blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Eτσι πιπα κωλο εμπλοκη ποντικιγυρνάω απο 24ωρο γαμήσι-ξεπάτωμα χωρίς έλεος στο νοσοκομείο
θέλω να ξεκουραστώ κανά 12ωρο , να πάω για λίγη ασυδοσία
και μετά ξανά στο φαλούκι , γαμώ την πλάκα μου
την καλημέρα μου![]()
που θα τα πιείς, να βρεθώ ....... τυχαία....
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ
ελα εαυτέ μου. Ακόμα να καταλάβεις ότι εισαι εγω; Τι διάβολο ούτε με τον εαυτό μου δεν μπορώ να συνεννοηθώ ;Θα μου πειτε κι εμενα γιατι ειμαι περιεργη?
Ο σαουλ είναι εξαιρετικά οικείος. Μου έρχεται να του τραβηξω τα μαγουλακια. Λεει τα πιο προστυχα πράγματα με μια φυσικοτητα που δεν θα σοκαριζόμουν ακομα και αν τα ακουγα σε εκκλησια. Επισης μου βγαζει μια αισθηση μητρικοτητας απεναντι του[move]ΠΡΟΣ κ. saul
[/move]
Κατόπιν ενδελεχούς σκέψεως το νήμα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι είσθε ο < τυχερός > του νήματος. Μετά από 3.475 σελίδες είσθε ο μόνος τον οποίο η κα. Erinal αποκαλεί < γλυκέ μου >. Αντίθετα όλους τους υπόλοιπους τους περιλούζει από το πρωί έως το βράδυ.
Σκεφθείτε το και επωφεληθείτε!
Υ.Γ. Θεωρούμε όμως ορθό να σας γνωρίσουμε ότι άλλα μέλη μας, όπως οι κ.κ. brabus67 & House of Fun, θα εκλάμβαναν τον χαρακτηρισμό αυτό ως ατυχία.
![]()
![]()
![]()
Θες να κλαίω; Δεν σας καταλαβαινω ωρες ωρεςΓιατί γελάτε, κυρία;![]()
καλημερα τομααααααααα :-*:S
Διαφημιστικο?![]()
θα σου πω με πιμι να φροντισεις να εχεις πιει και εσυ γιατι δεν βλέπομαι
![]()
Χάρη θα κάνεις, ψυχικοθαμπώνεις με την ομορφιά σου?
αλόγα
Χάρη θα κάνεις, ψυχικο![]()
Κάτι είναι και αυτό, αν σκεφτείς ότι δεν με πληρώνεις κιολας θα ειναι πιο εύκολοτο έχω το ψυχοπονιάρικο χαχαχαχ
δεν έχω διώξει ποτέ βίζιτα και ας μη μου αρέσει :S
Κάτι είναι και αυτό, αν σκεφτείς ότι δεν με πληρώνεις κιολας θα ειναι πιο εύκολο![]()
Δεν θα του το πειςαααααα με συγχωρείς αλλά αυτό δε γίνεται, κανόνας απαράβατος, πάντα πληρώνεις για να φύγει μετά, τι θες να με διώξει από το σύλλογο ο House?
Τα διαβασα αυτα που γραψατε. Ετσι ξεγελαω τον κοσμο για να ειμαι ελευθερος να κανω τις ακατανωμαστες ανωμαλιες μου και να με περνανε για απλο και γλυκο παιδι![]()