brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.189
- Πόντοι
- 2.606
πιο παλιό κρασί απο δω δεν θα βρεις ο νεότερος τρύγος ειναι του μεσοπολέμουΟχι. Παλιο καλο κρασι. Δεν ειμαι σε φαση πειραματισμων.
πιο παλιό κρασί απο δω δεν θα βρεις ο νεότερος τρύγος ειναι του μεσοπολέμουΟχι. Παλιο καλο κρασι. Δεν ειμαι σε φαση πειραματισμων.
και που κατάλαβες ότι είναι ανθρωποι τρίτης ηλικίαςAς βάλουμε και μια σέξι photo που ταιριάζει γάντι με την ηλικία των περισσοτέρων εδω μεσα.
![]()
Υπερβολεs...........Φοραμε ακομα κοντα παντελονακιαAς βάλουμε και μια σέξι photo που ταιριάζει γάντι με την ηλικία των περισσοτέρων εδω μεσα.
Οχι. Παλιο καλο κρασι. Δεν ειμαι σε φαση πειραματισμων.
πιο παλιό κρασί απο δω δεν θα βρεις ο νεότερος τρύγος ειναι του μεσοπολέμου![]()
πιο παλιό κρασί απο δω δεν θα βρεις ο νεότερος τρύγος ειναι του μεσοπολέμου![]()
Μα απ οτι καταλαβα τυπε δεν μιλησε για ερωτες.Για γαμησια μιλησεΚοιταξτε, κυρια.
Στο νημα μας απεχθανομαστε τα σαλια κ τα μελια κ τους γλυκερους ερωτες.
Δεν μας ενδιαφερει πως θα περασετε τη νυχτα σας.
Δεν είναι άνθρωποι είναι βαμπίρ πλέον.και που κατάλαβες ότι είναι ανθρωποι τρίτης ηλικίας
Ηλικιακα τεκνο. 40αρης. Απλα δοκιμασμενος.![]()
Δεν είναι άνθρωποι είναι βαμπίρ πλέον.
Εχουνε πεθάνει εδω και καιρό απλά ξεχάσανε να τους το πούνε.
Σαν πολυ αποτομα δεν χαθηκε η Ερη???? Καποιοι συλλογισμοι ειναι αυτονοητοιΕπιθεση;
Οχι απο το νηματοθετη.
Λειτουργησε η μυστικη υπηρεσια συλλογης πληροφοριων του νηματος.
Μα απ οτι καταλαβα τυπε δεν μιλησε για ερωτες.Για γαμησια μιλησε
Χελόου!!!! ο Α' παγκόσμιος πόλεμος τελείωσεΥπερβολεs...........Φοραμε ακομα κοντα παντελονακια
Δεν καλεσανε την κλαση μαs ακομα :o
Κοιταξτε, κυρια.
Στο νημα μας απεχθανομαστε τα σαλια κ τα μελια κ τους γλυκερους ερωτες.
Δεν μας ενδιαφερει πως θα περασετε τη νυχτα σας.
Τυπε στο θεμα παντα πρεπει να ειναι 2 γυναικες.Το Σαββατο μπηκε τελευταια φορα η Ερη,την Κυριακη εμφανιστηκε η γιαγια.Σαν πολυ αποτομα δεν χαθηκε η Ερη???? Καποιοι συλλογισμοι ειναι αυτονοητοι
Δεν ξερω αν με παρακολουθειτε
Δεν ξερω τι μου λετε.....Δεν τοδα στην τηλεοραση γιατι......σπουδαζαΧελόου!!!! ο Α' παγκόσμιος πόλεμος τελείωσε![]()
Σαν πολυ αποτομα δεν χαθηκε η Ερη???? Καποιοι συλλογισμοι ειναι αυτονοητοι
Δεν ξερω αν με παρακολουθειτε
Α δεν ηξερα τον....κανονισμοΤυπε στο θεμα παντα πρεπει να ειναι 2 γυναικες.Το Σαββατο μπηκε τελευταια φορα η Ερη,την Κυριακη εμφανιστηκε η γιαγια.
Αγαπητε ουτε σαλια, ουτε μελια ανεφερα. Μου ειναι επισης αδιαφορα.
2η τάξη(2ος κύκλος): Λάγνοι. Εδώ ανήκουν όλοι εκείνοι οι οποίοι ήταν εξαρτημένοι από την λαγνεία. Ένας καταιγισμός σεξουαλικών επιδρομών από αναμνήσεις και διαφόρων ειδών όντων, (με μορφή γυναίκας και φτερά), προς τους πρώην λάτρεις του ανύπαρκτου σεξισμού και δυαδικού συστήματος, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για ανάπαυση της ψυχής τους. Οι άνθρωποι είναι ανήμποροι πλέον αφού δεν μπορούν να δείξουν καμιά μετάνοια, παρακαλούν συνέχεια για άφεση μα άφεση δεν υπάρχει. Αυτό το επίπεδο φαίνεται καθαρά ότι το εξουσιάζει μια θηλυκή οντότητα, που προφανώς φέρεται να είναι η Θεά της Ακολασίας, η Λίλιθ.Εισθε σοφος και σαφης.