House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Γειά σου Μέδιε καραμπουζουκλή.
Εγω έχω θέμα μάνα μου; Εγώ γράφω τελευταίως μόνο στο θρέντ και εσύ έρχεσαι εδω με βρίσκεις, με λές τελειωμένη και όσους μου μιλάμε χλιμιτζουρες και ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη που λένε και στο χωριο μου Και μόλις κάνω αναφορά σε εσένα για κάτι χτυπιέσαι. Κάνε τις αναγωγές σου (που το θυμήθηκα ρε μπουστικΤι θέμα έχεις με το ότι έχω οικογένεια ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με τον κάθε πούστη εδώ μέσα .....
οι υπερηλικες του θρεντ κοιμουνται απο τις 19:30 το απογευμα, οποτε κανα τις 2-3 το ξημερωμα ειναι κομπλε....Καλημερα,
Μια ερωτηση μονο!......υπνο δεν εχετε ρε μαλακιασμενα και ολο το βραδυ σερφαρετε!?![]()
Καλημέρα μπλιζ, δεν πα να χτυπιέστε δεν αλλαζω αβαταρ με αυτο θα μείνετε και θα τον εμπαίζετε .Αι αλλαγαί κομμέναιΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ η νεα υπογραφη της κας. Εριναλ!
Πανεξυπνη κινηση!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχα....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα αρχίζω να χρησιμοποιώ το κλάψε του πλεζουράκιΖε σουί Περσόν.
Καλημέρα μπλιζ, δεν πα να χτυπιέστε δεν αλλαζω αβαταρ με αυτο θα μείνετε και θα τον εμπαίζετε .Αι αλλαγαί κομμέναι![]()
οι υπερηλικες του θρεντ κοιμουνται απο τις 19:30 το απογευμα, οποτε κανα τις 2-3 το ξημερωμα ειναι κομπλε....
να φανταστεις, ο αγιος εχει χωνεψει ηδη το μεσημεριανο του τωρα που μιλαμε..
Εγω έχω θέμα μάνα μου; Εγώ γράφω τελευταίως μόνο στο θρέντ και εσύ έρχεσαι εδω με βρίσκεις, με λές τελειωμένη και όσους μου μιλάμε χλιμιτζουρες και ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη που λένε και στο χωριο μου Και μόλις κάνω αναφορά σε εσένα για κάτι χτυπιέσαι. Κάνε τις αναγωγές σου (που το θυμήθηκα ρε μπουστικ
Γκαβλημέρες![]()
ελα μωρη καμπια, ολα good???Καλημέρα Χάουζ και ραο παο![]()
exeis gamisei foititria
το τελειωμενη κατω απο το νικ σου πως προεκυψε???
Ολα πουτάνα, γουστάρεις;![]()
τόσο ξεκάθαρη ομολογία δεν το περίμεναΕγω έχω θέμα μάνα μου; Εγώ γράφω τελευταίως μόνο στο θρέντ και εσύ έρχεσαι εδω με βρίσκεις, με λές τελειωμένη και όσους μου μιλάμε χλιμιτζουρες και ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη που λένε και στο χωριο μου Και μόλις κάνω αναφορά σε εσένα για κάτι χτυπιέσαι. Κάνε τις αναγωγές σου (που το θυμήθηκα ρε μπουστικ
Γκαβλημέρες![]()
poylas trela oikogeni- arxi(di)![]()