alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Να αποδεχθω το θανατο της.Wtf Αλεξ;
Είναι πρώην, τι θες να κάνεις στον τάφο της;
Να αποδεχθω το θανατο της.Wtf Αλεξ;
Είναι πρώην, τι θες να κάνεις στον τάφο της;
σωπα! Και πως με λένε πέφτω από τα σύννεφα..Μα δε σε λένε Έρι...
πάρε ένα χαπάκι και προσπάθησε να κοιμηθείς τα βράδια το μπου σε χαλάει κάποτε είπες θα μπαίνεις αχνά. Καντο
σωπα! Και πως με λένε πέφτω από τα σύννεφα..
Τυπε ολοι στην ιδια υπερταχεια ανεβασμενοι ειμαστε.Τι μια σταση μπροστα τι μια σταση μετα.Τύπε προπερσι πεθανε μια πρωην μου, κι ακομη δεν εχω βρει τη δυναμη να παω στον ταφο της.
Τι με συμβουλευεις να κανω?
Εχεις δικιο.Τυπε ολοι στην ιδια υπερταχεια ανεβασμενοι ειμαστε.Τι μια σταση μπροστα τι μια σταση μετα.
δεν μπορείς πια να τα βγάλεις πέρα μαζί μου;πάρε ένα χαπάκι και προσπάθησε να κοιμηθείς τα βράδια το μπου σε χαλάει κάποτε είπες θα μπαίνεις αχνά. Καντο
Για την αποκατασταση της αληθειας το γραφειο λεγεται Take it easy σε εθαβαν και οταν ζουσες.έπιασες δουλειά στο Μπαμπούλας ?
Εχεις διαβασει τύπε για περιπτωσεις ανθρωπων που ξυπνησαν μεσα στον ταφο?Για την αποκατασταση της αληθειας το γραφειο λεγεται Take it easy σε εθαβαν και οταν ζουσες.
κατάντησες ενώ έχεις μυαλό και σε ψιλολυπαμαι αλλά βέβαια δική σου ή φάσηδεν μπορείς πια να τα βγάλεις πέρα μαζί μου;
Προσφατα στην Χαλκιδικη ειχαμε σουσουρο και εισαγγελικη εντολη για εκσκαφη ταφου.Ειναι συνηθες φαινομενο οι νεκραναστασεις.Κατι τετοια ακουγε και ο παππους που ζητησε να τον θαψουν με το μαξιλαρι του,αφου πρωτα εβαλε μεσα 100 χιλιαρικα που τα ειχε σηκωσει απο τον λογαριασμο του.Κι οταν πηγε η χηρα να βγαλει τα λεφτα επαθε ανακοπη μεχρι να σκεφτει και να καταλαβει γιατι ο παππους ζητουσε επιμονα να τον θαψουν με το μαξιλαρι του.Αυτος ηταν σε αλλη υπερταχεια.Εχεις διαβασει τύπε για περιπτωσεις ανθρωπων που ξυπνησαν μεσα στον ταφο?
Ξερεις οτι σε καποιες χωρες προβλεπεται κουμπακι συναγερμου μεσα στα φερετρα?Προσφατα στην Χαλκιδικη ειχαμε σουσουρο και εισαγγελικη εντολη για εκσκαφη ταφου.Ειναι συνηθες φαινομενο οι νεκραναστασεις.Κατι τετοια ακουγε και ο παππους που ζητησε να τον θαψουν με το μαξιλαρι του,αφου πρωτα εβαλε μεσα 100 χιλιαρικα που τα ειχε σηκωσει απο τον λογαριασμο του.Κι οταν πηγε η χηρα να βγαλει τα λεφτα επαθε ανακοπη μεχρι να σκεφτει και να καταλαβει γιατι ο παππους ζητουσε επιμονα να τον θαψουν με το μαξιλαρι του.Αυτος ηταν σε αλλη υπερταχεια.
Προσφατα στην Χαλκιδικη ειχαμε σουσουρο και εισαγγελικη εντολη για εκσκαφη ταφου.Ειναι συνηθες φαινομενο οι νεκραναστασεις.Κατι τετοια ακουγε και ο παππους που ζητησε να τον θαψουν με το μαξιλαρι του,αφου πρωτα εβαλε μεσα 100 χιλιαρικα που τα ειχε σηκωσει απο τον λογαριασμο του.Κι οταν πηγε η χηρα να βγαλει τα λεφτα επαθε ανακοπη μεχρι να σκεφτει και να καταλαβει γιατι ο παππους ζητουσε επιμονα να τον θαψουν με το μαξιλαρι του.Αυτος ηταν σε αλλη υπερταχεια.
Μιλαμε για εποχη δραχμής ή ευρω?
πλακατζής ο παππούς!!
και τελικά τα 100χ έμειναν στον τάφο?
που είπαμε είναι θαμμένος...?
Μιλαμε για εποχη δραχμής ή ευρω?
για κουνα λίγο το κεφάλι σου και πες μου ακούγεται τίποτα ; Αν φτάσω στο σημείο ποτέ να με οικτιρεις εσυ συγκεκριμένα θα ανέβω στο πλησιέστερο ικρίωμα κι ας ειν κι ο νεροχύτηςκατάντησες ενώ έχεις μυαλό και σε ψιλολυπαμαι αλλά βέβαια δική σου ή φάση
με τιμούν οι χαρακτηρισμοι σου.Σε mode κακίας η Έρι. Classic, όσο cool και να προσπαθεί κάποια να βγάζει προς τα έξω θα της βγει κάποια στιγμή.