Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Καλημέρα.
Προς τους κ.κ. The Saint!, House of Fun και την κα. Erinal και λοιπούς ενδιαφερόμενους:

Σε επιβεβαίωση των συμπερασμάτων στα οποία έχουν καταλήξει τα διάφορα μέλη του νήματος με τα π.μ. και τα τηλέφωνα, σας δηλώνω ότι εγώ είμαι υπεύθυνος για ό,τι συνέβη με την επίμαχη φωτο [ ανεύρεση, διακίνηση κλπ ].
Κατά συνέπεια τα όποια κατηγορητήρια πρέπει να στραφούν σε βάρος μου.
Οι υπόλοιποι προσπαθήστε να βρείτε ένα modus vivendi εδώ μέσα και συνεχίστε να διασκεδάζετε.
Το λιγότερο που έχω να κάνω εγώ είναι να αποχωρήσω από το νήμα.
Εύχομαι σε όλους σας καλή συνέχεια στις ζωές σας!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
[size=30pt]Προς κ. Alex71 και κα. Wilde Rose:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
Είσθε ανίκητοι![/size]

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
τελικα οι φωτο της εριναλ που εχω εγω τι ειναι παπαρια?????????? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Επισκέπτης
Εριναλ δειξε και σε μας της φωτο σου,, Εχω αρκετο καιρο να δω μικροσκοπικη φαλαινα!  :2funny: :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Kε Μπλιζ νομιζω οτι πρεπει να αναθεωρησετε την αποφαση σας να εγκαταλειψετε το νημα και προφανως και το site.Eιναι εμφανης η απουσια σας και σας καλω να γυρισετε πισω ταχιστα.Ελπιζω να λαβετε σοβαρα υπ οψιν σας την προτροπη μου.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ερι και να την κανω τσαμπα τα λεφτα εχω ενα ενζυμο που την ξανφυτρωνει την μπουτσα ασε που πηγα σε ενα ντοκτορα και μου ειπε οσο κοβεις τοσο θα πεταει παραπανω την αφησα και εγω στου 33ποντους και ησυχασα!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ερι και να την κανω τσαμπα τα λεφτα εχω ενα ενζυμο που την ξανφυτρωνει την μπουτσα ασε που πηγα σε ενα ντοκτορα και μου ειπε οσο κοβεις τοσο θα πεταει παραπανω την αφησα και εγω στου 33ποντους και ησυχασα!!!
  Γιαυτο σε ηθελαν ολες ρε λαρυ . 33 την ειχες; :think: Αυτό δεν το θυμόμουν  :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
επισης για την ιστορια η εταιρια που εβγαλε το εξυπνο λαστιχο απο την μπουτσα μου το εμπνευστικε  οταν ειναι ντεκαβλε ισα με 8 ποντους ειναι μετα αστα .............

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Καλημέρα.
Προς τους κ.κ. The Saint!, House of Fun και την κα. Erinal και λοιπούς ενδιαφερόμενους:

Σε επιβεβαίωση των συμπερασμάτων στα οποία έχουν καταλήξει τα διάφορα μέλη του νήματος με τα π.μ. και τα τηλέφωνα, σας δηλώνω ότι εγώ είμαι υπεύθυνος για ό,τι συνέβη με την επίμαχη φωτο [ ανεύρεση, διακίνηση κλπ ].
Κατά συνέπεια τα όποια κατηγορητήρια πρέπει να στραφούν σε βάρος μου.
Οι υπόλοιποι προσπαθήστε να βρείτε ένα modus vivendi εδώ μέσα και συνεχίστε να διασκεδάζετε.
Το λιγότερο που έχω να κάνω εγώ είναι να αποχωρήσω από το νήμα.
Εύχομαι σε όλους σας καλή συνέχεια στις ζωές σας!
Επιφυλάσσομαι ....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Να παρω μαζι μου ομπρελα στην αθηνα;  :think:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Να παρω μαζι μου ομπρελα στην αθηνα;  :think:
ασε μας ρε κοπελια...σε ενα θρεντ "περιοριστηκες" και εφερες τα πανω κατω...

καλα λεω μονο για τσαπου, αλλα με λεν σεξιστη και με κραζουν οι "φιλες" μου  :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom