Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Στο στύλο έχετε εξασκηθεί;
πολ ντανσινγκ ..; το σκεφτηκα καποτε αλλα μολις το εμαθαν οι φιλοι μου αρχισαν να με κοιτανε περιεργα και μου ανακοινωσαν οτι θα βαλουν στυλους στο σπιτι τους και ετσι προτιμησα πιλατες και aerial γιογκα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.093
Πόντοι
2.606
πολ ντανσινγκ ..; το σκεφτηκα καποτε αλλα μολις το εμαθαν οι φιλοι μου αρχισαν να με κοιτανε περιεργα και μου ανακοινωσαν οτι θα βαλουν στυλους στο σπιτι τους και ετσι προτιμησα πιλατες και aerial γιογκα
    :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Δεν ενδιαφέρομαι να είσαι καλά, δε γαμάω τους φίλους μου.

Και που να πάει να ζητήσει η κοπέλα; Σε κάνα ξένο και να γίνει ρεζίλι των γατιώνε;;;  :huh:

Γι΄αυτό ειναι οι φίλοι. Για να στηρίζουν στις δύσκολες.  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Κρίμα ...
Χωρίς όμως να θέλω να σας θίξω ... aerial yoga ... είστε ξανθιά εκ Πανοράματος;  :think: :think: :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Με θίγετε κύριε.
Εγώ για pole dancing ομιλούσα.

Καθόλου, κύριε.

Μην λησμονείτε άλλωστε πως 'σείς είστε αυτός που κάθε λιγο και λιγάκι μας ζαλίζει το επιγονάτιο σχετικά με  τσιμπούσια στη Μοδιάνο.  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καθόλου, κύριε.

Μην λησμονείτε άλλωστε πως 'σείς είστε αυτός που κάθε λιγο και λιγάκι μας ζαλίζει το επιγονάτιο σχετικά με  τσιμπούσια στη Μοδιάνο.  :)

Θεωρώ πλέον ότι αιωρείσθε και πνευματικώς! Πιθανώς λόγω της προκεχωρημένης ηλικίας σας.
Εγώ ήμουν εκείνος ο οποίος διαχώρισε την θέση του από τα γουρούνια [ aka φίλους μου ], που συχνάζουν εκεί.
Κοιτάξτε, κύριε, να γνωρίζετε ότι είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω οιανδήποτε πρόκλησίν σας, την οποία αναμένω μετά βεβαιότητας. Εχω σαφείς ενδείξεις από την συμπεριφορά σας ότι έρχεται η στιγμή της σύγκρουσης.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Η καταστροφή έρχεται.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Θεωρώ πλέον ότι αιωρείσθε και πνευματικώς! Πιθανώς λόγω της προκεχωρημένης ηλικίας σας.
Εγώ ήμουν εκείνος ο οποίος διαχώρισε την θέση του από τα γουρούνια [ aka φίλους μου ], που συχνάζουν εκεί.
Κοιτάξτε, κύριε, να γνωρίζετε ότι είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω οιανδήποτε πρόκλησίν σας, την οποία αναμένω μετά βεβαιότητας. Εχω σαφείς ενδείξεις από την συμπεριφορά σας ότι έρχεται η στιγμή της σύγκρουσης.

:rolleyes:

Σα να άκουσα ένα ΚΡΑΚ.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Δωστε βαση στα παρακατω μπορει να σας φανουν χρησιμα μπορει και οχι λογο περασμενης ηλικιας  :grin:

5 συμβουλές ζωής για να φτάσετε τα 100!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, για να κερδίσει κάποιος τη μακροζωία, πρέπει να ακολουθήσει πέντε απλούς κανόνες.

Πιο συγκεκριμένα, Βρετανοί επιστήμονες αναφέρουν την εξής λίστα, με τα μικρά μυστικά για τη μεγάλη διάρκεια ζωής:

1. Όχι αλάτι
2. Όχι ζάχαρη
3. Καθημερινή άσκηση
4. Μεσογειακή διατροφή
5. Κατανάλωση στατινών

Οι στατίνες παρεμποδίζουν τη διαδικασία σύνθεσης της χοληστερίνης, έχοντας αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιθρομβωτικές ιδιότητες.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, η διαδικασία της γήρανσης επιταχύνεται και λόγω προβλημάτων κατά την κυτταρική διαίρεση, που είναι η λειτουργία για την ανάπτυξη των οργάνων και την αντικατάσταση των κατεστραμμένων κυττάρων, ενώ συμβάλλουν και άλλοι παράγοντες, όπως το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Mpiz κάνω απλά λιγουλάκι παρέα με κάποιες χαζοχαρούμενες Απο πανοραμα.καρά τα λοιπά είμαι παιδί του λαού

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Ηχητικές παραισθήσεις μπορούν να σας συμβούν στην ηλικία σας. Δεν πειράζει. Δεν είναι πραγματικότητα.

Το ποίος από τους δυο μας υποφέρει από παραισθήσεις και ψευδαισθήσεις, Θα δείξει.  :cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom