erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Να πάρετε φόρα και οι δυο.....εγώ πάντως αν δεν συμβιβασθείτε και προχωρήσεις σε ένδικα μέσα θα έρθω ως μάρτυρας κατηγορίας
Να πάρετε φόρα και οι δυο.....εγώ πάντως αν δεν συμβιβασθείτε και προχωρήσεις σε ένδικα μέσα θα έρθω ως μάρτυρας κατηγορίας
χαχαχαχααχαχχααχαχχαχαχαχααχχαχχα είναι ο πουτσικ ετοιμόλογος θανάτου με πάει πίπα κωλοTo kargioliki πάει σύννεφο στο νήμα βλέπω ;)
χαχαχαχααχαχχααχαχχαχαχαχααχχαχχα είναι ο πουτσικ ετοιμόλογος θανάτου με πάει πίπα κωλο
Η παροχη πληροφοριων ειναι υψιστη πραξη αφοσιωσης στο νημα και οχι καργιολικι.To kargioliki πάει σύννεφο στο νήμα βλέπω ;)
Τα πράγματα είναι πολύ απλά. να βάλει μια φωτο του πουλιου του ο μπράμπ και δει ο κόσμος και να ψηφίσει σε δημοψήφισμα ποιος εχει δικιο χαχαχαχαχααχαχχαχααχααχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαΚαι εσεις οδευετε προς τα διχτυα του κ. HoF!
μμμ. δεν είναι κακο..Γιατι δε λυνετε ολοι τις διαφορες σας με ενα γκανμπανγκ;![]()
Εγω πιστεύω πλέον οτι τους πληρώνει όλους ο Αγιος για να ξεφεύγει η συζήτηση απο το γεροντικό του πρόσωποΗ παροχη πληροφοριων ειναι υψιστη πραξη αφοσιωσης στο νημα και οχι καργιολικι.
O Μπράμπος? Είναι ο άτιμος ;)χαχαχαχααχαχχααχαχχαχαχαχααχχαχχα είναι ο πουτσικ ετοιμόλογος θανάτου με πάει πίπα κωλο
Θα αου στειλω πμ αύριο εσένα εχουμε εξελίξεις από μπαντού ;)Γιατι δε λυνετε ολοι τις διαφορες σας με ενα γκανγκμπανγκ;![]()
Ντου απο μπαντουΘα αου στειλω πμ αύριο εσένα εχουμε εξελίξεις από μπαντού ;)
Θα αου στειλω πμ αύριο εσένα εχουμε εξελίξεις από μπαντού ;)
Εγω πιστεύω πλέον οτι τους πληρώνει όλους ο Αγιος για να ξεφεύγει η συζήτηση απο το γεροντικό του πρόσωπο![]()
Εγω δε θελω μονιμη σχεση μια δυο φορες το μηνα θα την απασχολω....Προηγουνται οι Θεσσαλονικεις, κυριε.
να σε ρωτηξω κατι σε πμ γιατι κολλησα;χαχαχαχαχα..
Και η ψηφοφορια τον βγαζει τσαντηροκατοικο προς το παρον ...
Ayrio okΠροηγουνται οι Θεσσαλονικεις, κυριε.
να σε ρωτηξω κατι σε πμ γιατι κολλησα;![]()
Παλυ στο ραφι θα μεινω εγω![]()