blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.852
- Πόντοι
- 26.096
Το απόλυτο τίποτα η Kim Kardashian
Οντως ...
Τετοιοι κ τετοιες ομως επιπλεουν ...
Το απόλυτο τίποτα η Kim Kardashian
θενκς Μπλιζ, σου έστειλα και ένα πμ με τη γνώμη μου ;)
ok καληνυχτώ τους φίλους όλους.Το διαβασα.
Θα τα πουμε στο τηλ. το πρωι.
ok καληνυχτώ τους φίλους όλους.
Καλό ξημέρωμα φίλεok καληνυχτώ τους φίλους όλους.
Πάντα και παντού....Οντως ...
Τετοιοι κ τετοιες ομως επιπλεουν ...
Με το που είδες μιλφομουνάκι, τσουπ, εμφανίστηκεςΩχ......Στο πλαι??? Παλι θα σγουψω???
Εχω βαλει milfo-alert στο smarti-phone μου.......Μουρχεται σημα κατ--ηχητικοΜε το που είδες μιλφομουνάκι, τσουπ, εμφανίστηκες
Καλεs ειναι κι αυτεs οι λαμπεs.....Αλλα αμα βαλειs 40αρεs φωτιζει καλυτερα ..Τι λεs κι εσυ ε ???Οι εικοσαρες είναι φινες
Για γυναικεs μιλαμε τοση ωρα??? Πεστο μου ντε και νομισα αλλοΔεν ξέρω από λάμπες Λαιφ. Οι σαρανταρες γυναίκες δεν έχουν την φρεσκάδα της νέας
Δεν ειναι φρεσκαδα απλα ανακλυτπουν ακομα πραγματα.Και οι 40αρες μπορει να ειναι φρεσκιες απλα εχουν το μπονους οτι ξερουν και τι θελουνΔεν ξέρω από λάμπες Λαιφ. Οι σαρανταρες γυναίκες δεν έχουν την φρεσκάδα της νέας
Ετσι....Και δεν σου πρηζουν το μυαλο , ζητωνταs παραμυθια ...Ειναι πιο απλα τα πραγματαΔεν ειναι φρεσκαδα απλα ανακλυτπουν ακομα πραγματα.Και οι 40αρες μπορει να ειναι φρεσκιες απλα εχουν το μπονους οτι ξερουν και τι θελουν
Εξαρτατε.Ποτε δε ξερεις.Αλλα και να σου ζητησουν δεν θα εχουν παραλογες απετησεις και δεν εννοω χρηματικες κτλπ.Ετσι....Και δεν σου πρηζουν το μυαλο , ζητωνταs παραμυθια ...Ειναι πιο απλα τα πραγματα