Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Χρονια πολλα.........Ολο εκπλησσομαι εδω μεσα......
Τζιχαντιστεs, σφαζουν αρνια ...αστα να πανε

Οσον αφορα τη συμμορια, εχουμε ηδη πληροτητα στους εκτελεστες. Τον σπαζοκοκκαλα και δυο εξειδικευμενους ' κοπτες '!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Χρειαζομαστε ενα τοκογλυφο. Μερικους πολιτικους ... διεφθαρμενους. Τρεις εκβιαστες ...
Ετσι θα χτυπησουμε και την ανεργια.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Χρειαζομαστε ενα τοκογλυφο. Μερικους πολιτικους ... διεφθαρμενους. Τρεις εκβιαστες ...

Επισης χρειαζομεθα γυναικες για ... δολωμα.
Μας λειπει ο κ. kapsonis. Αυτος θα μας εβρισκε.
Και ενα κοντοπουτανο μιλφ για τον κ. saul.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω εκανα ανασταση στις 6 πριν την υπηρεσια και θαυμασα την γκομενα ενως λχγου που κακως την εφερε δω μεσα γιατι δε την βλεπω καθαρη. Ολοι οταν την χερετησαμε κοιταγαμε μονο βυζους....

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Εγω εκανα ανασταση στις 6 πριν την υπηρεσια και θαυμασα την γκομενα ενως λχγου που κακως την εφερε δω μεσα γιατι δε την βλεπω καθαρη. Ολοι οταν την χερετησαμε κοιταγαμε μονο βυζους....

Αρα δεν χρειαζεται να ψαξουμε να σας βρουμε το κοντοπουτανο μιλφ...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αγριευομαι........Με σταθερο βηματισμο προs το θεροs η πυξιδα τηs φαιαs μου ουσιαs δειχνει προs την θαλασσα και την διασωληνοσιν μου μετα του φραπεωs...........Για αιματα δεν περιλαμβανει το manual ...Δεν γινεται να παρει παραταση δια τον χειμωνα που θα εχω εξοφλησει και το μεγιστο τηs αδειαs μου???

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Αγριευομαι........Με σταθερο βηματισμο προs το θεροs η πυξιδα τηs φαιαs μου ουσιαs δειχνει προs την θαλασσα και την διασωληνοσιν μου μετα του φραπεωs...........Για αιματα δεν περιλαμβανει το manual ...Δεν γινεται να παρει παραταση δια τον χειμωνα που θα εχω εξοφλησει και το μεγιστο τηs αδειαs μου???

Ολα γινονται σ αυτο το νημα!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω ανετα εκανα μια διασωλυνωση με ενα βαρελι χοβγκαρντεν τωρα...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Επισης δεν εχω αποφασισει το αντικειμενο εργασιων της συμμοριας.
Με τι θα ασχολουμεθα;
Ποιες θα ειναι οι εκνομες πραξεις μας;
:think:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Μηπως η εμπορια λευκης σαρκος θα ητο πλησιεστερη προς τα ενδιαφεροντα μας;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/image.ashx?fid=1665169[/img[/URL]]

[b] Ηχούν οι καμπάνες στη Σμύρνη
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1922 ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΟΥΚΟΛΟΥ [/b]

Γύρω στις 12 το μεσημέρι στάλθηκε στην Σμύρνη και σε όλη την Ιωνία από τον ιστορικό και ανακαινισμένο ναό του Αγίου Βουκόλου το μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού με το ««Ανάστα ο Θεός, κρίνον τήν γην, ότι σύ κατακληρονομήσεις εν πάσι τοις εθνέσι», που έψαλε με στεντόρεια φωνή ο αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου Κύριλλος Συκής εξερχόμενος του Ιερού Βήματος.

Προηγείτο η εικόνα της Αναστάσεως, την οποία έφερε ένας νέος. Ο αρχιμανδρίτης σκορπούσε στον ναό φύλλα δάφνης, σύμβολο της νίκης του Χριστού επί του θανάτου. Ο ναός σείστηκε από τους κρότους, που προκάλεσαν οι πιστοί χτυπώντας τα καθίσματα.  Είναι ένα έθιμο, που παραπέμπει σημειολογικά στην Ευαγγελική περικοπή της Ανάστασης « και σεισμός εγένετο μέγας».

Η «Πρώτη Ανάσταση», όπως επικράτησε να ονομάζεται ο Μέγας Εσπερινός της Κυριακής του Πάσχα, τελείται το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου και ακολουθεί η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας άνδρες, γυναίκες και μικρά παιδιά μετέλαβαν των Αχράντων Μυστηρίων.

Χθες βράδυ, για πρώτη φορά από το 1922, τελέστηκε σε μυσταγωγική ατμόσφαιρα ο όρθρος του Μεγάλου Σαββάτου στον οποίο ψάλθηκαν από το εκκλησίασμα, Έλληνες και άλλους Ορθόδοξους, που κρατούσαν αναμμένα κεριά, οι τρεις στάσεις των Εγκωμίων:

« Η ζωὴ εν τάφῳ», « Άξιον εστί» και « Αι γενεαί πάσαι». Ακολούθησε η περιφορά του Επιταφίου στον περίβολο του ναού του Αγίου Βουκόλου και σε σοκάκια γύρω από αυτόν, στην περιοχή Μπασμανέ.

Ήταν στιγμές μοναδικές και συγκλονιστικές. Αρκετοί μουσουλμάνοι παρακολούθησαν με σεβασμό από τα παράθυρα και τα μπαλκόνια τους την περιφορά. Τα μεσάνυχτα στον Άγιο Βουκόλο θα γίνει πανηγυρικά η Λειτουργία της Αναστάσεως και αύριο το πρωί ο Εσπερινός της Αγάπης.

Θα ακολουθήσει πασχαλινό τραπέζι, που θα ετοιμάσει η Ορθόδοξη κοινότητα Σμύρνης. Αυτές τις μέρες σημαντική ήταν οι συμβολή στις ακολουθίες των ιεροψαλτών από την Αθήνα, Παναγιώτη Παπά και Καλλιακμάνη Δημήτρη. Τους βοήθησε και η κυρία Ελπίδα από την Μυτιλήνη, η οποία συμπαραστέκεται εθελοντικά στο έργο της Ορθόδοξης κοινότητας Σμύρνης.
[url=http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/greece/article/i-proti-anastasi-ston-agio-voukolo-tis-smirnis-meta-to-1922]http://www.zougla.gr/greece/article/i-proti-anastasi-ston-agio-voukolo-tis-smirnis-meta-to-1922[/url[/URL]]

*Καλή Ανάσταση Χρόνια πολλά με Υγεία σε όλους.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι