eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
περαστικουλια ερειζερ :-*
σ' ευχαριστώ, ήθελα να κάνω μπάνιο με κρύο νερό...
περαστικουλια ερειζερ :-*
Ε και τι?Πρωτη φορα θα ειναι που αντι να γαμησω θα τη βγαλω με σοκολατες?
γιατι το εκανες αυτο;σ' ευχαριστώ, ήθελα να κάνω μπάνιο με κρύο νερό...
γιατι το εκανες αυτο;
εχει ακομα κρυο και ηταν επικίνδυνο το εγχείρημά σου ... :-στο γυμναστήριο την Κυριακή, δεν είχε ζεστό νερό και δεν ήθελα να φύγω μέσα στην μπίχλα.
λέω δε βαριέσαι...
και ορίστε τα αποτελέσματα...
αψούουου...
εχει ακομα κρυο και ηταν επικίνδυνο το εγχείρημά σου ... :-
Και τι θα γινει τωρα?Χασαμε το μετρημα θα χασουμε και το γαμησι?Ξεκιναω απο τωρα φτου κι απ την αρχη.αστραγαλ σε εχω πει; δεν τα σημειώνω κιολας καταλαβες
εχω κάνει και εγω τετοιες παπαριες ομως. Λουσμένη μπανιαρισμένη στο μηχανακι συνέχεια..το κατάλαβα...
ανοησία, έγινε.
Ολο το σεξ εχεις στο μυαλο σου αβαταλ, ουτε εγω δν κάμω έτσιΚαι τι θα γινει τωρα?Χασαμε το μετρημα θα χασουμε και το γαμησι?Ξεκιναω απο τωρα φτου κι απ την αρχη.
Mε παρακολουθεις πάντα μανα μου ε?
"Mε τον τραμουντανα συμβαινει κατι πολυ απλο.
Λεει παντα το σωστο που δεν θελουμε να ακουσουμε.
Εκπροσωπει παντα την ξεροκεφαλη πραγματικοτητα, που παντα θελουμε να αγνοουμε και επιθυμουμε να μας χαιδευουν τ' αυτια με ψεματα.
Οταν καποιος μας τα λεει οπως ειναι, γινεται αντιπαθης.
Αυτο συμβαινει με τον Τραμουντανα.
Σπάνια εχω δει πιο καταρτισμενο ανθρωπο με τοσο συγκροτημενη προσωπικοτητα.
Οσοι τον κραζουν, δεν ειναι ουτε μια τριχα απο τ' αρχιδια του." αλεξ 2015
εχω κάνει και εγω τετοιες παπαριες ομως. Λουσμένη μπανιαρισμένη στο μηχανακι συνέχεια..
εχουν περάσει απο εδώ πολλά σούργελα αλλά έμειναν λίγα. Κάπως πρέπει να διασκεδάσω και εγωMε παρακολουθεις πάντα μανα μου ε?
Πολύ πειστική...Σου λειπω, ναι?εχουν περάσει απο εδώ πολλά σούργελα αλλά έμειναν λίγα. Κάπως πρέπει να διασκεδάσω και εγω
ψύξη δεν έχω πάθει περιέργως απο το μηχανάκι. Πιθανολογώ όμως οτι το γονατάκι πονάει απο το κρυοκαι μετά μια ωραία ψύξη!
τέλος πάντων.
Μπορείς να κάνεις με ζεστό και να λες δικαιολογί αοτι έκανες με κρύο χαχαχααχαχχαχΕγω κανω παντα παγωμενο μπανιο πριν παω σε γκομενες για να εχω μια καλη δικαιολογια...
Μα αν σε πηδηξω θα στρωσεις μετα και θα λες το νικ σωστα.Ολο το σεξ εχεις στο μυαλο σου αβαταλ, ουτε εγω δν κάμω έτσι
λες αρνηκαλ;Μα αν σε πηδηξω θα στρωσεις μετα και θα λες το νικ σωστα.