brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.209
- Πόντοι
- 2.606
δεν υπαρχουν πλεον εδω και χρονια εχουν γινει φυλ ανηλικων ;)Εγω αν ειναι να μπω στη ψυρου θα με πανε στις στρατιωτικες φυλακες στην αυλωνα...
δεν υπαρχουν πλεον εδω και χρονια εχουν γινει φυλ ανηλικων ;)Εγω αν ειναι να μπω στη ψυρου θα με πανε στις στρατιωτικες φυλακες στην αυλωνα...
Ε και μενα οταν με δουν για ανιλικο θα με περασουν τωρα που ξυρισα τα μουσια μου και εχασα 10 κιλα με το κωλοστρατο.δεν υπαρχουν πλεον εδω και χρονια εχουν γινει φυλ ανηλικων ;)
aetsieμα γιαυτό ήρθα..
γλυκούλι μου ερεψεςΕ και μενα οταν με δουν για ανιλικο θα με περασουν τωρα που ξυρισα τα μουσια μου και εχασα 10 κιλα με το κωλοστρατο.
γλυκούλι μου ερεψες
Τωρα που ερχετε καλοκαιρι και ολοι κανουν διαιτες και διατροφες και αγοραζουν μαυριστικα λαδια και βαρανε τατουαζ δρακους και τραιμπαλ για να ριξουν τα γκομενακια στις παραλιες εγω θα βγω απο το στρατο και θα τα γαμησω ολα...τα γυραδικα...τα βρομικα...και τις πιτσαριες....
Ε οχι ενταξυ αν φτιαξει κανενα παστιτσιο θα το φαωΑπορρίπτετε λοιπόν την μαγειρική της κας. Έριναλ!
τυπε πρεπει να εισαι ο μονος ελληνας εδω και εικοσιπεντε χρονια που εχασε κιλα στον ΕΣ.....Ε και μενα οταν με δουν για ανιλικο θα με περασουν τωρα που ξυρισα τα μουσια μου και εχασα 10 κιλα με το κωλοστρατο.
Ειναι απο την σκληρη εκπαιδευσητυπε πρεπει να εισαι ο μονος ελληνας εδω και εικοσιπεντε χρονια που εχασε κιλα στον ΕΣ.....
paidia επειδη δεν καταλαβα καλα ενας καταλανος γαμησε την ερι;ή η ερι βιασε εναν καταλανο;
paidia επειδη δεν καταλαβα καλα ενας καταλανος γαμησε την ερι;ή η ερι βιασε εναν καταλανο;
παρε αμαξι με κλιματισμο μανρε συ εδώ έχουμε σοβαρότερα προβλήματα να λύσουμε. Βγάζω την επένδυση από το μπουφάν της μηχανής και τα πρωινά κρυώνω, τη βάζω πάλι και τα μεσημέρια ιδρώνω.
Ρε Τομα τι κάνεις εσύ?
τυπε πρεπει να εισαι ο μονος ελληνας εδω και εικοσιπεντε χρονια που εχασε κιλα στον ΕΣ.....
ειναι σοβαρο θεμα μαν,να το αναφερουμε στο ΓΕΣ και στον Καμμενο προσωπικα.....
παρε αμαξι με κλιματισμο μαν
βαζω βγαζω κ εγω ολη μεραρε συ εδώ έχουμε σοβαρότερα προβλήματα να λύσουμε. Βγάζω την επένδυση από το μπουφάν της μηχανής και τα πρωινά κρυώνω, τη βάζω πάλι και τα μεσημέρια ιδρώνω.
Ρε Τομα τι κάνεις εσύ?