Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 941K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Παρεα είμασταν φίλε, fuck buddie είναι οπότε δεν είχε πρόβλημα να κάνει πάσα την μικρή.Η μικρή νομίζει πως απλά είμαστε φίλοι με την άλλη.
Εσύ δεν πάσχεις από φαντασία από ζωή πάσχεις.

Είσαι το είδωλο μου φίλε, ζεις την ζωή σου .... στην φαντασία σου  :grin:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μέδιε και φαντάσου δε στα είπα κι όλα.... ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Υπερβολές. Μια χαρά είναι η νέα γενιά δεν χρειάζεται "καθοδηγητές". ;)
Ναι αλλα αλλο να δινεις γκαζια σε τουρμπατο a3 και αλλο σε μαστανγκ καλοδιατηρημενη με 450 αλογα που ακομα κοβουν κωλους...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ναι αλλα αλλο να δινεις γκαζια σε τουρμπατο a3 και αλλο σε μαστανγκ καλοδιατηρημενη με 450 αλογα που ακομα κοβουν κωλους...
Χτες έπινα καφε κάπου στο κεντρο. Δίπλα μου μια παρεα 3 αντρες μια γυναικα. Οι αντρες κοντα στα 30 η κοπέλα στα 25 περίπου.
Ακουγα επειδή είμασταν πολύ κοντά που συζητάγανε. Μια χαρά απόψεις είχαν τα παιδιά. Δεν είναι όλη η νεολαία για τα μπάζα.
Αυτ΄ενοούσα πως κανένας δεν χρειάζεται καθοδήγηση.Τον δρόμο σου, καλό ή "κακό", αργά ή γρήγορα τον βρίσκεις μόνος σου.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Μέδιε και φαντάσου δε στα είπα κι όλα.... ;)

Τυπε πες του Μεντη και το αλλο που χες πει στην Ερι, να τον στειλεις.
Οτι δεν σε νοιαζει αν η γυναικα ειναι "ανοιχτη" απο πισω γιατι ετσι και αλλιως οποια μπλεκει μαζι σου γινεται μετα απο λιγο ξεκωλιαρα απ τις επιδοσεις σου  :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Γειά σου γαμιάριτς.Έχεις καλή μνήμη βλέπω  ;)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Χτες έπινα καφε κάπου στο κεντρο. Δίπλα μου μια παρεα 3 αντρες μια γυναικα. Οι αντρες κοντα στα 30 η κοπέλα στα 25 περίπου.
Ακουγα επειδή είμασταν πολύ κοντά που συζητάγανε. Μια χαρά απόψεις είχαν τα παιδιά. Δεν είναι όλη η νεολαία για τα μπάζα.
Αυτ΄ενοούσα πως κανένας δεν χρειάζεται καθοδήγηση.Τον δρόμο σου, καλό ή "κακό", αργά ή γρήγορα τον βρίσκεις μόνος σου.

Πες μας και την συνέχεια  ρε φίλε, τελικά τα παλικάρια σου είπαν ότι είσαι και γαμω τους τύπους και σου δώσανε να γαμήσεις την γκόμενα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Πες μας και την συνέχεια  ρε φίλε, τελικά τα παλικάρια σου είπαν ότι είσαι και γαμω τους τύπους και σου δώσανε να γαμήσεις την γκόμενα.
Όχι φίλε, το αντίθετο έγινε.Εγω είπα μπράβο σ ένα απ τα παιδιά για τις απόψεις του.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μπορει αλλα απο τις οσες εμπειριες εχω καμια 25αρα δεν καταφερε να ξεπερασει την εμπειρια της μεγαλης. Ουτε καν οταν ημουν ερωτευμενος που και καλα δε τα κοιτας αυτα. Αντικειμενικα νε τις μιλφαρες το σεξ ειναι καλυτερο :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μπορει αλλα απο τις οσες εμπειριες εχω καμια 25αρα δεν καταφερε να ξεπερασει την εμπειρια της μεγαλης. Ουτε καν οταν ημουν ερωτευμενος που και καλα δε τα κοιτας αυτα. Αντικειμενικα νε τις μιλφαρες το σεξ ειναι καλυτερο :rockon:
Για απόψεις μιλάω ρε τρελέ όχι για σεξουαλικές επιδόσεις  :grin:
Συμφωνώ βέβαια μ αυτό που λες.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Τι καλό μαγείρεψε για σήμερα το γυναικάκι σου?

Τι  σημασία έχουν αυτά τώρα?
Εδώ μιλάμε για τον μεγάλο γαμιά - φιλόσοφο!
Τον τύπο που τον παρακαλανε οι γκόμενες "σε παρακαλώ γάμα την ξαδέλφη μου".
Απλές καθημερινές ιστορίες δηλαδή ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Σαούλ σε παρακαλώ μην πεις στον Μέδιο αυτό που σου ειπα στο πμ.
Μη του χαλάσουμε το όνειρο. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom