erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τι λες μωρε; πιες κανα καφεη πουτανίτσα που έχω εδώ να μου κάνει πίπες όσο δουλεύω
τι λες μωρε; πιες κανα καφεη πουτανίτσα που έχω εδώ να μου κάνει πίπες όσο δουλεύω
επισης σου λεει ποσα αυτοκινητα εχει αλλαξει,ποιο ειχε το παλαι ποτε και αλλα τετοια αδιαφορα..
13άρι έχεις?
τι λες μωρε; πιες κανα καφε
φίλε όλες οι δουλειές τα έχουν αυτά, πρέπει να ακούς τη λαλακία του καθενός.επισης σου λεει ποσα αυτοκινητα εχει αλλαξει,ποιο ειχε το παλαι ποτε και αλλα τετοια αδιαφορα..
ρε θα σε χτυπησωτο μουνάκι του Λιλα το είδες? Του είπες καλορίζικο?
ρε θα σε χτυπησω
και καλοταξιδο.του πεταξα και κερματατο μουνάκι του Λιλα το είδες? Του είπες καλορίζικο?
κάτι άλλο θα προτιμούσε αλλά έκανες την πάπια, σε είδα πάντως που σουλατσάριζες ;)και καλοταξιδο.του πεταξα και κερματα
Μπλιζ, αυτή τη στάση με ανοιχτά τα δικά μου πόδια και κλειστά της γκόμενας την κάνω ανάποδα με τη γκόμενα από κάτω, έτσι δεν την έχω δοκιμάσει
Μπλιζ, αυτή τη στάση με ανοιχτά τα δικά μου πόδια και κλειστά της γκόμενας την κάνω ανάποδα με τη γκόμενα από κάτω, έτσι δεν την έχω δοκιμάσει
ευχαριστώ, πάω να δω πως είναι
σε βαρεσε η ντουλεια κατακουτελανόμιζα ότι είσασταν φίλες και του είπες που να κάνει την εγχείρηση
τώρα που το σκέφτομαι το έχω κα΄νει και σε αυτή την παραλλαγή με τη γκόμενα από πάνω αλλά ήταν τανάσκελα και σε άλλη τρύπαΠάντα στην διάθεσή σας, κύριε, για νέες ιδέες!
Θελει γυμνασμενο γκομενακι σε αυτη τη σταση αλλιως δε θα μπορει να κανει τις κινησεις στον καταληλο ρυθμο και θα παει στραφη ολη η σταση.
σιγα μην θελει και να εχεις κανει ενοργανηΘελει γυμνασμενο γκομενακι σε αυτη τη σταση αλλιως δε θα μπορει να κανει τις κινησεις στον καταληλο ρυθμο και θα παει στραφη ολη η σταση.