erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
γεια σου ρε λαρυ με το μεγαλο σου παπαριπαντως ολο πουτσα και βηχα εχω απο λεφτα τιποτα .. και ελεγαν οτι με τις πιπες στρωνει ο λαιμος ????
γεια σου ρε λαρυ με το μεγαλο σου παπαριπαντως ολο πουτσα και βηχα εχω απο λεφτα τιποτα .. και ελεγαν οτι με τις πιπες στρωνει ο λαιμος ????
Οχι οταν γαμιεμαι ζηταω γαμο μετα και αν δεν ...παω για αλλα
νικ γαβρακος εισαι?
Σου γαμώ και σένα και το γάμο σουΟχι οταν γαμιεμαι ζηταω γαμο μετα και αν δεν ...παω για αλλα
Ξύνει πληγές Λάρυ, έκανα "κατάθεση ψυχής" και το χτυπάει η καργιόλα >χαχααχχχαααχχαχαχαχαχααχχχαχχαχαχαχχαχαχαχααχαχαχχαα ελλεινηδαραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!
εκ πρωτης οχι αλλα με μια δευτεροτριτη ματια κατι λεει!!!!
Σιγα μην σπάσεις τα ΩΑΣου γαμώ και σένα και το γάμο σου
δεν αντεχουν την πιεση και σπανεΈρη βλέπω στους φίλους σου 10 νικ που δεν τα πρόλαβα μάλλον, επίσης τον λαιονάκι που έχει καιρό να φανεί, μόνο ο άντρας σου ζει.
μαζί τους παγιδεύετε και τους ξεκάνετε?
εσύ? ομάδα? και μη μου πεις ρέζους αρνητικό
δεν αντεχουν την πιεση και σπανε
Λάρυ είναι αλήτες< γαμάνε κάθε μερα και αλλες, μετα δεν τους φτάνουν αυτες πηδάνε και καμιά ιερόδουλη και έρχονται και ξεσπάνε σε εμένα γιατι δεν πήδηξαν οσο ήθελαν . Αντε βρες ακρηοταν κανεις καταθεσεις στην ερι να ρωτας ειναι γυναικα φωτια !!!!!!!!
μου τα έχεις σπάσει οντωςεγώ θα στα σπάσω
εγω ειμουν ολυμπιακος τωρα ειμαι ΒΥΖΑΣ...... ΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
και ακόμη δεν έχεις δει τίποταμου τα έχεις σπάσει οντως
Λάρυ είναι αλήτες< γαμάνε κάθε μερα και αλλες, μετα δεν τους φτάνουν αυτες πηδάνε και καμιά ιερόδουλη και έρχονται και ξεσπάνε σε εμένα γιατι δεν πήδηξαν οσο ήθελαν . Αντε βρες ακρη