blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
θα το ξυρίσω, έχει αρχίσει να γκριζάρει
Η παλλευκη γενειαδα σας προδιδει την σοφια της μεγαλης ηλικιας σας / μας ( Αγιος, blizardeye, NICK TRIVE ).
θα το ξυρίσω, έχει αρχίσει να γκριζάρει
δε φταίω εγώ αν μου μοιάζει ο τυποςΤωρα αναφερεσαι στο δικο σου ή στου Μπραντ??
Η παλλευκη γενειαδα σας προδιδει την σοφια της μεγαλης ηλικιας σας / μας ( Αγιος, blizardeye, NICK TRIVE ).
δε φταίω εγώ αν μου μοιάζει ο τυπος
Με το γλυφομουνι ομως τι θα γινει;![]()
![]()
Αν σου πηγαινει μην το ξυρισεις, ακομη κ αν γκριζαρε. Εξαλλου το γκριζο προσθετει γοητεια στους αντρες!!! ;)
Δεν ειναι κακο, ισα ισα θα γαργαλαει παραπανωΜε το γλυφομουνι ομως τι θα γινει;
κάθε άθληση απαιτεί πείσμα, κάθε φορά που θέλω να πάω γυμναστική ένα διαβολάκι μέσα μου μου λέει είσαι κουρασμένη θα πας άλλη μέρα..
Επισης, μπορει να κανει πολυ σεξ, ειναι κ πιο ευχαριστοΜπορειτε ομως να κανετε aqua aerobic.
εμενα μια γιατρος που ειχα γνωρισει μου ειχε πει οτι για να κανω συστηματικα γυμναστικη,πρεπει ουσιαστικα να αλλαξω τροπο ζωης :Sκάθε άθληση απαιτεί πείσμα, κάθε φορά που θέλω να πάω γυμναστική ένα διαβολάκι μέσα μου μου λέει είσαι κουρασμένη θα πας άλλη μέρα..
όταν είναι πολλοί στη πισίνα, παίρνεις το διάδρομο με τα περισσότερα μουνάκια. Εκει πετάς νομίζωΔυστυχως αυτο συμβαινει σ ολους.
Στη κολυμβηση ειναι πιο εντονο επειδη ειναι πολυ μοναχικη και επιμενω... πολυ δυσκολη.
εμενα μια γιατρος που ειχα γνωρισει μου ειχε πει οτι για να κανω συστηματικα γυμναστικη,πρεπει ουσιαστικα να αλλαξω τροπο ζωης :S
το ίδιο διαβολάκι με αυτό έξω σου?κάθε άθληση απαιτεί πείσμα, κάθε φορά που θέλω να πάω γυμναστική ένα διαβολάκι μέσα μου μου λέει είσαι κουρασμένη θα πας άλλη μέρα..
τα καίω ρε Μπλιζ, μη με χαλάς τώρα, χοντρός είμαι?Ετσι ειναι.
Δε μπορει να τρωει καποιος πιτογυρα κ να πινει 10 μπυρες κ μετα να γυμναζεται. Ειναι αλυσσιδα.
όταν είναι πολλοί στη πισίνα, παίρνεις το διάδρομο με τα περισσότερα μουνάκια. Εκει πετάς νομίζω![]()
δατς αραιτΕτσι ειναι.
Δε μπορει να τρωει καποιος πιτογυρα κ να πινει 10 μπυρες κ μετα να γυμναζεται. Ειναι αλυσσιδα.