Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ειναι μελοου τειστ :effemine:
Αυτο???    Ναι,  συμφωνω  :grin: :grin: :grin:

4077.gif

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Τι όμορφη που είναι η γυναίκα μου.

Δείτε τη στο mega

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αργκαχαλ το μάτι μπορεί να είναι χάλια λόγω γρίπης εμένα μου συνέβη τουλάχιστον. Μπλιζ θα βάλω σύντομα κωλογατο αβαταρ. Νίκ καλώς το παιδί, η ξεκούραση είναι απαραίτητη στις γριπες οι οποίες με έχουν λιώσει φέτος..
H πλακα ειναι οτι η γριπη με ταλαιπωρει εδω και ενα μηνα.Στις αρχες του παλι ειχε πρησθει το ματι αλλα με το χαμομηλι την αλλη μερα ηταν οκ.Με ξαναπιανει τωρα και παλι ξαναπρηζεται.Αλλα πηρα τις καταλληλες συστασεις-οδηγιες απο τους ειδικους του νηματος και αυριο θα αποκατασταθει η ταξις.Ασε τον κωλογατο και βαλε κατι ερεθιστικο και καταλληλο για οφθαλμολουτρο ετσι ωστε το ματι να παψει να δακρυζει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
H πλακα ειναι οτι η γριπη με ταλαιπωρει εδω και ενα μηνα.Στις αρχες του παλι ειχε πρησθει το ματι αλλα με το χαμομηλι την αλλη μερα ηταν οκ.Με ξαναπιανει τωρα και παλι ξαναπρηζεται.Αλλα πηρα τις καταλληλες συστασεις-οδηγιες απο τους ειδικους του νηματος
καλα εκανες τυπε και δεν πηρες συστασεις απο γιατρους και απευθυνηθηκες στο παρον νημα.....που θα βρεις καλυτερα;

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλα εκανες τυπε και δεν πηρες συστασεις απο γιατρους και απευθυνηθηκες στο παρον νημα.....που θα βρεις καλυτερα;
Τυπε ειναι γνωστο οτι σε αυτο το site μπορεις να βρεις οτι ζητας.Ρωτας και αμεσως εχεις την απαντηση στο χερι.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.813
Πόντοι
606
Τυπε ειναι γνωστο οτι σε αυτο το site μπορεις να βρεις οτι ζητας.Ρωτας και αμεσως εχεις την απαντηση στο χερι.
μονο που πρεπει να χεις 50 χερια καθως περνεις 50 διαφορετικες απαντησεις :headbang:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
μονο που πρεπει να χεις 50 χερια καθως περνεις 50 διαφορετικες απαντησεις :headbang:
Τυπε απλα κανεις ενα συγκερασμο των αποψεων.Και στο τελος μενεις με το πουλι στο χερι.
Καποτε τολμησα να πω κατι για την θεωρια της σχετικοτητας,και εμφανιστηκαν αστροφυσικοι της NASA ετοιμοι να με μαλωσουν γιατι δεν ηξερα απο τανυστες.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σπερες. Αργκαχαλ εγώ έχω άρρωστη περισσότερο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγω φετος δε φοβαμαι μη κολησω καμια αρρωστια αλλα μη με κολλησουν τα πουστονεα καμια μερα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom