Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 942K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Φοβομαστε να φανερωθουμε.Πεσαν πολλα μπινελικια σημερα και ειμαστε προσεκτικοι.
Παλι εχασα συγκλονιστικα γεγονοτα??  :headbang:
Ηταν πολλες σελιδες κ βαρεθηκα να δω  :grin:
Ποιοι πλακωθηκαν σημερα?

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Παλι εχασα συγκλονιστικα γεγονοτα??  :headbang:
Ηταν πολλες σελιδες κ βαρεθηκα να δω  :grin:
Ποιοι πλακωθηκαν σημερα?
Μπηκε μεσα ο κυρ Μεντιος και τα γαμησε ολα.Μπινελικια,κραξιμο τα κλασσικα του bou.Αλλα δεν μπορεσε να τα βγαλει περα και αποχωρησε.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Μπηκε μεσα ο κυρ Μεντιος και τα γαμησε ολα.Μπινελικια,κραξιμο τα κλασσικα του bou.Αλλα δεν μπορεσε να τα βγαλει περα και αποχωρησε.
Μονο εγω δε θυμαμαι ποιος ειναι ο κυριος??  :think:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
[/quoteΤι να σου πω Ροζυ?Στο thread με τις εκλογες τον ειχα δει,δεν εδειξε τοση καφριλα εκει.Μας ελουσε με ολα τα κοσμητικα επιθετα γιατι "τρεχουμε" πισω απο την Ερη και σενα μπας και γαμησουμε.Και τι  δεν ειπε ο ανθρωπος,Λκασσικες εικονογραφημενες μαλακιες των μελων του bou.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
[/quoteΤι να σου πω Ροζυ?Στο thread με τις εκλογες τον ειχα δει,δεν εδειξε τοση καφριλα εκει.Μας ελουσε με ολα τα κοσμητικα επιθετα γιατι "τρεχουμε" πισω απο την Ερη και σενα μπας και γαμησουμε.Και τι  δεν ειπε ο ανθρωπος,Λκασσικες εικονογραφημενες μαλακιες των μελων του bou.
Και μας μας ενοιαξε??  :jerking: :jerking:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και μας μας ενοιαξε??  :jerking: :jerking:
E μετα ολοι τον βαλανε στην θεση του εννοειται,αλλα ξερεις ειναι κουραστικο,τουλαχιστον εγω ετσι το βλεπω.Μπαινεις εδω να χαλαρωσεις να πεις καμμια μαλακια,και ο αλλος ερχεται και σου γαμαει αυτη την διαθεση.Ευχομαι τουλαχιστον να μην ξαναγινει τιποτα,γιατι αν ειναι να ριξουμε βρισιδια και απειλες προτιμαω εγω προσωπικα τους "φιλους" legola και ιπποτη. :2funny: :2funny:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
E μετα ολοι τον βαλανε στην θεση του εννοειται,αλλα ξερεις ειναι κουραστικο,τουλαχιστον εγω ετσι το βλεπω.Μπαινεις εδω να χαλαρωσεις να πεις καμμια μαλακια,και ο αλλος ερχεται και σου γαμαει αυτη την διαθεση.Ευχομαι τουλαχιστον να μην ξαναγινει τιποτα,γιατι αν ειναι να ριξουμε βρισιδια και απειλες προτιμαω εγω προσωπικα τους "φιλους" legola και ιπποτη. :2funny: :2funny:
Συμφωνω απολυτα. Βεβαια δεν ειναι ο μονος που λειτουργει κατ' αυτον τον τροπο  ;)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνω απολυτα. Βεβαια δεν ειναι ο μονος που λειτουργει κατ' αυτον τον τροπο  ;)
Και γω εχω παρασυρθει.Αλλα  καταλαβα οτι ειναι χοντρη μαλακια.Ειπα θα προσπαθησω να μην ξαναπαρασυρθω.Αλλα επειδη πεφτει πολλη αντριλικι εδω μεσα δεν επιτρεπεται να εχεις μια φυσιολογικη συζητηση με γυναικες.Η θα ειναι πουτανες η θα ειναι ανδρικοι κλωνοι.Μεση οδος δεν υπαρχει.Γι αυτο και φυσικα δεν υπαρχουν και πολλες γυναικες εδω μεσα.Οποτε αν συζητανε μετα μονο αντρες και μαλιστα αντρες που τα ξερουνε ολα,πανεξυπνοι,πανεμορφοι,γαμιαδες και κυριοι,καταλαβαινεις θα ερθει και η στιγμη που θα βγουν τα μαχαιρια.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.471
Πόντοι
25.467
Και γω εχω παρασυρθει.Αλλα  καταλαβα οτι ειναι χοντρη μαλακια.Ειπα θα προσπαθησω να μην ξαναπαρασυρθω.Αλλα επειδη πεφτει πολλη αντριλικι εδω μεσα δεν επιτρεπεται να εχεις μια φυσιολογικη συζητηση με γυναικες.Η θα ειναι πουτανες η θα ειναι ανδρικοι κλωνοι.Μεση οδος δεν υπαρχει.Γι αυτο και φυσικα δεν υπαρχουν και πολλες γυναικες εδω μεσα.Οποτε αν συζητανε μετα μονο αντρες και μαλιστα αντρες που τα ξερουνε ολα,πανεξυπνοι,πανεμορφοι,γαμιαδες και κυριοι,καταλαβαινεις θα ερθει και η στιγμη που θα βγουν τα μαχαιρια.

Σαφώς.

Με την διαφορά ότι δεν βγαζουν τα μαχαίρια, αλλά τα κραγιόν, τα ρίμελ και τα ταμπόν. Όστις καταλαβε, κατάλαβε.-

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Μετα αρχιζει το ξεκατινιασμα απλα. Πανε οι εποχες με τα ραντεβου θανατου!!!  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Πολύ πλακα, επί δυο ώρες γυρνάγαμε όρθιοι να θυμηθούμε φάτσες και ονόματα.
Πέρασα τέλεια

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.471
Πόντοι
25.467
Μετα αρχιζει το ξεκατινιασμα απλα. Πανε οι εποχες με τα ραντεβου θανατου!!!  :grin:

Αφού οι περισσότεροι είναι κλανιά, μαγκιά και κώλο φινιστρίνι... Σχεδον ένα χρόνο περιμένω την Μαρθούλα να 'ρθει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom