brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.191
- Πόντοι
- 2.606
καλα μην δίνεις τέτοιες υποσχέσεις γιατι εμείς δεν είμαστε πότες αλλά αλκοολικοίΜε την επομενη σοδεια,αν ολα πανε καλα θα στειλω για δοκιμη σε οποιον ειναι λατρης.
καλα μην δίνεις τέτοιες υποσχέσεις γιατι εμείς δεν είμαστε πότες αλλά αλκοολικοίΜε την επομενη σοδεια,αν ολα πανε καλα θα στειλω για δοκιμη σε οποιον ειναι λατρης.
Θα το αφησω σπιτι ναμαι σιγουροs.......Θα ερθω με ταξιΤυπε εσενα θα σου στειλω τσιπουρο αλλα θα σου παρω το κινητο για να μην εχω τυψεις.
Τυπε για δοκιμη ειπαμε,θα το πινεις δακρυ-δακρυ.καλα μην δίνεις τέτοιες υποσχέσεις γιατι εμείς δεν είμαστε πότες αλλά αλκοολικοί
τυπε προτιμώ τα ακατάσχετα δάκρυα οταν πίνωΤυπε για δοκιμη ειπαμε,θα το πινεις δακρυ-δακρυ.
Tυπε ελπιζω να μην πληρωσεις τον ταξιτζη με τον λογαριασμο της Cosmote.Θα το αφησω σπιτι ναμαι σιγουροs.......Θα ερθω με ταξι
Προσεχε ομως γιατι μετα ακολουθουν τα ακατασχετα γαμησια,και δεν ξερω τι θα πει η Ερη.τυπε προτιμώ τα ακατάσχετα δάκρυα οταν πίνω
προσεχε αστραχαν,αυτη θα πιει το τσιπουρο και θα σε δωσει κ ολαςΑρποταλ στείλε και εμένα τσίπουρο
Ερη θα σου στειλω φυσικα γιατι θα το πιεις και θα με θυμηθεις.Απλα τωρα με την καινουρια σοδεια πλεον.Για ανταλλαγμα δεν θελω τιποτα το σπουδαιο,μονο να μου κατσεις.Αρποταλ στείλε και εμένα τσίπουρο
Τυπε το αστραχαν ουτε η Ερη το σκεφτηκε.προσεχε αστραχαν,αυτη θα πιει το τσιπουρο και θα σε δωσει κ ολας
τυπε θα σου καθόταν και για Φωτιστικο οινόπνευμα μην χαλάς την πιάτσαΕρη θα σου στειλω φυσικα γιατι θα το πιεις και θα με θυμηθεις.Απλα τωρα με την καινουρια σοδεια πλεον.Για ανταλλαγμα δεν θελω τιποτα το σπουδαιο,μονο να μου κατσεις.
Ποσα ηπιεs σημερα ???Έχει να πει ότι εκεί έξω κυκλοφορούν πραγματικά κορίτσια σαν τα κρύα νερά όμορφα και τελικά αυτή η πόλη έχει πολύ ωραίες γυναίκες
αν καθόμουν ακαθαλ σε όποιον μου έδινε τσιπουρα βραστα ΑχαχαχαχαΕρη θα σου στειλω φυσικα γιατι θα το πιεις και θα με θυμηθεις.Απλα τωρα με την καινουρια σοδεια πλεον.Για ανταλλαγμα δεν θελω τιποτα το σπουδαιο,μονο να μου κατσεις.
Τυπε φαντασου να πιει κι απ το τσιπουρο μου.Σαν τον Κλουνευ θα με βλεπει.Ποσα ηπιεs σημερα ???
τυπε θα σου καθόταν και για Φωτιστικο οινόπνευμα μην χαλάς την πιάτσα
Τομαχωκ θα του κάτσω και θα πάρω όλο το τσιπουρο μην με τσιγκλας Αχαχαχαχαπροσεχε αστραχαν,αυτη θα πιει το τσιπουρο και θα σε δωσει κ ολας