Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 941K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.431
Πόντοι
25.467
Και εξαφανιστηκε απο εδω τυπε?Γιατι δεν την ειδα να γραφει αλλο.Εκτος αν αλλαξε νικ.Της αρεσαν κατι σαδομαχιστικα αν θυμαμαι καλα.

Σε υποθέσεις που υπάρχουν πλασιέδες και πουτάνες, πάγια τακτική του παρόντος ιστοτόπου είναι να εξαφανίζονται οι δεύτερες.  :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.171
Πόντοι
2.606
Σε υποθέσεις που υπάρχουν πλασιέδες και πουτάνες, πάγια τακτική του παρόντος ιστοτόπου είναι να εξαφανίζονται οι δεύτερες.  :)
την σημερον ημεραν ποιο δυσκολο ειναι να βρεις στο φορουμ σου εναν καλο πλασιε παρα μια καλη πουτανα  :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γενικώς αποφεύγω την συνουσία με ανισόρροπες, κύρις Αγκουχαράλαμπε.
Hταν τελικα ανισιρροπη ε?Καλα θυμαμαι λοιπον.Πως κι ετσι ομως.Σπανια κυκλοφορουν τετοιοι-τετοιες εδω μεσα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.431
Πόντοι
25.467
Hταν τελικα ανισιρροπη ε?Καλα θυμαμαι λοιπον.Πως κι ετσι ομως.Σπανια κυκλοφορουν τετοιοι-τετοιες εδω μεσα.

Είναι γνωστό οτι ο παρόντας αποτελεί παράρτημα της unesco. Η  λεγαμενη ήταν από τις εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Που να δείτε και το: Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από 1/2015-Συμφωνία για 4μηνη παράταση στο Eurogroup 20/2.

Εκεί τριγυρνάει κάποιος Κυρ Μαδημένος, που φαντασιώνεται ότι ειναι μέγας οικονομολόγος και ότι παίζει, Φρίντμαν και Μονεταρισμό, στα δάκτυλα.  :)

Γιατί με τραμπουκίζεις ρε φίλε? Δεν  είναι ωραίο  :S

Θύμισε μου, τι  μαλακία με είχες ρωτήσει τότε ?
Και μετά αναρωτιέσαι γιατί όλοι σε λένε μαλάκα πίσω από την πλάτη σου φίλε ....  :S

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Μου αρέσει που κάθε μουνόπανο του κωλοθρέντ ψάχνει τα ποστ μου για να με πιάσει κάπου φάουλ  :2funny:

Δεν υπάρχει τύποι τέτοια περίπτωση, παίζει να είμαι το πιο ειλικρινές nick στο μπου  :grin: (και το πιο άσχετο με την θεματική του site)

Σας αγαπάω όλους σε αυτό το θρεντ  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και μεις σε αγαπαμε τυπε,οπως αγαπαμε και ολα τα μουνοπανα να ξερεις.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
τυπε πιο αγριο ακομη ειναι το σπαμοθρεντ,εχουν σπασει σκληρα νικς εκει περα....ο αντμιν το εχει ανακηρυξει σε no mans land και το χει βγαλει απο τον χαρτη του μπου

Θα γίνει και το κωλοθρέντ άγριο φίλε, ετοιμάζω μεγάλα πράγματα.
Θα φέρω τον Τζιχάντι Τζον και θα τα κάνει όλα πουτάνα. Ένας αποκεφαλισμός κωλονίκ την εβδομάδα  :ak: :ak: :ak: :ak:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Θα γίνει και το κωλοθρέντ άγριο φίλε, ετοιμάζω μεγάλα πράγματα.
Θα φέρω τον Τζιχάντι Τζον και θα τα κάνει όλα πουτάνα. Ένας αποκεφαλισμός κωλονίκ την εβδομάδα  :ak: :ak: :ak: :ak:
Ετσι τυπε.Να εχεις να λες κατι σ αυτη την ζωη.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.431
Πόντοι
25.467
Γιατί με τραμπουκίζεις ρε φίλε? Δεν  είναι ωραίο  :S

Θύμισε μου, τι  μαλακία με είχες ρωτήσει τότε ?
Και μετά αναρωτιέσαι γιατί όλοι σε λένε μαλάκα πίσω από την πλάτη σου φίλε ....  :S

Ποσώς. Φιλική διαπίστωση.

Κάτι το οποίο επιμελώς αποφεύγετε να απαντήσετε.  :grin:

Και δεν αναρωτιέμαι. Είμαι σίγουρος. Όσα δεν φτάνει η αλεπού...  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μου αρέσει που κάθε μουνόπανο του κωλοθρέντ ψάχνει τα ποστ μου για να με πιάσει κάπου φάουλ  :2funny:

Δεν υπάρχει τύποι τέτοια περίπτωση, παίζει να είμαι το πιο ειλικρινές nick στο μπου  :grin: (και το πιο άσχετο με την θεματική του site)

Σας αγαπάω όλους σε αυτό το θρεντ  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:
σιγα μωρη μαρια αλιφερη  :birdman:

υγ posa kila eisai;

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Ποσώς. Φιλική διαπίστωση.

Κάτι το οποίο επιμελώς αποφεύγετε να απαντήσετε.  :grin:

Και δεν αναρωτιέμαι. Είμαι σίγουρος. Όσα δεν φτάνει η αλεπού...  ;)

Είσαι μέγας φίλε, δεν σε καταλαβαίνει ο κόσμος, είσαι πολύ μπροστά.

Αλλος ένας μαλάκας που έχει πάρει το nick του στο μπου στα σοβαρά στο κωλοθρέντ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom