NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Ο Ρουβας!!!!!!!!!!!
Ο Άγιος κυρία, δε θυμάμαι το ονοματάκι σας.
Αν τον βλέπατε, θα ξεχνούσατε τον Άλεξ αμέσως. Μόνο εγώ μπορώ να τον συναγωνιστώ κάπως.
Ο Ρουβας!!!!!!!!!!!
Τον περνας ενα χρονο τωρα που το θυμηθηκα.Νεος ειπαμε. Ο Ρουβας είναι συνομήλικος μου.
Νομιζω είναι γεννημενος αρχες 1972. Κατι μηνες τον περναω.Τον περνας ενα χρονο τωρα που το θυμηθηκα.
Ρουβιτσα βλεπεις![]()
Ε κανε μας και τη δικη σου περιγραφη τοτεΟ Άγιος κυρία, δε θυμάμαι το ονοματάκι σας.
Αν τον βλέπατε, θα ξεχνούσατε τον Άλεξ αμέσως. Μόνο εγώ μπορώ να τον συναγωνιστώ κάπως.
Το ξερεις κ αυτο????Νομιζω είναι γεννημενος αρχες 1972. Κατι μηνες τον περναω.
Σου εχω εξηγησει ότι με τα νουμερα και τις ημερομηνίες εχω μια εμμονη.Το ξερεις κ αυτο????
5 Ιανουαριου οντως!!
θα την επαναλάβω για να μην ψάχνετε.
Νέος, ψηλός, μυώδης, με πλούσια μαύρα μαλλιά, και αρρενωπό πρόσωπο με θεληματικό πηγούνι και διαπεραστική ματιά.
θα την επαναλάβω για να μην ψάχνετε.
Νέος, ψηλός, μυώδης, με πλούσια μαύρα μαλλιά, και αρρενωπό πρόσωπο με θεληματικό πηγούνι και διαπεραστική ματιά.
Μήπως ο κ. ανακριτης πλησιάζει την αλήθεια και θέλετε να την αποκρύψετε κατηγορωντας τον???Τριχες.
Σας καταγγελω ως κλωνο του Αγιου, κυριε.
:S :SΒλεπετε; Εξαφανιστηκε ο κλωνος...
Ο Ρουβας!!!!!!!!!!!
Αυτα παρατηρειτε εσεις οταν βλεετε το Ρουβα, οι λοιπες παρατηρουμε αλλαΔεν έγραψε : "Με τεράστια μύτη και εκθαμβωτικά λευκές μεταλλοπορσελάνες στα δόντια". ;)
Αυτα παρατηρειτε εσεις οταν βλεετε το Ρουβα, οι λοιπες παρατηρουμε αλλα![]()
Έχω και υποχρεώσεις κύριε. Πήρα κατι τηλέφωνα κάποιους εορταζόμενους σήμερα. Θα αποχωρήσω κιόλας γιατί ένας φίλος Άγγελος θα κάνει τραπέζι και μου είπε να πάω. Τσάμπα φαγητό στις μέρες μας μόνο στα μνημόσυνα που συχνάζει ο Άγιος.Βλεπετε; Εξαφανιστηκε ο κλωνος...
ενω εγω??Ε τι να κανω, αφου παραιτεισαι ευκολα![]()
Δε γνωριζω να σας πω γ ' αυτο, γτ ουτε εγω ειμαιΘα φταίει φαινεται που δεν ειμαι κοντόχοντρη τριχουδερή ελληνίδα παρτόλα.![]()