Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.772
Πόντοι
25.467
95-nude-photos-with-naked-beauty.jpg

Ποία ειναι πάλι τουτη η ανασεισίφαλλος;

Η αθιγγανής στην οποία ξεσπάσατε τις προάλλες;

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.406
Πόντοι
6.575
Για  να  μαθαίνετε  και  ¨κάτι¨ γατάκια   :2funny: :2funny:

Αριθμ. 57088 /ΔΙΟΕ-1033/18.12.2013
Κώδικας Δεοντολογίας Λογιστών

Άρθρο 3
Θεμελιώδεις Αρχές Ασκήσεως Επαγγέλματος

Ο Λογιστής Φοροτεχνικός πρέπει να συμμορφώνεται με τις ακόλουθες θεμελιώδεις αρχές:

1. Ακεραιότητα - να είναι ευθύς και ειλικρινής σε όλες τις επαγγελματικές και επιχειρηματικές σχέσεις.

2. Αντικειμενικότητα - να μην επιτρέπει την προκατάληψη, τη σύγκρουση συμφερόντων ή την καταχρηστική επιρροή άλλων, την σύμπτωση στο ίδιο πρόσωπο των ιδιοτήτων ελέγχοντος και ελεγχομένου, που αναιρεί την επαγγελματική ή εμπορική κρίση.

3. Επαγγελματική επάρκεια και δέουσα προσοχή - να καταβάλει κάθε προσπάθεια για τη διατήρηση των επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων στο επίπεδο που απαιτείται για να διασφαλιστεί ότι ο πελάτης ή ο εργοδότης λαμβάνει τις κατάλληλες επαγγελματικές υπηρεσίες, μέσω συνεχούς επιμόρφωσης με βάση τις τρέχουσες εξελίξεις στην νομοθεσία, την πράξη και τις τεχνικές.

χαχαχαχαχαχαχαχ :2funny: :2funny: :2funny:  Νικολάκη  .....!!!!

4. Εχεμύθεια - να τηρεί την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών που αποκτήθηκαν ως αποτέλεσμα των επαγγελματικών και επιχειρηματικών σχέσεων και συνεπώς, να μην αποκαλύπτει οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία σε τρίτους χωρίς την κατάλληλη και ειδική αρμοδιότητα και αν δεν υπάρχει νομικό ή επαγγελματικό δικαίωμα ή υποχρέωση να γνωστοποιήσει, να μη χρησιμοποιεί τις πληροφορίες για προσωπικό όφελος ή για όφελος τρίτων.

5. Επαγγελματική συμπεριφορά - να συμμορφώνεται με τους σχετικούς νόμους και κανονισμούς και να αποφεύγει κάθε ενέργεια που απαξιώνει το επάγγελμα.

6. Κοινωνική υπευθυνότητα - να ασκεί την επαγγελματική του δραστηριότητα με αξιοπιστία και κοινωνική υπευθυνότητα απέναντι στο επάγγελμα, τον πελάτη και το κοινωνικό σύνολο.

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.406
Πόντοι
6.575
4.4. Να μην εγκαταλείπει χωρίς αναίτιο λόγο (BOURDELA.COM) οποιαδήποτε εργασία του έχει ανατεθεί αφήνοντας εκτεθειμένους ................

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
στείλε μου πμ, γιατί η ηλικία μου και το αλτσχάιμερ δε βοηθάνε  :2funny: :2funny:
Ας το πει η ίδια αν θελει, δε στελνω τίποτα.
Αν και δεν νομίζω πως αναφέρεται σε κάτι "πονηρό".
Για φιλική σχέση πρόκειται απ ότι κατάλαβα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Ας το πει η ίδια αν θελει, δε στελνω τίποτα.
Αν και δεν νομίζω πως αναφέρεται σε κάτι "πονηρό".
Για φιλική σχέση πρόκειται απ ότι κατάλαβα.

ααα ναι, μα το είπα και εγώ, δεν πιάνει

Γεια σου τομα  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
έχει δηλώσει η κυρία Εριναλ ότι είναι παλιός γνώριμός της από άλλα θρεντ αν δεν απατώμαι  :think:
εμεις ρε ψαρια ειμαστε παλιοκαραβανες απο το παλιο τσατ με τομα ερι και λαρρυ με το χοντρο παπαρι

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
σπερες εβριγουεαρ :hi:

NICK TRIVE