NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.316
- Πόντοι
- 25.786
τώρα που θα αναλάβετε και το νήμα συγκυβέρνηση ..........το γάμησες και ψόψησε
τώρα που θα αναλάβετε και το νήμα συγκυβέρνηση ..........το γάμησες και ψόψησε
ρε καλα κανω εγω και γκαμαω μονο μποτανες
Δεν πειράζει πουλί ας μείνουμε δυο φίλοι που είναι ΠΑΟΚΙΑ και βλεπουν τον Jeremy Clarkson
θα εχω οικογενεια με το πουλι και δεν θα μπορω να αντιμετωπίσω τις πολλαπλές αναγκες ενος τετοιου υπευθυνου πόστουτώρα που θα αναλάβετε και το νήμα συγκυβέρνηση ..........
τυπε μη φυγεις ακομα ειναι νωρις και στην καταμετρηση φαινονται μονο οι γριες και οι νοικοκυρες που ψηφιζουν νωρις μετα την εκκλησια
αργοτερα ξυπνανε οι νεοι και ψηφιζουν και μπορει να εχουμε ανατροπες
αλλωστε η Β' αθηνων εχει μικρη ενσωματωση ακομα :-
θα σε βοηθάει το πουλί, όταν δεν το απασχολείςθα εχω οικογενεια με το πουλι και δεν θα μπορω να αντιμετωπίσω τις πολλαπλές αναγκες ενος τετοιου υπευθυνου πόστου
τα δίνει τυπε αλλά τα πληρώνεις χρυσάφιΝαι αλλά δεν τα δινει τύπε
μεγαλη συνεισφορά στο φόρουμ να σε κάνουν τιμημένοΠαλιοτερα ειχε ποσταρει και κωλο με μαγιο απο ηλιοθεραπεια στην παραλια.
Μεγαλες στιγμες.
φίλε επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, εγώ κουμπάρος.
Μπραμπ μπορεί να παιδευτήκαμε λίγο, αλλά μάλλον θα ξεστοκάρουμε
Το αυτο
Εσύ που το ξες μπάρμπα;τα δίνει τυπε αλλά τα πληρώνεις χρυσάφι
Δεν γίνεται αυτόθα σε βοηθάει το πουλί, όταν δεν το απασχολείς
το χει δηλώσει η ίδιαΕσύ που το ξες μπάρμπα;
η αλιντισσα τα δινει επι πληρωμη;το χει δηλώσει η ίδια
Οτι τα δίνει επι πληρωμη; Δυσκολακι...το χει δηλώσει η ίδια
οχι υπό την μορφή λ7 στο κομοδίνο ξέρεις ποιο κυριλέ ..η αλιντισσα τα δινει επι πληρωμη;
αρχιζει να αποχτα ενδιαφερον το θρετ
για πε
εσυ μην βγάλεις το κορμί σου στην χονδρική πώληση γιατι δεν θα πληρώσει ευρώ ουτε στοκατζης απ το ζεφυριΟτι τα δίνει επι πληρωμη; Δυσκολακι...
καταλαβα τυπεοχι υπό την μορφή λ7 στο κομοδίνο ξέρεις ποιο κυριλέ ..
μας αποκάλυψες και το χωριό σου. Πως πάει το περίπτερο ψωνίζει κανείς;εσυ μην βγάλεις το κορμί σου στην χονδρική πώληση γιατι δεν θα πληρώσει ευρώ ουτε στοκατζης απ το ζεφυρι
μπορεις και καλύτεραμας αποκάλυψες και το χωριό σου. Πως πάει το περίπτερο ψωνίζει κανείς;
Τωρα ειμαι ερωτευμένη με το πουλι και δεν έχω όρεξη να στην πωμπορεις και καλύτερα
σκοτσεζικα ντουζ μου κανεις τυπισσαΤωρα ειμαι ερωτευμένη με το πουλι και δεν έχω όρεξη να στην πω