House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Δε το ειπα γι αυτο. Πάντα ξυρισμένα είναι εξάλλου.καλα μην τα ξυρισεις, παιξτο μπρουταλ!!![]()
Δε το ειπα γι αυτο. Πάντα ξυρισμένα είναι εξάλλου.καλα μην τα ξυρισεις, παιξτο μπρουταλ!!![]()
νταξ με επεισες θα βγουμε!!Δε το ειπα γι αυτο. Πάντα ξυρισμένα είναι εξάλλου.
νταξ με επεισες θα βγουμε!!
![]()
![]()
Σωστό ώρα για έξω λοιπόν. Σε κανά δύωρο ακόμα νωρίς είναιΟταν γυρνανε οι παππουδες βγαινουν τα μωρα εξω.Νομος της φυσης.
Ξαφνικα αισθανθηκα παππους dr House.Πως το λενε οταν εσεις πηγαινατε εγω ερχομουν?Σωστό ώρα για έξω λοιπόν. Σε κανά δύωρο ακόμα νωρίς είναι![]()
Δεν ειναι σαλονικιός απλά ζει εκει. ;)Με την ευκαιρια ηθελα να σου πω κατι απο πιο μπροστα αλλα τωρα το θυμηθηκα.Ειναι απιστευτες οι συλλογες απο φωτο που ανεβαζες.
Τις εβλεπα και δεν το πιστευα.Υψηλο δειγμα αισθητικης,ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω.Και ω τι εκπληξη ειστε και Σαλονικιος.
Τα σεβη μου.
Σ ευχαριστώ πραγματικά φίλε. Εχω σταματήσει όμως εδώ και καιρό, ίσως στο μέλλον πάλι.Με την ευκαιρια ηθελα να σου πω κατι απο πιο μπροστα αλλα τωρα το θυμηθηκα.Ειναι απιστευτες οι συλλογες απο φωτο που ανεβαζες.
Τις εβλεπα και δεν το πιστευα.Υψηλο δειγμα αισθητικης,ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω.Και ω τι εκπληξη ειστε και Σαλονικιος.
Τα σεβη μου.
Σωστά, Ηπειρώτης είμαι. Απλα ζω εδώ.Δεν ειναι σαλονικιός απλά ζει εκει. ;)
Οπου γης και πατρις τυπε.Δεν ειναι σαλονικιός απλά ζει εκει. ;)
Κοπρίτης του κόσμου ας πούμε πως είμαιΟπου γης και πατρις τυπε.
Ετσι.Οπου γης και πατρις τυπε.
Ετσι.
Ήρθα να αλλάξω και η βραδιά ξεκινάει από τωρα
Σαν Ρέμο? Η Αντόνιο?
Σαν Ρέμο, ειχα πάει φοιτητής Καιλέω να επαναλάβωΣαν Ρέμο? Η Αντόνιο?
Δεν είμαι φίλος, μπα.Σαν Ρέμο, ειχα πάει φοιτητής Καιλέω να επαναλάβω
Ούτε εγώ , αλλά η παρέαΔεν είμαι φίλος, μπα.