The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
ακομα να μου απαντησει για το κιβωτιο ταχυτητων
Μπερδεύεται γιατί οδηγεί παράλληλα και γάιδαρο.
ακομα να μου απαντησει για το κιβωτιο ταχυτητων
Μελλοθάνατε γεια και από μένα.ακομα να μου απαντησει για το κιβωτιο ταχυτητων
και σείς; και γω! --------->σιδερικο εχω μηπως να μου δινες μπρατσα?
θα βαλω και σελφι φωτο με βρωμικη βερμουδα αλλα λακη και ζωσμενος με λουγκερ(σημειολογικο)και σείς; και γω! --------->![]()
![]()
θα βαλω και σελφι φωτο με βρωμικη βερμουδα αλλα λακη και ζωσμενος με λουγκερ(σημειολογικο)![]()
να σου υπενθυμίσω να μην ξεχάσεις να αναγράψεις και ΗΗ/ΜΜ/ΕΤΟΣ
![]()
σας ειπα οτι πηρα χτες 64000 απο το τζοκερ ετσι;Μεγαλοπιάστηκε τώρα και πήρε λέχο.
θα αγορασεις τωρα το σαιτ τσομπανη?σας ειπα οτι πηρα χτες 64000 απο το τζοκερ ετσι;
ναι φιλε και μετα θα το πουλησω αφου το σπασω στα δυοθα αγορασεις τωρα το σαιτ τσομπανη?![]()
διαιρει και βασιλευε τσομπανηναι φιλε και μετα θα το πουλησω αφου το σπασω στα δυο
στο ενα θα βαλω τους ενημερωτες και στο αλλο τους σπαμερς,κατι σαν παραδεισος και κολαση ναουμεδιαιρει και βασιλευε τσομπανη![]()
εγω θα μπω στους ενημερωτες να ενημερωνω τι λεν οι σπαμερςστο ενα θα βαλω τους ενημερωτες και στο αλλο τους σπαμερς,κατι σαν παραδεισος και κολαση ναουμε
οι μισοί μισοί που θα μπούμε?εγω θα μπω στους ενημερωτες να ενημερωνω τι λεν οι σπαμερς![]()
θα κάνω δίαιτα.
στους σπαμερς θα μπει μοντ ο κοσμας και στους ενημερωτες ο καστελ και θα κανουμε δυο πρωταθληματα μαλακιας και ενα διαγαλαξιακο στο τελοςεγω θα μπω στους ενημερωτες να ενημερωνω τι λεν οι σπαμερς![]()
στους σπαμερς θα μπει μοντ ο κοσμας και στους ενημερωτες ο καστελ και θα κανουμε δυο πρωταθληματα μαλακιας και ενα διαγαλαξιακο στο τελος