NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
νευρικός θα καταντήσεις, κόφτους
νευρικός θα καταντήσεις, κόφτους
Μαλλον κατι τετοιο .....Δεν βλεπω αλλωστε να προλαβαινει τιs προθεσμιεs.....εγώ προτείνω αφού έχει τα κλειδιά του νήματος να τις αφαιρέσει από την ψηφοφορία
δε βαριεσαι,ενα μας χαλαρωνει και αλλα δεκα μας πιεζουν..παράταση σε κάτι που έληγε σήμερα και χαλάρωσα
παράταση σε κάτι που έληγε σήμερα και χαλάρωσατι λεει?
Μπορει να.....εμφιαλωθηκεη φραου ρετσινα που στον μπουτσο ειναι?![]()
τα είδαμε φίλε και τον χαιρετίσαμε το πρωίΨεs το βραδυ μπηκε εναs φιλοs απ τα παλια(ονοματα δεν λεμε υποληψειs δεν θιγουμε) και μου ανεθεσε να σαs μεταφερω τουs αγωνιστικουs χαιρετισμουs του...Θα καταλαβατε ποιοs φανταζομαι...Αν οχι, δεν φταιω
Σ.σ επεξηγησιs.........Μην το μπερδεψετε με τουs χαιρετισμουs τηs Εκκλησιαs...Καμμια σχεση![]()
ρε κιερατα,τι μας κανεις βραδυατικα...Αφιερωμενο εξαιρετικα για ολουs
![]()
εμενα μου αρεσουν οι φατσουλιτσες μπλιζ θα τους υβρισω ειδικα εκεινον τον χαουζΥπαγω προς κολυμβησιν ... αφου δεν σας αρεσουν ουτε οι Γερμανιδες ουτε οι φατσουλες μου ...
Ωραια....Να σβηνω μια-μια τιs υποχρεωσειs....Τι εμεινε??τα είδαμε φίλε και τον χαιρετίσαμε το πρωί
γι' αυτό και εγώ λέω να την κάνω για καμιά πλατεία και άσε αυτά μου μας πιέζουν για αύριο
Ωραια....Να σβηνω μια-μια τιs υποχρεωσειs....Τι εμεινε??Να πληρωσω την ασφαλεια του δευτερου αυτοκινητου , να δωκω εντολη για ΔΕΗ, μπροκολα απο τον μαναβη, κτλ........ Τιποτα δλδ![]()
![]()
γι' αυτό και εγώ λέω να την κάνω για καμιά πλατεία και άσε αυτά μου μας πιέζουν για αύριοδε βαριεσαι,ενα μας χαλαρωνει και αλλα δεκα μας πιεζουν..
Eχουμε ενα μπατζετ , αλλα δεν ειναι κι απεριοριστοδεν πληρώνεις και τίποτα δικά μου?![]()
Oυάου!!!Αφιερωμενο εξαιρετικα για ολουs
![]()
Καλησπερα Διο ....κανω οφθαλμικεs ασκησειs.............![]()
Αντι να βρισειs τον Χαουζ μπεs εδω και βρισε ελευθερα ασαλοιωτα κι ακαποταεμενα μου αρεσουν οι φατσουλιτσες μπλιζ θα τους υβρισω ειδικα εκεινον τον χαουζ![]()