Παντα εχω χιουμορ . Και ημουν σαφης στις αποψεις μου. Τις οποιες μου ενισχυσε το αγχος σου να αποδειξεις το αντιθετο. βεβαια εχω κανει και ανακριση ...ως υπαστυνομος α
Ναι. Είναι γεγονός. Πάντα το ρίχνετε στο χιούμορ όταν πιανεστε στη φάκα όπως τώρα.
οχι θα σε αφησω να βασανιζεσαι να αποδειξεις οτι δεν την υποστηριζεις. Το βρισκω υπεροχο..
Μάλιστα!
Το ότι -καιτοι σας προκάλεσα- δεν έχετε καταφέρει να στοιχειοθετήσετε ούτε στο ελάχιστο την άποψή σας πέρι στήριξής μου στη δίδα Ρόζυ, το παρακάμπτετε, και προχωράτε θεωρώντας ότι η άποψή σας αποτελεί θέσφατο για όλους.
Δείτε δεσποινίς μου.
Προσωπικά, σας δηλώνω ότι δεν έχω να αποδείξω τίποτα απολύτως. Και αυτό όχι μόνον επειδή δεν καταφέρατε να στοιχειοθετήσετε την άποψή σας, αλλά γιατί, πολύ απλά, δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε ανισόρροπους συκοφάντες.
Το χειρότερο βέβαια σε αυτή την υπόθεση δεν είναι ότι είστε ανισόρροπη. Αυτό άλλωστε το γνώριζα και σας το έχω επισημάνει και στο πρόσφατο παρελθόν. Το χειρότερο είναι είστε τόσο σκύβαλο, που παραδέχεστε ότι βρίσκετε υπέροχο το να συκοφαντείτε τους άλλους για να τους φέρετε σε στάση απολογίας για κάτι που δεν έχουν κάνει.
Την καλημέρα μου στην υπόλοιπη εκλεκτή ομήγυρη.