Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Για ψάρεμα έχει πάει κανένας από εσάς για χταπόδια η δίχτυα η βουτιές για αχινους

όλα αυτά είναι στην ημερήσια διάταξη το καλοκαίρι, μόνο μη μου ζητήσετε δεν περισσεύουν, τα τρώω όλα  :grin:

Καλημέρεεεεεεεεες

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
κ. ΗΛΙΘΙΕ,
ομιλω την Ελληνικην καλως κατα τεκμηριο μαχητο αν θελετε.
Φρονω λοιπον οτι σας εχω δωσει να καταλαβετε οτι σας θεωρω αντιπαθη, αναξιοπρεπη, εγωπαθη, κομπλεξικο, μαμακα και ανεραστο.
Σεις απο την πλευρα σας κανετε ο,τι περνα απο το χερι σας για να αποδειξετε ποσο γλοιωδης, σαχλος, μειωμενης διανοητικης εμβελειας και αναλατος και αοσμος εισθε.
Απο ολα τα παραπανω ομως το χειροτερο ειναι η ελλειψη αξιοπρεπειας. Σας φτυνω κ θεωρειτε οτι βρεχει.
Για τελευταια φορα σας προειδοποιω και σας λεγω:
Μου προξενειτε εμετο. Σεις και το πορνιδιο που σερνετε μαζι σας. Υπαγετε να κρημνοτσακισθειτε αμφοτεροι η κατα μονας και παντως μακροθεν του νηματος.
κ. ΓΕΛΟΙΕ, θυμηθειτε ποσες φορες δηλωσατε οτι αποχωρειτε απο το νημα και ποσες φορες επιστρεψατε. Εχουν δικιο αυτοι που σας χαρακτηριζουν ως διαρροικο συνδρομο.
Αν παρολα αυτα θελετε ξανα τον πολεμο, θα τον εχετε. Και εσεις και η πορνη των 10 € ανα πεοθηλασμο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Καλημέρα.
Μπλιζ φίλε μου, γιατί τόση τσατίλα?
Ψυχραιμία. Δε μας τρώνε το ψωμί.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.755
Πόντοι
5.006
μετα το πασχα θα ανεβω πρωτα ο θεος οχι βεβαια μονος μου θελω να μου πεις που να μεινω και τα σχετικα... :)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Καλημέρα.
Μπλιζ φίλε μου, γιατί τόση τσατίλα?
Ψυχραιμία. Δε μας τρώνε το ψωμί.
Καλημέρα φίλε.
Κάποιοι είναι περισσότερο ανεκτικοί και κάποιοι όχι, είναι στην ιδιοσυγκρασία καθενός.
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα ότι και αν θέλει να κάνει ο εν λόγω κύριος. Απλά αγνοώ τις κουτοπονηριές του. Αν και συμφωνώ απόλυτα με τους χαρακτηρισμούς του Μπλιζ.

Αν θέλει να αντλήσει πληροφορίες για το πελατολόγιό μου, μπορώ να του το δώσω ο ίδιος.
Μπορώ να του βρω και καμιά θεσούλα σε μεγάλες δικηγορικές εταιρείες που έχω ως πελάτες.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Δεν ασχολούμαι τοσο πολυ ρε συ Νικ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Υπερβολές εκατέρωθεν , αν θες τη γνώμη μου.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Υπερβολές εκατέρωθεν , αν θες τη γνώμη μου.
Σεβαστή η γνώμη σου, όπως και σεβαστή η γνώμη του Μπλιζ να μην ανέχεται κάποιες συμπεριφορές εφόσον τον χαλάνε.
Προσωπικά δεν θα αντιδρούσα το ίδιο. 'Ετσι όμως είναι ο άνθρωπος Μπλιζ και επειδή μου αρέσει ο άνθρωπος που έχω γνωρίσει, τάσσομαι 100% μαζί του.
Αυτή πάλι είναι η δική μου ιδιοσυγκρασία, να στηρίζω ανθρώπους που εκτιμώ στις αποφάσεις τους, ακόμη και αν εγώ δεν θα αντιδρούσα το ίδιο.

Είμαι λάθος? Δεν πειράζει........

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
χαιρετώ, δεν ξέρω πότε το επόμενο διάλειμμα  :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Δεν εχει σωστο και λάθος.
Τον Μπλιζ τον εκτιμώ απεριοριστα και τον θεωρώ εξαίρετο φίλο.
Ας το σταματήσουμε εδώ.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
[move][size=20pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΗΜΑΤΟΣ.[/size][/move]

Το νήμα ανακοινώνει ότι σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκαν ο νηματοθέτης και ο κ. heimweh, σε κεντρικό καφέ της πόλης. Κατά την συνάντηση επικράτησε θερμότατο κλίμα φιλίας και αλληλεγγύης. Συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα, που ταλανίζουν και αναζητήθηκαν λύσεις διά μέσου της επωφελούς ανταλλαγής απόψεων.
Κατά το πέρας της συνάντησης αντηλάγησαν εναγκαλισμοί και ασπασμοί και εδόθησαν υποσχέσεις για επανάληψη συναντήσεων με την πρώτη ευκαιρία!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606

Το νήμα ανακοινώνει ότι σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκαν ο νηματοθέτης και ο κ. heimweh, σε κεντρικό καφέ της πόλης. Κατά την συνάντησε επικράτησε θερμότατο κλίμα φιλίας και αλληλεγγύης. Συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα, που ταλανίζουν και αναζητήθηκαν λύσεις διά μέσου της επωφελούς ανταλλαγής απόψεων.
Κατά το πέρας της συνάντησης αντηλάγησαν εναγκαλισμοί και ασπασμοί και εδόθησαν υποσχέσεις για επανάληψη συναντήσεων με την πρώτη ευκαιρία!
αυτο δεν ειναι ειδηση,ειδηση ειναι να το κανεις αυτο με αλεξ και ροζυ  :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

Το νήμα ανακοινώνει ότι σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκαν ο νηματοθέτης και ο κ. heimweh, σε κεντρικό καφέ της πόλης. Κατά την συνάντηση επικράτησε θερμότατο κλίμα φιλίας και αλληλεγγύης. Συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα, που ταλανίζουν και αναζητήθηκαν λύσεις διά μέσου της επωφελούς ανταλλαγής απόψεων.
Κωλόφαρδοι  :tickedoff:

στο φύλαγα ααααααααααχαχχααχχαχαχαχαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom