House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Τουαλέτα κι εσύ με το τάμπλετ?To ειδα το ποσταρισμα, 6 το πρωι. Ξυπνησε και σκεφθηκε να ανεβασει τετοιο ποσταρισμα. Ποσο θλιβερο?
Τουαλέτα κι εσύ με το τάμπλετ?To ειδα το ποσταρισμα, 6 το πρωι. Ξυπνησε και σκεφθηκε να ανεβασει τετοιο ποσταρισμα. Ποσο θλιβερο?
Στην αρχη δυσκολεύτηκα λιγο αλλά μετα καταλαβα ποια ειναι "η ουρά".Πριν απο 1000 περιπου σελιδες - μπορει και παραπανω - συμφωνησαμε ενα συγκεκριμενο νικ να μην ξαναπατησει εδω μεσα.
Το νικ αυτο τριγυριζε σε αλλα νηματα, κλαψουριζε και ελεγε οτι το νημα μας θα κλεισει επειδη δεν γραφει αυτος και η ουρα που σερνει απο πισω του.
Τις τελευταιες ημερες το νικ αυτο πυκνωσε τις επισκεψεις του στο νημα μας και πουλαει εξυπναδες, εξευτελιζομενος μπροστα στη μεγαλη καψουρα του ... ονοματα ας μη λεμε γιατι μπορει να θυμωσει η ουρα του.
κ. Αλεξ συνεχιζετε να εισθε ανεπιθυμητος στο νημα μας.
Δεν μας λειπετε. Τηρειτε την συμφωνια μας αλλιως θα ξαναδειτε το νηματοθετη απεναντι σας.
Δεν εχω ταμπλετ καρδια μου.Τουαλέτα κι εσύ με το τάμπλετ?
εγω θα τον πήγαινα στο συμβούλιο της επικράτειαςTo ειδα το ποσταρισμα, 6 το πρωι. Ξυπνησε και σκεφθηκε να ανεβασει τετοιο ποσταρισμα. Ποσο θλιβερο?
Τι να κανουμε εκει? Ούτε καν ενα κυλικειο της προκοπής δεν εχει.εγω θα τον πήγαινα στο συμβούλιο της επικράτειας
Εδώ έχουμε το συμβούλιο της μαλακίας που να τρέχει τώρα.εγω θα τον πήγαινα στο συμβούλιο της επικράτειας
Δεν είμαι γυναικείος κλώνος ρε συ, Αρχίσαμε τα καρδιά μου, ν αναμένω και πμ?Δεν εχω ταμπλετ καρδια μου.
Στην αρχη δυσκολεύτηκα λιγο αλλά μετα καταλαβα ποια ειναι "η ουρά".
Σίγουρα όχι για αγοραφοβικούς μύστεςΧθες διάβαζα κριτικές για τσοντοσινεμα αβερωφ επικ![]()
Εχει σταματησει τα πμ σε γυναικειους κλωνους για να μην γκρινιαζω, οποτε καπου πρεπει να εκτονωθει!!!Δεν είμαι γυναικείος κλώνος ρε συ, Αρχίσαμε τα καρδιά μου, ν αναμένω και πμ?![]()
Δε μιλάω, είμαι τάφος.Εχει σταματησει τα πμ σε γυναικειους κλωνους για να μην γκρινιαζω, οποτε καπου πρεπει να εκτονωθει!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
εχει κάτι περιπτώσεις το μπου γαμιςετα τι κυκλοφορεί εκεί έξωΣίγουρα όχι για αγοραφοβικούς μύστες![]()
Δεν χρειαζεται, ουτε θελω να μιλησεις. ;)Δε μιλάω, είμαι τάφος.
Στα πόσα πμ λες να τον κάνουν τιμημένο τον δικό σου?Δεν χρειαζεται, ουτε θελω να μιλησεις. ;)
Αν κρινω με βαση τα μεταξυ μας θα επρεπε να εχει γινει ηδη.Στα πόσα πμ λες να τον κάνουν τιμημένο τον δικό σου?
Πάω στοίχημα πως εχει στειλει διπλάσια απ τα ποστ του.![]()
ante gamisou re vromomouno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Την κουναω με χαρη ομως!!!!![]()
tha frontiswante gamisou re vromomouno
δες λιγο Αμοργο να χαλαρωσειςΝα πω στο παπαρα που πήγε να την πει στο νικ επειδή μου είπε να ηρεμήσω πώς την επόμενη φορά που θα επιχειρήσει κάτι παρόμοιο θα του ευχηθώ ως Σάββατο γεννημένη να πάθει καταρροικο πυρετό..για αρχή