Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 932K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
έλα ρε alex τι δεν καταλαβαίνεις ?

υστεριάζει συνέχεια , μου τη λέει συνέχεια για μαλακίες , φωνάζει ωρύεται , είναι επιθετική
με ψιλοπροσβάλει (όχι ότι με επηρρεάζει ) αλλά δεν μπορείς να πείς ένα οίδημα όρχεων κατάφερε
να μου το κάνει...

Πες της να πάτε τσάρκα μαζί, κάτι μου λέει ότι θα χαλαρώσει μετά.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Η dr εχει τσιριχτη φωνη??  :think:

τσιριχτή ναι , όχι οτι ακούω το περιεχόμενο , αλλά είναι πολύ διαπεραστικός ο ήχος
γαμώ την πλάκα της

Μαλακας εισαι? Εγω με την κοπελα θα ειμαι.

τι μαλάκας είσαι  :grin:
μετά όμως όταν θα έρθεις με οίδημα όρχεων θα με νιώσεις ...

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166

υστεριάζει συνέχεια , μου τη λέει συνέχεια για μαλακίες , φωνάζει ωρύεται , είναι επιθετική
με ψιλοπροσβάλει (όχι ότι με επηρρεάζει ) αλλά δεν μπορείς να πείς ένα οίδημα όρχεων κατάφερε
να μου το κάνει...
Εφοσον ειναι ειδικευομενη κ αυτη κοψτης τον αερα. Μην αφηνεις περιθωρια κ δεν χρειαζονται κ πολλες ευγενειες!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Εφοσον ειναι ειδικευομενη κ αυτη κοψτης τον αερα. Μην αφηνεις περιθωρια κ δεν χρειαζονται κ πολλες ευγενειες!!!

ευκολο το χεις ?

είναι παλιότερη ειδικευόμενη για την ακρίβεια , και κυρίως υστερική και θέλει να είναι άψογη στους ανωτέρους της
οπότε προκειμένου να έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία στους απο πάνω , υστεριάζει και καραμουζιάζει τους νεότερους
και κάπως πιο χαλαρούς , άνετους έστω και λίγο αδιάφορους ειδικευόμενους ...

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
ευκολο το χεις ?

είναι παλιότερη ειδικευόμενη για την ακρίβεια , και κυρίως υστερική και θέλει να είναι άψογη στους ανωτέρους της
οπότε προκειμένου να έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία στους απο πάνω , υστεριάζει και καραμουζιάζει τους νεότερους
και κάπως πιο χαλαρούς , άνετους έστω και λίγο αδιάφορους ειδικευόμενους ...
Επομενως εχει δικιο απλα αντιδραει υπερβολικα?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Επομενως εχει δικιο απλα αντιδραει υπερβολικα?

καθόλου δίκιο , είναι καθαρή υστερία
έχω συνεργαστεί άψογα με τους υπόλοιπους παλιότερους ειδικευόμενους σ'ένα ευχάριστο περιβάλλον ακόμα
και αν στράβωναν τα περιστατικά

αλλά,

αν είσαι υστερική θα βρείς μια μαλακία να την πείς στον άλλο , θυμάσαι όλες τις μαλακισμένες πληροφορίες
και βρίσκεις ευκαιρία και τα χώνεις στον άλλο

εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ ώστε να ικανοποιήσω όλες αυτές τις μαλακισμένες απαιτήσεις τη γράφω στα @@ μου
και φαίνομαι αδιάφορος και χαλαρός , αλλά επι της ουσίας απλά δεν μπορώ ν'ασχοληθώ με μαλακίες ακόμα και αν μου ρίχνουνε
πέτρες...

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
έχω συνεργαστεί άψογα με τους υπόλοιπους παλιότερους ειδικευόμενους σ'ένα ευχάριστο περιβάλλον ακόμα

αλλά,

αν είσαι υστερική θα βρείς μια μαλακία να την πείς στον άλλο , θυμάσαι όλες τις μαλακισμένες πληροφορίες

εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ ώστε να ικανοποιήσω όλες αυτές τις μαλακισμένες απαιτήσεις τη γράφω στα @@ μου
και φαίνομαι αδιάφορος και χαλαρός , αλλά επι της ουσίας απλά δεν μπορώ ν'ασχοληθώ με μαλακίες ακόμα και αν μου ρίχνουνε
πέτρες...
Δεν φανταζεσαι ποσο σε νιωθω!!!!
Εγω εχω μια τρελη στο γραφειο η οποια εκανε κ συνεχιζει κατα καιρους να κανει διαφορα σκηνικα. Περιοριστηκε καπως οταν καταλαβε οτι δεν την υπολογιζω κ αρχισα να της φερομαι οπως μου φερεται.
Μην δινεις σημασια (οσο μπορεις) και μην δειχνεις αδυναμια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

αλλά,

πέτρες...
ότι διαφωνίες έχετε μην χαραμισεις την καριέρα σου προσεξε γιατί με την χειροδικια το δίκιο σου δεν θα το βρεις

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16

να μου το κάνει...
σε γουσταρει τυπε,να την γαμησεις θελει

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246

να μου το κάνει...
τυπε οπως μας τα λες η λυση ειναι μια για την καραμουζα

[xvideos]
]

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Δεν φανταζεσαι ποσο σε νιωθω!!!!
Εγω εχω μια τρελη στο γραφειο η οποια εκανε κ συνεχιζει κατα καιρους να κανει διαφορα σκηνικα. Περιοριστηκε καπως οταν καταλαβε οτι δεν την υπολογιζω κ αρχισα να της φερομαι οπως μου φερεται.
Μην δινεις σημασια (οσο μπορεις) και μην δειχνεις αδυναμια.
ότι διαφωνίες έχετε μην χαραμισεις την καριέρα σου προσεξε γιατί με την χειροδικια το δίκιο σου δεν θα το βρεις

αμφότερες ορθές

αν και παρατηρώ ότι όσο την/τις γράφω στα @@ μου τόσο αυξάνονται οι καραμούζες
με κάποιο τρόπο ερεθίζονται απο την αδιαφορία...

τέλοσπάντων δε γ...ται ...
σε γουσταρει τυπε,να την γαμησεις θελει

δεν έχω τόσες αντοχές μύστη μου
θέλω κάτι πιο ανάλαφρο το κακόμοιρο το πέος μου είναι πολύ ευαίσθητο  :)

τυπε οπως μας τα λες η λυση ειναι μια για την καραμουζα

[xvideos]
]

:rockon: :rockon: :rockon:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Παντως ομολογω οτι κ γω εχω σκεφτει πολλες φορες οχι απλα να τη χαστουκισω, αλλα να της ριξω ενα κροσε κ να την ξαπλωσω!!!  :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom