life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Χρονια πολλα.........Ολο εκπλησσομαι εδω μεσα......Χρονια πολλα.
Τι λεει;
Τζιχαντιστεs, σφαζουν αρνια ...αστα να πανε
Χρονια πολλα.........Ολο εκπλησσομαι εδω μεσα......Χρονια πολλα.
Τι λεει;
Χρονια πολλα.........Ολο εκπλησσομαι εδω μεσα......
Τζιχαντιστεs, σφαζουν αρνια ...αστα να πανε
Χρειαζομαστε ενα τοκογλυφο. Μερικους πολιτικους ... διεφθαρμενους. Τρεις εκβιαστες ...
Ετσι θα χτυπησουμε και την ανεργια.
Εγω εκανα ανασταση στις 6 πριν την υπηρεσια και θαυμασα την γκομενα ενως λχγου που κακως την εφερε δω μεσα γιατι δε την βλεπω καθαρη. Ολοι οταν την χερετησαμε κοιταγαμε μονο βυζους....
Δεν ηταν μιλφ ηταν λιγο μεγαλυτερη μου...παντα χρειαζετε ενα μιλφ....Αρα δεν χρειαζεται να ψαξουμε να σας βρουμε το κοντοπουτανο μιλφ...
Αγριευομαι........Με σταθερο βηματισμο προs το θεροs η πυξιδα τηs φαιαs μου ουσιαs δειχνει προs την θαλασσα και την διασωληνοσιν μου μετα του φραπεωs...........Για αιματα δεν περιλαμβανει το manual ...Δεν γινεται να παρει παραταση δια τον χειμωνα που θα εχω εξοφλησει και το μεγιστο τηs αδειαs μου???Χρειαζομαστε ενα τοκογλυφο. Μερικους πολιτικους ... διεφθαρμενους. Τρεις εκβιαστες ...
Ετσι θα χτυπησουμε και την ανεργια.
Αγριευομαι........Με σταθερο βηματισμο προs το θεροs η πυξιδα τηs φαιαs μου ουσιαs δειχνει προs την θαλασσα και την διασωληνοσιν μου μετα του φραπεωs...........Για αιματα δεν περιλαμβανει το manual ...Δεν γινεται να παρει παραταση δια τον χειμωνα που θα εχω εξοφλησει και το μεγιστο τηs αδειαs μου???
σφαγες και μαχαιρωματαΕπισης δεν εχω αποφασισει το αντικειμενο εργασιων της συμμοριας.
Με τι θα ασχολουμεθα;
Ποιες θα ειναι οι εκνομες πραξεις μας;
και σκουροχρωμης μη σου πωΜηπως η εμπορια λευκης σαρκος θα ητο πλησιεστερη προς τα ενδιαφεροντα μας;
και σκουροχρωμης μη σου πω
Η άλλη ειναι στη Βαρκελώνη και μπαίνει στο μπου