wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ολοι δεν ξερω αν εχετε, οι περισσοτεροι ναι.Ολοι εχουμε χιουμορ ...Τι μαs περασατε για πτωχουs????
Εγω παντως δεν αναφερθηκα σε πτωχους, αλλα σε κρυοκωλους
Ολοι δεν ξερω αν εχετε, οι περισσοτεροι ναι.Ολοι εχουμε χιουμορ ...Τι μαs περασατε για πτωχουs????
τελειώσαμε τα παστάκια (παστάκια έτρωγε και ο μποκα τέτοιες ωρες.. ) και αρχισαμε τα πουτα χουροι;
Ουδεμια σχεση αγαπητη.......Το παρον ανατομικο στοιχειο μου, περιβαλλεται παντα απο ζεστα εσωρουχα και μοδατα παντελονια......Δεν ειναι κρυοΟλοι δεν ξερω αν εχετε, οι περισσοτεροι ναι.
Εγω παντως δεν αναφερθηκα σε πτωχους, αλλα σε κρυοκωλους
Ετοιμαζομαστε για την 25η!!τελειώσαμε τα παστάκια (παστάκια έτρωγε και ο μποκα τέτοιες ωρες.. ) και αρχισαμε τα πουτα χουροι;
δεν το ήξερα να ακούω μονο μητροπάνο..αυτός αυτοκτόνησε θα αυτοκτονήσω και εγω απο άνοια αμα συνεχίσεις να ανεβάζεις αηδίες
οχι σημερα εχει γκαζοζα λουξ.τελειώσαμε τα παστάκια (παστάκια έτρωγε και ο μποκα τέτοιες ωρες.. ) και αρχισαμε τα πουτα χουροι;
ειχε κρεμαστει με γραβατα νομιζω?αυτός αυτοκτόνησε θα αυτοκτονήσω και εγω απο άνοια αμα συνεχίσεις να ανεβάζεις αηδίες
γκαζοζα πω πω εχω να πιω χρόνιαοχι σημερα εχει γκαζοζα λουξ.
Ποιος ήταν ο λεγκολας ?
Ναι και ηθελε να τον παντρευτει, αλλα δεν αφηνε το κρατοsένας που τα είχε με έναν Πακιστανό!
και τον εβλεπε μια γιωτα να πηδιεταιένας που τα είχε με έναν Πακιστανό!
Ναι και ηθελε να τον παντρευτει, αλλα δεν αφηνε το κρατοs
Τα παιδια θελανε να ζησουνε μαζι, αλλα η κοινωνια η αδικη δεν ηθελε την ενωσητον είχε αφήσει έκθετο ο Πακιστανός και ήθελε να τον αποκαταστήσει?
τζιμανιΜια χαρά παιδί ακούγεται