life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Θα ρισκαρω κι εγω μια φαντασιαΛετε, κυρια, να ζηλευει ο κ. Μπραμπ;;;
Τωρα ο Μπραμπ ειναι χαμαι πεσμενοs τ ανασκελα και
Ακου λεει αν ζηλευει
Θα ρισκαρω κι εγω μια φαντασιαΛετε, κυρια, να ζηλευει ο κ. Μπραμπ;;;
αναίσθητος άνθρωπος δεν νοιωθει
εγώ έχω βαρυστομςχια μου έπεσε βαρύ το μαύρο ρύζι του Παμπλο το μεσημέρι αχαχαχαδιακρινω μια ευγενικη αγενεια διακρινω
25 έγινες συνελθε
μου βάζει και μητροπανο τα καψουρικα. Και του χορεύω ζεϊμπέκικοΕντωμεταξύ ο παμπλοθ της λεει την ωρα που την γαμαει εισαι για κριμπαη ;και του λεει η αλλη μωρό μου δεν εχω μήπως θες ενα καζαντιπι που χω απο χθες στο ψυγείο ;
Εντωμεταξύ ο παμπλοθ της λεει την ωρα που την γαμαει εισαι για κριμπαη ;και του λεει η αλλη μωρό μου δεν εχω μήπως θες ενα καζαντιπι που χω απο χθες στο ψυγείο ;
με ανοιχτά τα χέρια κι αξύριστη μασχάλη δεν θα θέλα να το χάσω αυτομου βάζει και μητροπανο τα καψουρικα. Και του χορεύω ζεϊμπέκικο
όταν πίνεις μπορείς να γαμησες ουρακοταγκο αυτό σου έκανε εντύπωση?για δεςμε ανοιχτά τα χέρια κι αξύριστη μασχάλη δεν θα θέλα να το χάσω αυτο
Διοτι οπως ελεγαν και οι αρχαιοι ημων προγονοι(οχι οι γκεουλες) σβησθεισης της λυχνιας πασα γυνη ομοια.όταν πίνεις μπορείς να γαμησες ουρακοταγκο αυτό σου έκανε εντύπωση?για δες
η αλήθεια ειναι οταν στον ακούμπησα ένιωσα μια ελαφριά τριχοφυΐαόταν πίνεις μπορείς να γαμησες ουρακοταγκο αυτό σου έκανε εντύπωση?για δες
θα θελες..η αλήθεια ειναι οταν στον ακούμπησα ένιωσα μια ελαφριά τριχοφυΐα
μερικές έχουν πλάγια το μουνιΔιοτι οπως ελεγαν και οι αρχαιοι ημων προγονοι(οχι οι γκεουλες) σβησθεισης της λυχνιας πασα γυνη ομοια.