κάθε λιγο και λιγάκι μας ζαλίζει το επιγονάτιο σχετικά με τσιμπούσια στη Μοδιάνο.![]()
Η καταστροφή έρχεται.
Θεωρώ πλέον ότι αιωρείσθε και πνευματικώς! Πιθανώς λόγω της προκεχωρημένης ηλικίας σας.
Εγώ ήμουν εκείνος ο οποίος διαχώρισε την θέση του από τα γουρούνια [ aka φίλους μου ], που συχνάζουν εκεί.
Κοιτάξτε, κύριε, να γνωρίζετε ότι είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω οιανδήποτε πρόκλησίν σας, την οποία αναμένω μετά βεβαιότητας. Εχω σαφείς ενδείξεις από την συμπεριφορά σας ότι έρχεται η στιγμή της σύγκρουσης.
Σα να άκουσα ένα ΚΡΑΚ.![]()
Ηχητικές παραισθήσεις μπορούν να σας συμβούν στην ηλικία σας. Δεν πειράζει. Δεν είναι πραγματικότητα.