blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
υπόθεση εργασίας απλώς.
32 - 37 λοιπόν.
Η μιλφ που ψάχνει ο κ. saul!
υπόθεση εργασίας απλώς.
κράτα το στόμα σου κλειστό οπως ο μπάμπηςμονο εγω ξερω ποσο ετων ειναι η ερι αλλα που να με γαμητε δεν το λεγω με τιποτις!!!!!!!!
μήπως αν σας τάζαμε ένα καλό μιλφάκι να γαμήκετε?
Τι μου λεισον ; σοκαρισεισονΘα σε ασφυξιέτιον μωρή![]()
Εγώ εικαζω 37 στα 38.32 - 37 λοιπόν.
Η μιλφ που ψάχνει ο κ. saul!
έχω σπιουνακια πανδού.δεν ξέρω και αυτό με ανησυχεί, λέω να φύγω για μερικές μέρες μπας και το ξεχάσει.
κράτα το στόμα σου κλειστό οπως ο μπάμπης![]()
νομιζω οτι την μεγαλύτερη τιμωρία θα την βάλω στον μπλιζ. Θα τον βαλω σε ενα κελι με τον αλεξεχω ποινικας ρητρας με την ερι αν αποκαλυψω την ηλικια της θα παω στα διαβατα ανευ δικης για 10 χρονια για μια μπουτσα εις μιλφιον δεν νομιζω πως αξιζει!!!!
εχω ποινικας ρητρας με την ερι αν αποκαλυψω την ηλικια της θα παω στα διαβατα ανευ δικης για 10 χρονια για μια μπουτσα εις μιλφιον δεν νομιζω πως αξιζει!!!!
Λαρυ με το μεγαλο παπαρι μηπως να τους αποκαλύψουμε οτι είμαι υπεραιωνόβιαολα κλειστα τα εχω ερι ακομα και ο ταφος εχει μια χαραμαδα να αεριζει το λειψανο!!!!
νομιζω οτι την μεγαλύτερη τιμωρία θα την βάλω στον μπλιζ. Θα τον βαλω σε ενα κελι με τον αλεξ![]()
Κρύβε λόγια.Λαρυ με το μεγαλο παπαρι μηπως να τους αποκαλύψουμε οτι είμαι άντρας![]()
http://[URL unfurl="true"]www.gibbahouse.com/wp-content/uploads/2014/03/25-Animals-Sticking-Out-Their-Tongues-22.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχααχα μπλιζ ειναι τελειο
Από πίσω ειναι ο Χαουζ η ο νικ;![]()
Από πίσω ειναι ο Χαουζ η ο νικ;![]()