blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.874
- Πόντοι
- 26.096
πατέραααααααα
Συγκινητικές εκφράσεις αβρότητας και αναγνώρισης!
πατέραααααααα
Ο Κωστάκης ήταν επί χρόνια ο πληροφοριοδότης μου. Από το 2005 που είχε λογαριασμό στο παλιό σάιτ, δεν είχαμε αφήσει μασατζίδικο για μασατζίδικο και στούντιο για στούντιο.Συγκινητικές εκφράσεις αβρότητας και αναγνώρισης!
[size=10pt][size=10pt][size=10pt] Ο NICK TRIVE, φέρει πλέον τον τίτλο < ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ >.
Αισθάνομαι υπερήφανος για το " πνευματικό μου παιδί " [/size][/size][/size]
Ο Κωστάκης ήταν επί χρόνια ο πληροφοριοδότης μου. Από το 2005 που είχε λογαριασμό στο παλιό σάιτ, δεν είχαμε αφήσει μασατζίδικο για μασατζίδικο και στούντιο για στούντιο.
Είναι όμως και η καταστροφή μου, δε με άφηνε όπως ήμουν, επέμενε να κάνω λογαριασμό, λες και θα έχανε η βενετιά βελόνι
thanks mate
Δεν έχω λόγια για ένα απ'τα καλύτερα παιδιά του φόρουμ και όχι μόνο
πατέραααααααα
τον διομηδη μονο να ξετιμησουν να ησυχασουμε[size=10pt][size=10pt][size=10pt] Ο NICK TRIVE, φέρει πλέον τον τίτλο < ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ >.
Αισθάνομαι υπερήφανος για το " πνευματικό μου παιδί " [/size][/size][/size]
τον διομηδη μονο να ξετιμησουν να ησυχασουμε
Μία χαρά είναι ο κ. διομήδης!
Bliz χαθήκαμε !!
τον διομηδη μονο να ξετιμησουν να ησυχασουμε
Ο νικ έγινε τιμημενος ?πόσες πρέπει να γαμησει κανεις για να γίνει τιμημενος ?
Ο Κωστάκης ήταν επί χρόνια [move]ο πληροφοριοδότης μου[/move]. Από το 2005 που είχε λογαριασμό στο παλιό σάιτ, δεν είχαμε αφήσει μασατζίδικο για μασατζίδικο και στούντιο για στούντιο.
Είναι όμως και η καταστροφή μου, δε με άφηνε όπως ήμουν, επέμενε να κάνω λογαριασμό, λες και θα έχανε η βενετιά βελόνι