διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.437
- Πόντοι
- 5.006
ρωσιδάκη είναι;
μου το αφιερωνω...
αγριο ροδοοοοοοο
που εισαι μουρο μουυυ???
ρωσιδάκη είναι;
μου το αφιερωνω...
αγριο ροδοοοοοοο
που εισαι μουρο μουυυ???
Εχεις κάνει το ψυχογράφημα μου λοιπον. Να κολακευτω?Οχι αλλα ξερω τι σημαινει πουτσα.![]()
![]()
Η συμπεριφορά σου ειναι υποχονδρια, έγινα κατανοητή τωρα;Γιατι με σπας τα συκωτια; Ακόμα και όταν σε χαρακτήρισα κολλησες στην λέξη και δεν βλέπεις το δασος. Ο ροζυ ειναι αλλη φαση.
είναι βαθμός του ΕΣ. Ανθυποχόνδριος, Υπόχόνδριος, Χόνδριος.
Κατ' άλοους, αναφέρεται στον χοντρό του υπογείου, αλλά sic.
Ελεεινιδαρωσιδάκη είναι;
Θα με πάρει εις διπλούν??![]()
και ευλυγιστη, ατιθαση, αγρια, ανεξαρτητη, χνουδωτη κλπειμαι ξανθια
Βεβαίως, αρχίζω εγώ.
Ήταν Ιούλιος του 480 π.χ., όταν φτάσαμε στις Θερμοπύλες. Ήμασταν 300 και ακόμη 700 Θεσπιείς. Τον καιρό εκείνο, το Καλλίδρομο έφτανε μέχρι την ακτή. Ήταν πολύ στενό. Ο φίλος Ηρόδοτος έγραφε ότι δεν μπορούσαν να διασταυρωθούν δύο άμαξες. Εκεί οχυρωθήκαμε..... Θα σας πω και άλλα.
Επρεπε να καυλωσω???αν υπάρξει τέτοια υπερημερία ώστε οι τόκοι να ισούνται με το ΚΕΦΑΛΑΙΟ (προσέξατε τα κεφαλαία, όχι αχυρών που λένε κάποιοι άλλοι) μπορεί και εις τριπλούν.![]()
ειμαι ξανθια
Συγγνώμη, κύριε, μου επιτρέπετε;Βεβαίως, αρχίζω εγώ.
Ήταν Ιούλιος του 480 π.χ., όταν φτάσαμε στις Θερμοπύλες. Ήμασταν 300 και ακόμη 700 Θεσπιείς. Τον καιρό εκείνο, το Καλλίδρομο έφτανε μέχρι την ακτή. Ήταν πολύ στενό. Ο φίλος Ηρόδοτος έγραφε ότι δεν μπορούσαν να διασταυρωθούν δύο άμαξες. Εκεί οχυρωθήκαμε..... Θα σας πω και άλλα.
Επρεπε να καυλωσω???![]()
Επρεπε να καυλωσω???![]()
και ευλυγιστη, ατιθαση, αγρια, ανεξαρτητη, χνουδωτη κλπ
Εξαιρετική η φωτο σας.
Θα ενθουσιάσει τους κ.κ. The Saint & House of Fun που αρέσκονται εις τοιαύτα θήλεα και θεωρούν την κα. Πωλίνα [ Εκείνη ] άκωλη.
Σε λιγο θα το λετε και στον υπνο σας, στην καλυτερη φυσικα, γτ στη χειροτερη θα ναι σε αγορευση!!!![]()
Συγγνώμη, κύριε, μου επιτρέπετε;
![]()
![]()
Οκ.Ελεεινιδα![]()