brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.082
- Πόντοι
- 2.606
Μπορώ να σου ομολογησω για πρωτη φορα οτι είμαι μουσκεμα μετα απο αυτο![]()
Μπορώ να σου ομολογησω για πρωτη φορα οτι είμαι μουσκεμα μετα απο αυτο![]()
Γραψτο με λλλλλ να το καταλλλάβει μπράμπ![]()
κατι ακουσα το πρωι. Κλείστηκε απο όξω;;η ητο τρομοκρατικη ενεργεια;τελικα το ειροπλειν το στειλε ο πιλοτος?![]()
ειναι βρεμενο σπιρτο η ατιμη
![]()
πουτσες μπλε σε κοκκινα λιβαδια.ετσι μονο θα βγει η εταιρεια λαδι.κατι ακουσα το πρωι. Κλείστηκε απο όξω;;η ητο τρομοκρατικη ενεργεια;![]()
και εμένα αυτό μου βρωμάειπουτσες μπλε σε κοκκινα λιβαδια.ετσι μονο θα βγει η εταιρεια λαδι.
.
Εγω μυριζω αρωμαΣκόρδο μυρίζει πάλι ...
Εγω μυριζω αρωμαπρασινου μηλου
με μισει ο μπραμπ ειναι ολοφανερο πλεονΚαι το ρόφημα που σας σέρβιρε ο κ. brabus χυμός πράσινου μήλου ήταν;
εγω βαζω αξ στο πουλι μου και δεν μυριζω τιποταΕγω μυριζω αρωμαπρασινου μηλου
ο μπλιζ το πλενει με χλωρινη χαχαχααχαχχαχεγω βαζω αξ στο πουλι μου και δεν μυριζω τιποτα![]()
ο μπλιζ το πλενει με χλωρινη χαχαχααχαχχαχ
να βαζεις χαμηλες θερμοκρασιες μην κατσιασειΥδροπηξώδες καλλιφωσκούλειο!
Το αεροπλανο το εριξε ο συγκυβερνητης.Ειτε ειναι τρομοκρατικη ενεργεια ειτε ειναι ψυχανωμαλιαση του ιδιου.Ουτε συγκαλυψεις ουτε τιποτα.Στο μαυρο κουτι καταγραφηκαν οι προσπαθειες του κυβερνητη να ξαναμπει στο πιλοτηριο,και οι κραυγες του κοσμου που ειχε αντιληφθει φυσικα το τι γινεται.Κριμα στις 149 ψυχες που πηρε μαζι του.
όϊ . Γενικώς είμαι ενα πολυ τυχερό παιδί. Δεν βλέπω τον αιτιώδη σύνδεσμο με το σαιτ αλλά αν εσυ το βλέπεις ..πες μου και το καφε χαχαχαχααχχα