Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 918K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ειπες για βοτκα,σκεφτηκα μεθυσια,θυμηθηκα το ανεκδοτο.Ασε που πρεπει να ξερεις καλα αγγλικα τωρα με την προαγωγη σου.
αυτοί που έφαγαν τον Μπλιζ μπορούν να ελπίζουν σε προαγωγές εγώ είμαι φρι σταιλ και αναρχοαπλυτη. Οι προαγωγές με αηδιαζουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
αυτοί που έφαγαν τον Μπλιζ μπορούν να ελπίζουν σε προαγωγές εγώ είμαι φρι σταιλ και αναρχοαπλυτη. Οι προαγωγές με αηδιαζουν
Εμενα μαλλον μου κάνει οτι καποιος εψαχνε για ηρωικη εξοδο...

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Εμενα μαλλον μου κάνει οτι καποιος εψαχνε για ηρωικη εξοδο...
παρανομα εξτρακια με τους μοντς απαγορευονται......ενα μελος ηθελε χυσιμο στο στομα ακαποτα με καποτα φυσικα

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.028
Πόντοι
606
κοιμοσαστε κουφαλες?

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
για όποιον δεν νυστάζει, να διαβάσει το τελευταίο μανιφέστο Λαφαζάνη.
σε 5 γραμμές ...  :tired:

υγ. Bliz come back!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
για όποιον δεν νυστάζει, να διαβάσει το τελευταίο μανιφέστο Λαφαζάνη.

Μεταφερω ενα πολυ ωραιο σχολιο που διαβασα κατω απο τις ασυναρτησιες αυτου του πολιτικου απολιθωματος.

Ο Ελληνικός λαός ψήφισε ΟΧΙ στη λιτότητα ΝΑΙ στο ευρώ. Τρία πράγματα εννοούσαν οι πολίτες: δουλειές, μια καλύτερη συμφωνία εντός του ευρώ και ένα λιγότερο παλαιοκομματικό στυλ διακυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός δεν εξελέγη από το 4% που αποτελούσε τον παραδοσιακό σκληρό πυρήνα του κόμματός του. Όμως αμέσως όταν αναλάβατε εφαρμόσατε την ιδεοληψία του 4%, με μοναδικό στόχο οι δανειστές να σας ζητήσουν συγνώμη, και εντυπωσιασμένοι από τις πολιτικές σας θεωρίες και ασυναρτησίες να σας ανοίξουν τους κρουνούς και να ρέει το χρήμα. Φυσικά αυτό δεν έγινε, οι κουτόφραγκοι σας / μας πήραν με τις πέτρες. Έκτοτε, αντί να συνέλθετε, βρίζετε, απειλείτε, σύσσωμο το κυβερνητικό επιτελείο, γέροι, νέοι, μορφωμένοι, αμόρφωτοι, παλιοί εργατοπατέρες, μαγκουροφόροι, Σταλινικά απολιθώματα, αναρχικοί, λαϊκίζετε ελπίζοντας ότι αυτό πουλάει ακόμη. Μέσα σε τρείς μήνες καταφέρατε να χάσει η Ελλάδα και τον τελευταίο της σύμμαχο, τρέξατε εκλιπαρώντας στη μαμά Ρωσία, ξεχνάτε ότι τα Σοβιέτ κατέρρευσαν τη θέση τους πήρε η καπιταλιστική Ρωσία, δεν υπάρχει πια κομμουνισμός, είσαστε τα τελευταία απολιθώματα. Τώρα ηττημένοι, απομονωμένοι, αμήχανοι μπροστά στην κολοτούμπα, πασάρετε τις ευθύνες σας στο λαό με δημοψήφισμα ή εκλογές, ΝΤΡΟΠΗ!!!

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Μεταφερω ενα πολυ ωραιο σχολιο που διαβασα κατω απο τις ασυναρτησιες αυτου του πολιτικου απολιθωματος.

