life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Οπου χαριζουν φαι και γυναικα δεν τ αφηνουμε να παει χαμενοΔεν υπαρχουν ιδανικες στιγμες,μονο ζωηρες και συγχρονισμενες διαθεσεις![]()
Οπου χαριζουν φαι και γυναικα δεν τ αφηνουμε να παει χαμενοΔεν υπαρχουν ιδανικες στιγμες,μονο ζωηρες και συγχρονισμενες διαθεσεις![]()
Εισαι καλεσμενος στης ερης??Οπου χαριζουν φαι και γυναικα δεν τ αφηνουμε να παει χαμενο![]()
Οχι ειμαι καλεσμενοs για φαι.....Εκει θα φαω σιγουραΕισαι καλεσμενος στης ερης??
![]()
Και η Ερη φαινεται καλη μαγείρισσα, μην την αδικουμε!!!Οχι ειμαι καλεσμενοs για φαι.....Εκει θα φαω σιγουρα![]()
![]()
Για να το λεs κατι θα ξερειsΚαι η Ερη φαινεται καλη μαγείρισσα, μην την αδικουμε!!!
Που ήσουν το μεσημέρι να κεράσω καφέ αγκχαράλ?Και προφανως τυπε δεν χρειαζεται να ρωτησουμε τι ηπιες.
Mr εβγαζα τον επιουσιο σημερις,δεν ηπια καφε να φανταστεις.Οσο για το πιωμα, ο μορτης o rigomortis απ οτι ειδες και συ του εδωσε και καταλαβε.Που ήσουν το μεσημέρι να κεράσω καφέ αγκχαράλ?
Ή κανά πιώμα? Όλο χωρίς εμένα τα πίνετε.
Οκ θα τα πουμε συντομα πιστευω,και θα εχουμε αρκετα θεματα να....εξερευνησουμε.Μπα εγώ δεν ήπια. Χτες δε βγηκα αλλά απόψε κάτι θα γίνει.
Η πρόσκληση για καφε πάντως είναι ανοιχτή, θα με βρεις στο κέντρο σχεδόν καθημερινα.
Είμαι σίγουρος αγαπητέ μου.Οκ θα τα πουμε συντομα πιστευω,και θα εχουμε αρκετα θεματα να....εξερευνησουμε.
Και προφανως τυπε δεν χρειαζεται να ρωτησουμε τι ηπιες.
Τα καλυτερα κύριε, ακόμα και για τον θίασο που αποκαλείτε ομάδα σας.
Μεταξύ μας κι η δική μου ομάδα τα ίδια και πιθανόν χειρότερα είναι.![]()
Σας ευχαριστω, κυριε!
ποιο ειναι το μπλογκ μαν;Ο κ. rigormortis ειναι συνεπης διακονος μιας αιτιολογημενης στασης ζωης την οποια αναπτυσσει στο προφιλ του και σε δικο του blog.
Ειναι παρα πολυ ενδιαφεροντα τα οσα πρεσβευει και ανοιγουν νεο οριζοντα στη ζωη.
Ριξτε μια ματια. Ισως να τα βρειτε ενδιαφεροντα.