Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 918K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096
Μη μου πεις ότι τα πιες Μπλιζ

[move]
Sam-YES.jpg
[/move]

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096
Ευτυχώς η κα. Έριναλ, που πατάσσει το έγκλημα, δεν με πήρε χαμπάρι και γλύτωσα το αυτόφωρο!
Περισσότερα σε λίγο.
Πρέπει να σταθεροποιήσω τους τοίχους του γραφείου μου, που κουνιούνται!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096
Χθες ο νηματοθέτης απήλαυσε ένα εξαιρετικό γεύμα συνοδευόμενο από ακριβό λευκό κρασί σε εστιατοριο της πόλης. Το γεύμα άρχισε στις 11 μ.μ. και περατώθηκε στις 2:30 π.μ., όταν είχαν πλέον εξαντληθεί οι προμήθειες τροφίμων και αλκοόλ του καταστήματος.
Στη συνέχεια οι επαίσχυντοι φίλοι του νηματοθέτη οδήγησαν τον δύσμοιρο αυτό άνθρωπο σε κολαστήριο, όπου 5 βασανιστές κλαψούριζαν επί της πίστας [ ζεϊμπέκικα ]. Από εκεί και πέρα οι μνήμες είναι συγκεχυμένες.
Ενθυμούμαι 3 μπουκάλια whiskey [ Johny Walker black ] αλλά δεν ενθυμούμαι ποιοι τα κατανάλωσαν.
Ενθυμούμαι επίσης ότι ακολούθησα όλα τα στενά της Θεσσαλονίκης για να επιστρέψω σπίτι μου, οδηγώντας και φροντίζοντας να αποφύγω τις κοινωνικές επαφές με τις Αστυνομικές Αρχές της πόλης μου.
Ενθυμούμαι επίσης ότι ορκίστηκα να μην ξαναπιω στην ζωή μου ... αλλά σήμερα τείνω να αναθεωρήσω ελαφρώς τον όρκο μου ...
Υ.Γ. Και τώρα πρέπει να γράψω προτάσεις για να αντικρούσω 18σέλιδη ανακοπή του άρθρου 933 ΚΠολΔ ...  :headbang: :headbang: :headbang:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Ευτυχώς η κα. Έριναλ, που πατάσσει το έγκλημα, δεν με πήρε χαμπάρι και γλύτωσα το αυτόφωρο!
Περισσότερα σε λίγο.
Πρέπει να σταθεροποιήσω τους τοίχους του γραφείου μου, που κουνιούνται!!!

χαχαχαχ
λοιπόν άκου το φάρμακο για τους τοίχους.
Είχα πρωινή ανταπόκριση με Skype με yorkie. Χθες σε κάποιο από τα ραντεβού του, η γκόμενα ήταν σε hangover από το ποτό.
Του ζήτησε να της πάει μια μπύρα (συγκεκριμένη μάλιστα) για να συνέλθει.  :2funny: :2funny:

Δοκίμασέ το.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096
χαχαχαχ
λοιπόν άκου το φάρμακο για τους τοίχους.
Είχα πρωινή ανταπόκριση με Skype με yorkie. Χθες σε κάποιο από τα ραντεβού του, η γκόμενα ήταν σε hangover από το ποτό.
Του ζήτησε να της πάει μια μπύρα (συγκεκριμένη μάλιστα) για να συνέλθει.  :2funny: :2funny:

Δοκίμασέ το.