Ο Ελληνικός λαός ψήφισε ΟΧΙ στη λιτότητα ΝΑΙ στο ευρώ. Τρία πράγματα εννοούσαν οι πολίτες: δουλειές, μια καλύτερη συμφωνία εντός του ευρώ και ένα λιγότερο παλαιοκομματικό στυλ διακυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός δεν εξελέγη από το 4% που αποτελούσε τον παραδοσιακό σκληρό πυρήνα του κόμματός του. Όμως αμέσως όταν αναλάβατε εφαρμόσατε την ιδεοληψία του 4%, με μοναδικό στόχο οι δανειστές να σας ζητήσουν συγνώμη, και εντυπωσιασμένοι από τις πολιτικές σας θεωρίες και ασυναρτησίες να σας ανοίξουν τους κρουνούς και να ρέει το χρήμα. Φυσικά αυτό δεν έγινε, οι κουτόφραγκοι σας / μας πήραν με τις πέτρες. Έκτοτε, αντί να συνέλθετε, βρίζετε, απειλείτε, σύσσωμο το κυβερνητικό επιτελείο, γέροι, νέοι, μορφωμένοι, αμόρφωτοι, παλιοί εργατοπατέρες, μαγκουροφόροι, Σταλινικά απολιθώματα, αναρχικοί, λαϊκίζετε ελπίζοντας ότι αυτό πουλάει ακόμη. Μέσα σε τρείς μήνες καταφέρατε να χάσει η Ελλάδα και τον τελευταίο της σύμμαχο, τρέξατε εκλιπαρώντας στη μαμά Ρωσία, ξεχνάτε ότι τα Σοβιέτ κατέρρευσαν τη θέση τους πήρε η καπιταλιστική Ρωσία, δεν υπάρχει πια κομμουνισμός, είσαστε τα τελευταία απολιθώματα. Τώρα ηττημένοι, απομονωμένοι, αμήχανοι μπροστά στην κολοτούμπα, πασάρετε τις ευθύνες σας στο λαό με δημοψήφισμα ή εκλογές, ΝΤΡΟΠΗ!!!

δεν ξέρω τι να πω πια με όλους αυτούς τους τύπους, ειλικρινά. και δεν είναι θέμα ΣΥΡΙΖΑ -αριστερά -Δεξιά κλπ.
αλλά εδώ πάμε για φούντο και τώρα ειδικά ο συγκεκριμένος, που έχει ένα από τα τοπ υπουργεία, κάθεται και γράφει παπαριές αντί να στρωθεί στην δουλειά.
απλά λυπάμαι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
δεν ξέρω τι να πω πια με όλους αυτούς τους τύπους, ειλικρινά. και δεν είναι θέμα ΣΥΡΙΖΑ -αριστερά -Δεξιά κλπ.
αλλά εδώ πάμε για φούντο και τώρα ειδικά ο συγκεκριμένος, που έχει ένα από τα τοπ υπουργεία, κάθεται και γράφει παπαριές αντί να στρωθεί στην δουλειά.
απλά λυπάμαι.
Οταν τύπε μιλαω για πνευματικο καρκινο της αριστερας, δεν το λεω απο κομματικο πατριωτισμο.
Βλεπεις οτι οι αριστεροι αρνουνται να εχουν επαφη με την πραγματικοτητα.
Το μονο που τους νοιαζει ειναι οι αγκυλωσεις και οι θεωριες τους.
Και εαν αυτες δεν συμβαδιζουν με την πραγματικοτητα, τοσο το χειροτερο για την πραγματικοτητα.
Το θλιβερο ειναι οτι αρκετος κοσμος δεν το εχει αντιληφθει και τους εδωσε την ψηφο του.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Κανείς ακόμη? Τίποτα??
Τέλος πάντων...

Καλημέρα!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημέρες
blizardeye άσε τις μαλακίες και γύρνα πίσω.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
καλημερα παιδες

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για να είμαι ειλικρινής πριν από λίγο κοίταξα σοβαρά την ψηφοφορία μας και < είδα > την δυναμική της.
Συνειδητοποιώ ότι αυτοί που ψήφισαν μου δείχνουν [ και μάλιστα μαζικά ] την πόρτα της εξόδου από το νήμα.
Υπ΄ αυτές τις συνθήκες και επειδή τίθεται πλέον ζήτημα ευθιξίας και αξιοπρέπειας, που είναι οι δικές μου κόκκινες γραμμές, δηλώνω ότι αποχωρώ οριστικά από το νήμα.
Ευχαριστώ πολύ όλους σας, ανεξαιρέτως, για τις διασκεδαστικές ώρες που περάσαμε μαζί.
Καλή συνέχεια!

Μακάρι αλλά που τέτοια τύχη, δυστυχώς θα γυρίσεις και εσύ και τα ξενέρωτα σχόλια σου και οι σιχαμένες ψηφοφορίες σου.
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καλημερα  εχω νευρα και ενημερωνω μην μου μιλησει κανεις ασκημα γιατι θα γινει μακελειο  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom