Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 935K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (0 μέλη και 78 επισκέπτες)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
παντως απο τοτε που εκλεισε το τσατ και ριχναμε και κανα καλο γαμησακι ολοι αρχισαν να ασχολουνται με κλωνους ρετσινες κατινες παμπλους πουλους βυζια μουνια βρακια και γενικα με μαλακιες .........!!!!!

αντε ωρε ερι ποσταρε τις βυζαρες σου να θυμηθουμε τα παλια να τραβηξουν τα παλικαρια καμμια παχια να ξελαμπικαρουν!!!!!!!!!!!!!
Φίλε άσε μας να φάμε καμία μπουκιά, μην ξεράσω

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
παντως απο τοτε που εκλεισε το τσατ και ριχναμε και κανα καλο γαμησακι ολοι αρχισαν να ασχολουνται με κλωνους ρετσινες κατινες παμπλους πουλους βυζια μουνια βρακια και γενικα με μαλακιες .........!!!!!

αντε ωρε ερι ποσταρε τις βυζαρες σου να θυμηθουμε τα παλια να τραβηξουν τα παλικαρια καμμια παχια να ξελαμπικαρουν!!!!!!!!!!!!!
τα βυζια δεν ειναι πια όπως τα θυμάσαι δεν στέκουν πια περήφανα αγναντεύοντας οι ρογες το ολόγιομο φεγγάρι ,πλέον  σέρνονται στο μωσαϊκό καθαρίζοντας τους αρμους  :grin:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τετα καμπουρελη.. εχουν θρεντ για εν τζοβενο νυχου με το ενα ποδι στον ταφο και την λενε και γκαβλα. Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου  :grin:
η τετα ειναι καλο κοντοπουτανο τυπισσα
για την ηλικια της εχει ωραιο κωλαρακι και βυζαρες
μην εισαι αδικη

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

λαρυ με το μεγαλο παπαρι ετσι κι αλλιως τραβουν παχιες τα δικα μου περιμεναν;  :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
η τετα ειναι καλο κοντοπουτανο τυπισσα
για την ηλικια της εχει ωραιο κωλαρακι και βυζαρες
μην εισαι αδικη
ρε πουλι .. ειναι γιαγιοκα :think: βεβαια με τα γουστα που εχετε εχω και εγω ακομα ελπίδα  :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ρε πουλι .. ειναι γιαγιοκα :think: βεβαια με τα γουστα που εχετε εχω και εγω ακομα ελπίδα  :2funny:
θα πρεπει να ξερεις οτι οι αντρες νεαρης ηλικια πιρφοριζουν με μιλφαρες
μετα ξεμωραινονται και θελουν πιπινακια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Εγω παντα μιλφονια θα κυνηγαω!! :rockon: :rockon:
εγω τυπε απο 15 χρονων με μιλφαρες πιρφοριζα
ακομα με μιλφαρες πιρφοριζω
και οι μποτανες που γαμω ειναι ολες 30+ να μη σε πω 35+
αλλα αμα παμε 60 χρονων και γινουμε μπαμπαληδες θα συγκινουμαστε απο το τριανταφυλλενιο μουνακι και την επιδερμιδα αλαβαστρο :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
θα πρεπει να ξερεις οτι οι αντρες νεαρης ηλικια πιρφοριζουν με μιλφαρες
μετα ξεμωραινονται και θελουν πιπινακια
αυτα πρέπει να τα ξέρεις εσυ. εγω αυτό που πρέπει να ξέρω είναι σε ποιον θα τα φάω σε κάθε εποχή  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μωρή κάμπια ποτε δε βγήκες από Το κουκούλι  :idiot:
οσο υπαρχουν αντρες που λατρευουν την χρυσα γατακι μουνακι την τετα καμπουρελι το λακη με τα ψηλα ρεβερ και οτι μπαζουκλα κυκλοφορει εγω ειμαι πεταλουδα και μάλιστα με βυζια  :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
αυτα πρέπει να τα ξέρεις εσυ. εγω αυτό που πρέπει να ξέρω είναι σε ποιον θα τα φάω σε κάθε εποχή  :2funny:
οι γκομενες απο μωρα μεχρι μουστογριες προτιμουν τους ματσωμενους μπαμπαληδες τυπισσα  :-

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
οσο υπαρχουν αντρες που λατρευουν την χρυσα γατακι μουνακι την τετα καμπουρελι το λακη με τα ψηλα ρεβερ και οτι μπαζουκλα κυκλοφορει εγω ειμαι πεταλουδα και μάλιστα με βυζια  :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:
:erection: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...ξέχασες την Χρύσα  ;) :rolleyes:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πουλι γιατι να ντραπει καποιος που ψηφιζε συριζα;  αυτοι που πρέπει να ντραπουν ειναι οσοι ψηφίζουν νδ, πασοκους, χρυσαυγιτες και ποταμια και παπαριες καμαρωτες, δηλαδη ρουφιανογερμανοτσολιαδες ξεπουλημενους που χαιρονται επειδή δεν πετυχαινει να σκισει τα μνημονια ο τσιπρας. ξεφτιλες δηλαδη...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
οι γκομενες απο μωρα μεχρι μουστογριες προτιμουν τους ματσωμενους μπαμπαληδες τυπισσα  :-
και πουτσα ρε πουλι.. αν δεν εψαχναν πουτσα δεν θα γαμουσατε αβερτα παντρεμενες..

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
πηξαμε στις παντρεμενες ορθοκαβλιαση παθαμε !!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
και πουτσα ρε πουλι.. αν δεν εψαχναν πουτσα δεν θα γαμουσατε αβερτα παντρεμενες..
αυτα τυπισσα μετα την κουλουρα και στη ζουλα
μεχρι τοτε εχουν ματια μονο για τον τριανταφυλλενιο τους  :S

λαβ φορεβα

o-matic.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom