Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Κι ομωs......αναλογα την εποχη η την γιορτη θα μπορουσε να εχει και διαφορετικο αρωμα, δινονταs μια αλλη διασταση σ αυτο που λεμε σεξ........Μεγαλη ιδεατι θρενταρα ειναι αυτη για το άρωμα πουτσας χαχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχ
δεν μπορω την βρωμια, την καφριλα και την απλυσια αλλά δεν μπορω και την σιχαμαρα και τους υποχονδριους.Κι ομωs......αναλογα την εποχη η την γιορτη θα μπορουσε να εχει και διαφορετικο αρωμα, δινονταs μια αλλη διασταση σ αυτο που λεμε σεξ........Μεγαλη ιδεα
μεταξυ φοβερων αποψεων για το θεμα,υπαρχει και η δικη μου.τι θρενταρα ειναι αυτη για το άρωμα πουτσας χαχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχ
"μποι πηγαινε σε φαρμακειο και ζητα ενα ανφο3.ειναι σαμπουαν με χαμομηλι για να πλενεις μωρα.μεταξυ φοβερων αποψεων για το θεμα,υπαρχει και η δικη μου.
ο αλλος του λεγε να βαζει ρολ ον μασχαλερο στη πουτσα![]()
Μαν θα μπορουσε η AXE να βγαλει ειδικη σειρα αποσμυτικων για την πουτσα...να την ομονασει ''ψωλαρAXE''μεταξυ φοβερων αποψεων για το θεμα,υπαρχει και η δικη μου.
Εδω μιλαμε για αρωματα......Εδω εχουνε βγαλει γευσειs σε προφυλακτικα και συ μου λεs τωρα...αλλα ντ αλλαδεν μπορω την βρωμια, την καφριλα και την απλυσια αλλά δεν μπορω και την σιχαμαρα και τους υποχονδριους.
Ετσι !!!!!!!!!!!!Μαν θα μπορουσε η AXE να βγαλει ειδικη σειρα αποσμυτικων για την πουτσα...να την ομονασει ''ψωλαρAXE''
διαβαζα τις απαντησεις των παιδιωνανε ο αλλος λεει οταν γαμει στα 4 του ερχεται μυρωδια βρωμας .ειναι δυνατον; τι γαμαει;Εδω μιλαμε για αρωματα......Εδω εχουνε βγαλει γευσειs σε προφυλακτικα και συ μου λεs τωρα...αλλα ντ αλλα
αχαχα που παίζει αυτο κάτσε να μπω να διαβάσωμεταξυ φοβερων αποψεων για το θεμα,υπαρχει και η δικη μου.
κωλοδιαβαζα τις απαντησεις των παιδιωνανε ο αλλος λεει οταν γαμει στα 4 του ερχεται μυρωδια βρωμας .ειναι δυνατον; τι γαμαει;![]()
![]()
![]()
Αμα δεν εχει κανει μπανιο η αλλη..............και δεν εχει βαλει αρωμαδιαβαζα τις απαντησεις των παιδιωνανε ο αλλος λεει οταν γαμει στα 4 του ερχεται μυρωδια βρωμας .ειναι δυνατον; τι γαμαει;![]()
![]()
![]()
αντε μεσα απο τ θρεντ θα προωθησουμε την νεα επιχειρηματικοτητα.Λες να βγαζουν αδιαβροχα αρωματα ειδικα για γλυφομουνια?![]()
Στο τελοs θα μεθυσει και δεν θα γαμησειΟ άλλος λέει βάζει βότκα στα ποδάρια να μην μυρίζουν![]()
αυτος βγαινει εξω,παραγγελνει ενα μπουκαλι βοτκα και κανει ποδολουτροΟ άλλος λέει βάζει βότκα στα ποδάρια να μην μυρίζουν![]()
Ο άλλος λέει βάζει βότκα στα ποδάρια να μην μυρίζουν![]()