Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Πες της εχω και εγω ενα μικρο ξαδερφο.....χαχχαχαχα, milf είναι αυτή που λέω, 38-39 για στο κάνω "χειρότερο".![]()
Πες της εχω και εγω ενα μικρο ξαδερφο.....χαχχαχαχα, milf είναι αυτή που λέω, 38-39 για στο κάνω "χειρότερο".![]()
Εχω ήδη μια ανηψιά εδώ τη Ρόουζ, και σένα ανηψάκι θα σ έχω.Πες της εχω και εγω ενα μικρο ξαδερφο.....![]()
Υπερβολές. Μια χαρά είναι η νέα γενιά δεν χρειάζεται "καθοδηγητές". ;)Lead the way για τη νεα γενια
Παρεα είμασταν φίλε, fuck buddie είναι οπότε δεν είχε πρόβλημα να κάνει πάσα την μικρή.Η μικρή νομίζει πως απλά είμαστε φίλοι με την άλλη.
Εσύ δεν πάσχεις από φαντασία από ζωή πάσχεις.
Ναι αλλα αλλο να δινεις γκαζια σε τουρμπατο a3 και αλλο σε μαστανγκ καλοδιατηρημενη με 450 αλογα που ακομα κοβουν κωλους...Υπερβολές. Μια χαρά είναι η νέα γενιά δεν χρειάζεται "καθοδηγητές". ;)
Μέδιε και φαντάσου δε στα είπα κι όλα.... ;)
Χτες έπινα καφε κάπου στο κεντρο. Δίπλα μου μια παρεα 3 αντρες μια γυναικα. Οι αντρες κοντα στα 30 η κοπέλα στα 25 περίπου.Ναι αλλα αλλο να δινεις γκαζια σε τουρμπατο a3 και αλλο σε μαστανγκ καλοδιατηρημενη με 450 αλογα που ακομα κοβουν κωλους...
Μέδιε και φαντάσου δε στα είπα κι όλα.... ;)
Χτες έπινα καφε κάπου στο κεντρο. Δίπλα μου μια παρεα 3 αντρες μια γυναικα. Οι αντρες κοντα στα 30 η κοπέλα στα 25 περίπου.
Ακουγα επειδή είμασταν πολύ κοντά που συζητάγανε. Μια χαρά απόψεις είχαν τα παιδιά. Δεν είναι όλη η νεολαία για τα μπάζα.
Αυτ΄ενοούσα πως κανένας δεν χρειάζεται καθοδήγηση.Τον δρόμο σου, καλό ή "κακό", αργά ή γρήγορα τον βρίσκεις μόνος σου.
Όχι φίλε, το αντίθετο έγινε.Εγω είπα μπράβο σ ένα απ τα παιδιά για τις απόψεις του.Πες μας και την συνέχεια ρε φίλε, τελικά τα παλικάρια σου είπαν ότι είσαι και γαμω τους τύπους και σου δώσανε να γαμήσεις την γκόμενα.
Όχι φίλε, το αντίθετο έγινε.Εγω είπα μπράβο σ ένα απ τα παιδιά για τις απόψεις του.
Μπορει αλλα απο τις οσες εμπειριες εχω καμια 25αρα δεν καταφερε να ξεπερασει την εμπειρια της μεγαλης. Ουτε καν οταν ημουν ερωτευμενος που και καλα δε τα κοιτας αυτα. Αντικειμενικα νε τις μιλφαρες το σεξ ειναι καλυτεροΧτες έπινα καφε κάπου στο κεντρο. Δίπλα μου μια παρεα 3 αντρες μια γυναικα. Οι αντρες κοντα στα 30 η κοπέλα στα 25 περίπου.
Ακουγα επειδή είμασταν πολύ κοντά που συζητάγανε. Μια χαρά απόψεις είχαν τα παιδιά. Δεν είναι όλη η νεολαία για τα μπάζα.
Αυτ΄ενοούσα πως κανένας δεν χρειάζεται καθοδήγηση.Τον δρόμο σου, καλό ή "κακό", αργά ή γρήγορα τον βρίσκεις μόνος σου.
Για απόψεις μιλάω ρε τρελέ όχι για σεξουαλικές επιδόσειςΜπορει αλλα απο τις οσες εμπειριες εχω καμια 25αρα δεν καταφερε να ξεπερασει την εμπειρια της μεγαλης. Ουτε καν οταν ημουν ερωτευμενος που και καλα δε τα κοιτας αυτα. Αντικειμενικα νε τις μιλφαρες το σεξ ειναι καλυτερο![]()
Τι καλό μαγείρεψε για σήμερα το γυναικάκι σου?Σε γαμησαν αυτοί ρε φίλε ? Αυτό δεν ήταν ωραίο :S
Τι καλό μαγείρεψε για σήμερα το γυναικάκι σου?
Εγω ειμαι στρατιωτης. Δε ξερω δε ρωταω δε μιλαω.Σαούλ σε παρακαλώ μην πεις στον Μέδιο αυτό που σου ειπα στο πμ.
Μη του χαλάσουμε το όνειρο.![]()