NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.316
- Πόντοι
- 25.786
πάντως σήμερα μας γαμήκανε Μπαρτσελονέζικα
άντε γεια, πάω για τσου λου
εσύ όταν μιλάς για τα γαμησια μου είσαι δηλαδή ζορισμενος ?δεν νομίζωααα χαλαρή είσαι? παρεξήγησα
στο καλό και κουλ μπειμππάντως σήμερα μας γαμήκανε Μπαρτσελονέζικα
να στον στείλω μπας και σου λύσει και το δικό σου βρε μπραμπ όλη μέρα με το Πάμπλο ασχολησεεσυ το λυσες το προβλημα σου βρήκες τον παμπλοθ
στο καλό και κουλ μπειμπ
α έχω νεύρα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση πραγματικά είναι σημαντικό να μου δίνετε πληροφορίες για τη διάθεση μου κτλΤελικως, κυρια, συνουσιασθηκατε η οχι και γι αυτο εχετε νευρα;
α έχω νεύρα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση πραγματικά είναι σημαντικό να μου δίνετε πληροφορίες για τη διάθεση μου κτλ
ε θα έρθει ο μπραμπ ο νικ ο αγχαραλ κτλ όλο και κάποιος θα βρεθεί να μας πει. Εγώ εξάλλου δεν έχω λόγοχαχαχαχαχαχαχα...
Παρακαλω, κυρια.
Δεν απαντησατε ομως.
Εγω νομιζω οτι ειναι μυθος οτι η αγαμια φερνει νευρα.Εγω εχω να γαμησω τοσο καιρο και αισθανομαι ολο και πιο κοντα στο να γινω μοναχος,εσωτερικη γαληνη and all that shit
Χόλα
Κρυωμένος είσαι Μπλίζ;Απορια ψαλτου βηξ!
Η τζαζ ειναι χαλαρωτικη σιγουρα βοηθαει αλλα νομιζω οτι την μεγαλυτερη δουλεια την κανει το tubegaloreAll that jazz!
χαχαχαχαχα...
ε θα έρθει ο μπραμπ ο νικ ο αγχαραλ κτλ όλο και κάποιος θα βρεθεί να μας πει. Εγώ εξάλλου δεν έχω λόγο
Πάρε και συ ένα φίνο κομμάτι για τον κόπο σουΠαρτε κιαλο ισπανικο