Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
καλώς το Γιάννη
δεν θα γαμησω σημερα....θα τραβηξω μαλακια για παρτυ σου....αλλα θελω καμια καλη φωτο...μονο με την σκεψη δεν φτανω μακρια
καλώς το Γιάννη
Εγώ λέω να πας Πριαμο
Εγώ λέω να πας Πριαμο
Εγώ λέω να πας Πριαμο
Γκομενοδουλεια να ηταν αποκλειεται γιατι θα ησουν χαλαρη τοτε.Σωστος?Ελπιζω να μην κοιμηθηκατε ολοι, εγω μολις γυρισα απο ραντεβου κ εχω υπερενταση
Επαγγελματικό ηταν, αλλα και η γκομενοδουλειά δε σε χαλαρωνει παντοτε ;)Γκομενοδουλεια να ηταν αποκλειεται γιατι θα ησουν χαλαρη τοτε.Σωστος?
OK αρα ωρα για χαλαρωμα.Να σου στειλω καμμια Ταυλανδεζα για ενα Thai massage?Σε μιση ωρα θα εισαι ετοιμη για υπνο.Επαγγελματικό ηταν, αλλα και η γκομενοδουλειά δε σε χαλαρωνει παντοτε ;)
Γαματη ιδεα κ ας μην ειναι Ταιλανδεζα....OK αρα ωρα για χαλαρωμα.Να σου στειλω καμμια Ταυλανδεζα για ενα Thai massage?Σε μιση ωρα θα εισαι ετοιμη για υπνο.
Διαφωνω.Πρεπει να ειναι Ταυλανδεζα,να γνωριζει αυτου του ειδους το μασσαζ.Φοβερα μυοχαλαρωτικο.Εχει πονο ομως ειδικα αν εισαι αγυμναστος.Υπεροχη αισθηση μετα.Εντελως αλλος ανθρωπος.Περυσι που ειχα βρει μια Ταυλανδεζα εδω στην Θεσσαλονικη για 2 ωρες μου πηρε 25 ευρω.Γαματη ιδεα κ ας μην ειναι Ταιλανδεζα....
Θεσ/νικη εισαι???Διαφωνω.Πρεπει να ειναι Ταυλανδεζα,να γνωριζει αυτου του ειδους το μασσαζ.Φοβερα μυοχαλαρωτικο.Εχει πονο ομως ειδικα αν εισαι αγυμναστος.Υπεροχη αισθηση μετα.Εντελως αλλος ανθρωπος.Περυσι που ειχα βρει μια Ταυλανδεζα εδω στην Θεσσαλονικη για 2 ωρες μου πηρε 25 ευρω.
Nαι.Θεσ/νικη εισαι???
Α πουλακι μου κ εσυ!!!
Οι Σαλονικιοι ειμαστε παντου.Α πουλακι μου κ εσυ!!!
Ωραια