Μήπως ο κ. yorkie θα μπορούσε να μου φέρει την εργαζομένη αυτή να πούμε τον κοινό μας πόνο και να ξεπεράσουμε μαζί το hangover;;;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Μήπως ο κ. yorkie θα μπορούσε να μου φέρει την εργαζομένη αυτή να πούμε τον κοινό μας πόνο και να ξεπεράσουμε μαζί το hangover;;;
πιθανώς σε διαβάζει τώρα. χαχαχα
Ας απαντήσει ο ίδιος.  ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μπλιζ φίλε μου κι εγω από κεντρο vibes , κρήνη Ακταίον ( ροκάδικο ) και μετα σε παρακμιακό σκύλο κλαμπ στον ευοσμο με κατι ζώντοχήρες που λύσσαγαν για fresh meat
5 κοιμήθηκα , 9 ξυπνηςα
Όλα καλα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096
Μπλιζ φίλε μου κι εγω από κεντρο vibes , κρήνη Ακταίον ( ροκάδικο ) και μετα σε παρακμιακό σκύλο κλαμπ στον ευοσμο με κατι ζώντοχήρες που λύσσαγαν για fresh meat
5 κοιμήθηκα , 9 ξυπνηςα
Όλα καλα

Εύγε, κύριε!
Εμείς δυστυχώς δεν είχαμε ζωντοχήρες.
Έπρεπε να ζητήσουμε να μας στείλετε το περίσσευμα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Μόνο εγώ εμεινα μέσα χθες βλεποντας το " the imitation game"  :headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096
resized_success-kid-meme-generator-got-to-work-on-time-and-i-m-still-drunk-7c8d34.jpg

Θα τα πούμε αργότερα. Πρέπει ... να εργασθώ ...

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
πιθανώς σε διαβάζει τώρα. χαχαχα
Ας απαντήσει ο ίδιος.  ;)

Καλημέρα σας! Κ καλή επάνοδο(εαν το θεωρεί κανείς το χθεσινοβραδυνό ώς κάθοδο  :sunglasses: )

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αυτή που μου το ζήτησε δεν ήτανε η αξιολάτρευτη αυτή κοπέλα που εικονίζεται παραπάνω στη σελίδα μας !  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096
Καλημέρα σας! Κ καλή επάνοδο(εαν το θεωρεί κανείς το χθεσινοβραδυνό ώς κάθοδο  :sunglasses: )

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων αυτή που μου το ζήτησε δεν ήτανε η αξιολάτρευτη αυτή κοπέλα που εικονίζεται παραπάνω στη σελίδα μας !  :)

:kneel:  :grin:  :hi:  :kneel:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δε σε έχουμε γι αυτές αγαπητέ Μπλιζ , μόνο για τα καλυτερα
Εκει τις αφήσαμε να τσιφτετελιάζονται ως την ανατολή του ήλιου
Χάρες τέτοιου είδους δεν κάνουμε ποτέ

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αυτή που μου το ζήτησε δεν ήτανε η αξιολάτρευτη αυτή κοπέλα που εικονίζεται παραπάνω στη σελίδα μας !  :)

ποιος θα υπέθετε κάτι τέτοιο, όταν γνωρίζουμε ότι στα πορνοταξίδια σας δεν βλεπετε ποτέ μια εργαζόμενη μόνο.
:kneel: :kneel: :kneel:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096
Θα με κάνετε να ανέβω στην Θεσσαλόνικη μετά απο 56 χρόνια. Πιστεύω να αξίζει τον κόπο.  :)

Με το καλό να έρθετε, κ. The Saint! Σ΄ αυτά τα 56 χρόνια άλλαξαν πολλά στην πόλη μας.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους σύγχρονούς οίκους ευγηρίας της πόλης και να ομιλήσετε με τους συνομήλικούς σας.
Δύνασθε επίσης να επισκεφθείτε τα ιαματικά λουτρά Λαγκαδά, τα οποία είναι ιδανικά για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της ρευματοειδούς αρθρίτιδας.
Απαραίτητη επίσης κρίνεται μία επίσκεψή σας στα κοιμητήρια του Δήμου Θεσσαλονίκης για να εξοικειωθείτε με το πεπερασμένο της υπάρξεώς σας μας.
Υ.Γ. Σας γνωρίζουμε επίσης ότι ο νηματοθέτης έχει πελάτες γνωστό γραφείο τελετών της πόλης. Έτσι για την πιθανή απεφευκταία περίπτωση, κατά την οποία θα σας συμβεί το μοιραίο, θα σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή περιποίηση!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Coming soon to a Κ.Α.Π.Η. near you

Stories