NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
τομα καλημέρα, άρχισες μπανάκια? εγώ δεν το βλέπω να πηγαίνω σύντομα η σανίδα έβγαλε αράχνες
τομα καλημέρα, άρχισες μπανάκια? εγώ δεν το βλέπω να πηγαίνω σύντομα η σανίδα έβγαλε αράχνες
χρειαζόμουν ένα πρωινό ευχαριστώόλους σας![]()
Πρέπει να βρούμε και ένα τοκογλύφο για την συμμορία που θα ιδρύσουμε...
εχω όλα τα ντοκουμενδα για να σας πατάξω
και τον ικα και τον οαεε είμαστε κομπλέ, λεφτά για εργαζόμενες δε μείνανεtax fat πληρωσατε?![]()
εχω όλα τα ντοκουμενδα για να σας πατάξω
σι γιου λειτερ, αλιγκειτερ (πάει και ο Σήφης)Στο καλό!
Ημείς εδώ θα είμεθα.
νταξει μπλιζ αυτη ειναι η αγαπημενη μου φωτο την εχω καιρο τωρα βρει και πεθαινωΚαλού κακού ο νηματοθέτης ήρχισε την επιχείρηση συλλογής γαλών!
![]()
Πας να με βαλεις στο βρωμικο σχέδιο σου με ολους τους γερομπισμπίκηδες για να την βγάλεις καθαρή... Ξέχνα το! ιθυνων νους υπάρχει ήδη. εξαλλου εγω μονο ιθύνων ΜΟΥΣ μπορει να ειμαι χαχαχααχχααχαχαχχαΚαι μην ξεχνάτε ότι σεις, ως βελζεβούλης, θα είσθε ο ιθύνων νους της συμμορίας!
Καλησπερα στους νεους,καλησπερα στους νεοτερους,καλησπερα στα παιδια,καλησπερα στις νεες,καλησπερα στις νεοτερες,καλησπερα στους εχοντες εργασια,καλησπερα στους μη εχοντες εργασια,καλησπερα σ αυτους που δουλευουν,καλησπερα σ αυτους που δεν δουλευουν,καλησπερα σ αυτους που χρωστανε,καλησπερα σ αυτους που δεν χρωστανε,καλησπερα σ αυτους που γαμανε,καλησπερα σ αυτους που δεν.... τους σηκωνεται,καλησπερα στους μπαναρισμενους,καλησπερα στους ερωτευμενους,καλησπερα στα αλανια,καλησπερα στα τσογλανια,καλησπερα στους φανταρους,καλησπερα και σ αυτους που ξεχασα.
Οι σκέψεις και αν πατάσσονται...
Πας να με βαλεις στο βρωμικο σχέδιο σου με ολους τους γερομπισμπίκηδες για να την βγάλεις καθαρή... Ξέχνα το! ιθυνων νους υπάρχει ήδη. εξαλλου εγω μονο ιθύνων ΜΟΥΣ μπορει να ειμαι χαχαχααχχααχαχαχχα
Κατι ασχετο,αλλα επειδη πραγματικα συγκινηθηκα μεχρι δακρυων,δειτε οσοι μπορειτε ενα βιντεακι αποσπασμα απο εκπομπη κρατικου γερμανικου καναλιου για το χρεος της Ελλαδας,αλλα και τις θηριωδιες των Ναζι στην χωρα μας.Ακιζει τον κοπο νομιζω,δειχνει μια αλλη Γερμανια που σκεπτεται,αφουγκραζεται,κατανοει.Sorry και παλι για το off topic.
το είδα πολύ καλο... στο τελος συγκινητικοΚατι ασχετο,αλλα επειδη πραγματικα συγκινηθηκα μεχρι δακρυων,δειτε οσοι μπορειτε ενα βιντεακι αποσπασμα απο εκπομπη κρατικου γερμανικου καναλιου για το χρεος της Ελλαδας,αλλα και τις θηριωδιες των Ναζι στην χωρα μας.Ακιζει τον κοπο νομιζω,δειχνει μια αλλη Γερμανια που σκεπτεται,αφουγκραζεται,κατανοει.Sorry και παλι για το off topic.