tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.829
- Πόντοι
- 606
αντε γρηγορα κακα γιατι μας πεθανες στις κλανιες.Και έλεγα τι ξέχασα να κάνω σήμερα![]()
και βρωμανε και τα ποδια σου
αντε γρηγορα κακα γιατι μας πεθανες στις κλανιες.Και έλεγα τι ξέχασα να κάνω σήμερα![]()
Δίκιο έχεις, εσένα σε χέζω, δεν σε γαμάω
Οπότε δεν έχεις δει τα αρχίδια μου.
παλια ρε πουστη μου επαιζε και κανα ραντεβου θανατου κυριλεψε και το μπου![]()
Μπά!!!
Παράπονο σας κάνει και δεν το πιάσατε. Ενδόμυχα θα ήθελε να του είχατε στείλει αυτού 2.000 π.μ. για να τον πηδήξετε.![]()
αφού όταν πήγαινες προέκυπτε πούστρα και τη επομένη μαθεύοντανπαλια ρε πουστη μου επαιζε και κανα ραντεβου θανατου κυριλεψε και το μπου![]()
[move][size=30pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ για το νικ KYR MEDIOS
ΨΗΦΙΣΤΕ![/size][/move]
εχει παει για κακα τωραξεπέταξα μια αγωγουλα φραντζαισινγκ και ηρθα να σκισω τον μενδιο. Τι έγινε τον βάζει η κυρά να της πλένει τα βρακια; τι είπε![]()
Ο αγιος ειναι ο μεγάλος μου αδελφός. Το βρήκα στο παμε πακετο. Ψαχναμε τον πατερα μας αλλα βρηκαμε ο ενας τον αλλον εχουμε βεβαια μια διαφορα ηλικιας αλλα δεν γαμεις εγω τον αγαπω και ας ειναι γεροξουρας. Τσαντιζεται οταν μου την πεφτουν οι χλιμιτζουρες γιατι εχει το συνδρομο του μεγαλου αδελφουΓεροπούστης είσαι τελικά ? :S :S
Εμετός
Ψηφοφορία για το πόσες ψωλές γλύφεις την μέρα ποτέ θα βάλεις μωρή πουστόγρια ?
[move][size=30pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ για το νικ KYR MEDIOS
ΨΗΦΙΣΤΕ![/size][/move]
ξεπέταξα μια αγωγουλα φραντζαισινγκ και ηρθα να σκισω τον μενδιο. Τι έγινε τον βάζει η κυρά να της πλένει τα βρακια; τι είπε![]()
Του επετρεψε η κυρα; η πηρε πρωτοβουλια;εχει παει για κακα τωρα
Κάθε πράγμα στην σειρά του, κύριε.
Στο νήμα μας υπάρχει μία τάξη.
Αλλά απαντήστε μου, σας παρακαλώ.
Ξεσκονίζετε τον κουραμπιέ; Λιγουλάκι;
Μεγάλη ματσολιά να διακόψετε την προηγούμενη ψηφοφορια και να βαλετε νέα για τον λαγόκαρδο κλώνο. Του προσδίδετε αξία και του δίδετε υπόσταση.
άντε με ανάγκασες να γράφω από δύο υπολογιστές με δύο νικ πάλι ΚΥΡΑ ΜΗΝΤΙΑ
ούτε να το γράψεις σωστά δεν ξέρεις όχι να παίξεις κιόλας σιμουλτανέΜπα, παίζω σιμουλτάνε πέντε πούστηδες χωρίς πρόβλημα, γυρνά στο γραφείο.![]()