erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Τει νομικής κωλοπετεινίτσαςΝομική Κομοτηνής, κυρία;
Χαιρετισμούς από Νομική του ΑΠΘ ...
Τει νομικής κωλοπετεινίτσαςΝομική Κομοτηνής, κυρία;
Χαιρετισμούς από Νομική του ΑΠΘ ...
Μεταπτυχιακά και διδακτορικό τεκιλίτσας εδώΤει νομικής κωλοπετεινίτσας
τεκιλίτσα στοπ (κατά το μαριχουάνα στοπ)Μεταπτυχιακά και διδακτορικό τεκιλίτσας εδώ
Ναι vodka start ;)Την τεκιλα την έχω σε σύστημα start stop.τεκιλίτσα στοπ (κατά το μαριχουάνα στοπ)
τα παλιά δεν τα ξέρω, αλλά τώρα εμπλέκομαιτο θρεντ "βαλερια" θυμιζει τον παλιο καλο καιρο..
Για την βοτκίτσα συζητάμε. Αν και μάλλον έχω γεράσει τελικά και δεν σηκώνω ποτά και ξενύχτια πλεονΝαι vodka start ;)Την τεκιλα την έχω σε σύστημα start stop.
Ε καλά κι εγώ στα δυο τρία ειμαι συν κάτι σφηνάκια μη φανταστεις.Για την βοτκίτσα συζητάμε. Αν και μάλλον έχω γεράσει τελικά και δεν σηκώνω ποτά και ξενύχτια πλεον
απο εδω μεχρι το συνταγμα..τα παλιά δεν τα ξέρω, αλλά τώρα εμπλέκομαι
κακώς ?
Τιποτα δεν θυμίζει τον παλιό καλό καιρό. Ούτε το τσατ, ούτε ουτε τα θρεντ με τα επικά βρισίδια, ούτε τιποτις :'(το θρεντ "βαλερια" θυμιζει τον παλιο καλο καιρο..
τα παλιά δεν τα ξέρω, αλλά τώρα εμπλέκομαι
κακώς ?
μπουκάλια; που ειναι ο μποκαααααααααααα που ειναι ο σαουλ που πινουν, γαμουν και καπάκι ξαναπινουν για να ξεμεθυσουν;Ε καλά κι εγώ στα δυο τρία ειμαι συν κάτι σφηνάκια μη φανταστεις.
Οχι ρε τι μπουκάλια? Γερασα γι αυτα αν και δεν έπινα ποτέ τόσο πολύ.Θες να μη βλέπω τι γαμάω μετα?μπουκάλια; που ειναι ο μποκαααααααααααα που ειναι ο σαουλ που πινουν, γαμουν και καπάκι ξαναπινουν για να ξεμεθυσουν;
ελαφρα ναι.. αλλά είπα να σου στείλω αυτό που είχα Το καθημένη βγαίνει απο το γαμημενη;Όχι άλλο ... ;)
Επιστρέφω εις την εργασίαν μου!
Υ.Γ. Ευχαριστώ την καθημένη. Πλην όμως το θέμα έχει ελαφρά διαφορετικό περιεχόμενο. Θα επανέλθω αν χρειασθεί.
Ναι. πως θα έχουμ ελπίδα και εμεις οι ασχημουτσικες Μονο με τον μπλιζ ;Οχι ρε τι μπουκάλια? Γερασα γι αυτα αν και δεν έπινα ποτέ τόσο πολύ.Θες να μη βλέπω τι γαμάω μετα?
απο το ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗελαφρα ναι.. αλλά είπα να σου στείλω αυτό που είχα Το καθημένη βγαίνει απο το γαμημενη;
Ναι. πως θα έχουμ ελπίδα και εμεις οι ασχημουτσικες Μονο με τον μπλιζ ;
Ναι. πως θα έχουμ ελπίδα και εμεις οι ασχημουτσικες Μονο με τον μπλιζ ;
Εσύ είσαι φίλη δε γαμάω τις φίλες μου, να τα πιούμε μετά μουσικής,για ούζα, να πάμε σε καμιά καλή παράσταση κλπ ευχαρίστως.Ναι. πως θα έχουμ ελπίδα και εμεις οι ασχημουτσικες Μονο με τον μπλιζ ;
Δεν μιλούσα ειδικώς αλλά γενικώς. Το ποτο βοηθάει την σύσφιξη σκέσεωνανεΕσύ είσαι φίλη δε γαμάω τις φίλες μου, να τα πιούμε μετά μουσικής,για ούζα, να πάμε σε καμιά καλή παράσταση κλπ ευχαρίστως.
Εξάλλου είμαι κι ασχημος.