alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Πότε ζητησα εγω κατι τετοιο?θα πούμε στον Άντι να το μεταφέρει σε σένα
Πότε ζητησα εγω κατι τετοιο?θα πούμε στον Άντι να το μεταφέρει σε σένα
Ναι αλλά δεν τα δινει τύπεΕγω θελω νηματοθετη μπλιζαρντ και να επιστρεψει στο θρεντ η αλλιντισα που ειναι μιλφαρα με μεγαλα βυζια!!![]()
![]()
Εγω θελω νηματοθετη μπλιζαρντ και να επιστρεψει στο θρεντ η αλλιντισα που ειναι μιλφαρα με μεγαλα βυζια!!![]()
![]()
Εγω θελω ενα προφιτερολ!!! μου επεσε το ζαχαρο !!!
δίαιτααααααααααααααααα![]()
δουλεύω αλλά σε παρακολουθώΑμαν ρε Νικ ! Νομιζα οτι ειχες φυγει !!![]()
![]()
Ε δε πειραΖει τα βλεπουμε ομωςΝαι αλλά δεν τα δινει τύπε![]()
δουλεύω αλλά σε παρακολουθώ![]()
Παλιοτερα ειχε ποσταρει και κωλο με μαγιο απο ηλιοθεραπεια στην παραλια.Ε δε πειραΖει τα βλεπουμε ομως![]()
τυπε τετοιο φακελωμα που εχεις κανει στα γκομενετα του σαη δεν εχει κανει ουτε η NSA στους τρομοκραταςΠαλιοτερα ειχε ποσταρει και κωλο με μαγιο απο ηλιοθεραπεια στην παραλια.
Μεγαλες στιγμες.
Εται ειναι γιατι οι μιλφ ΞΕΡΟΥΝΠαλιοτερα ειχε ποσταρει και κωλο με μαγιο απο ηλιοθεραπεια στην παραλια.
Μεγαλες στιγμες.
Να βρεις αργηθυλ. Εγώ έχει αποφανθει το μπου ότι είμαι μπατσος μην τουπ το χαλάσω
Η Ερη ειναι ευγενικη ψυχη και δεν θα εκανε ποτέ κακο σε κανεναν.Δεν είσαι απλός μπάτσος. Judge Ερη περισσότερο η μπατσοδικαστίνα. Κρίνει, δικάζει, καταδικάζει και άμα λάχει πετάει και μία δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος σε φίλους και εχθρούς, όχι παίζουμε.
έχεις πμ ;)Η valeria προμοταρει φιλεναδα της για λιγες μερες !! παρακαλω τα κομμαντα να ενημερωσουν αμεσα!!