Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
επιπροσθέτως ο πρώτος που ξεκίνησε τους χαρακτηρισμούς και μάλιστα σε άλλα νήματα είναι το εν λόγω νικ, ασχέτως αν ορισμένοι εδώ έχετε τελικά επιλεκτική μνήμη

φεύγω μην τα πάρω γενικά
κουλ μπειμπι κουλ.. ειναι παρασκευη ασε να αναψουν λιγακι τα αιματακια ...  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
λετε να φαγω και ενα παγωτο; το πρωι πουντιασα βεβαια  :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
3 παγωτά να φας μπας και σου κλεισει ο λαιμος και γλιτωσουμε τη γκρίνια σου  :grin:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ προχθες εχω το μηχανακι και ανεβαινω μου για να κατεβω απο ενα πεζοδρομιο που το ειχα βαλει και μπροστα ειναι 3-4 τους δυο τους ξερω καλα οποτε εφόσον θελω να περασω τους λεω ναι αλλα δεν με βολέυει ετσι οπως καθεστε, γυρναει ο ενας  παλι γρκινιαζεις γαμω το χαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχχ

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ προχθες εχω το μηχανακι και ανεβαινω μου για να κατεβω απο ενα πεζοδρομιο που το ειχα βαλει και μπροστα ειναι 3-4 τους δυο τους ξερω καλα οποτε εφόσον θελω να περασω τους λεω ναι αλλα δεν με βολέυει ετσι οπως καθεστε, γυρναει ο ενας  παλι γρκινιαζεις γαμω το χαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχχ

το μοτοσακο σου το ειχα ξεχασει !!!!! χαχαχχαχχααχχαχ οταν το καβαλας λεμε εισαι δημοσιος θανατος.....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
το μοτοσακο σου το ειχα ξεχασει !!!!! χαχαχχαχχααχχαχ οταν το καβαλας λεμε εισαι δημοσιος θανατος.....
εμ... δεν θυμασαι που ειχε ανεβει ο μπαμπης 100 κιλα ανθρωπας  και κοντεψαμε να πεσουμε σε στροφη επειδη ειδε γυρους και ηθελε να σταματησουμε ; :headbang: :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
καλημερα θεα του ερωτα της καβλας της συνουσιας και των ανωμαλιων !!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Τελικά πολλά μέλη έχουν συναντήσει την κα. Έριναλ!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
οι με τον λαρυ δεν εχουμε συναντηθει ημεθα γειτονες μια εποχη που ζουσα στο οσλο .. και μετα χαθηκαμε  :2funny:

Αν όντως έχετε ζήσει στο Οσλο, τότε οφείλω να σας πω ότι το Vigelandpark είναι ένα από τα συγκλονιστικότερα μέρη, που έχω βρεθεί στη ζωή μου και γι΄ αυτό πήγα και ξαναπήγα στο Όσλο ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αν όντως έχετε ζήσει στο Οσλο, τότε οφείλω να σας πω ότι το Vigelandpark είναι ένα από τα συγκλονιστικότερα μέρη, που έχω βρεθεί στη ζωή μου και γι΄ αυτό πήγα και ξαναπήγα στο Όσλο ...
ποσες φορες μπλιζ; :o

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Την πρώτη φορά που πήγα, σοκαρίστηκα.
Τις επόμενες φορές συγκινήθηκα. Δάκρυσα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom