blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.732
- Πόντοι
- 26.096
Εννοει οτι ειμασταν μικρα στην κουνια και για να μαs κοιμισουν μαs βαλανε αυτη την βιντεοταινια ε????
Χμμμ...
ψαχαχαχαχαχαχα...
Εννοει οτι ειμασταν μικρα στην κουνια και για να μαs κοιμισουν μαs βαλανε αυτη την βιντεοταινια ε????
Μοναχοφαη..........Ποια χαρτακια,σε αυτα τα πραγματα ειναι οποιος προλαβει να μπει στο καμαρινι και να κλειδωσει πισω του
Μοναχοφαη..........
Αυτεs ειναι για μια φορα....Δεν μπορειs να συντηρησειs τετοια γυναικα , αλλα ουτε κι αυτη θα σε πληρωνει για ζιγκολο
O αμειλικτοs χρονοsκ. saul βσλτε μια δυο φωτο της κυριας, οπως ειναι σημερα.
Το θεμα ειναι πιστευω........οτι μαs μενουν οι σκηνεs και οι χαρακτηρεs , παρα οι ιδιοι ανθρωποι αυτοι καθ εαυτοι και μαλιστα πωs θα καταληξουν ............Υποψη ομως οτι η συγκεκριμενη δεν εκανε πλαστικες.
Mια μίξη Ιζαμπέλ Αντζανί και Σοφί Μαρσώ ασ πούμε. Που θα συναντήσετε μέσα στη βδομάδα ;)Εμενα μου αρεσει!
Παντα μου αρεζαν οι ωριμες γυναικες.
Και οι εργαζομενες που συναντω φροντιζω - οδο γινεται - να ειναι ωριμες.
Ο κ. HoF γνωριζει.
Mια Σοφί Μαρσώ ασ πούμε.
Mια μίξη Ιζαμπέλ Αντζανί και Σοφί Μαρσώ ασ πούμε. Που θα συναντήσετε μέσα στη βδομάδα ;)
κυκλοφορουνε τετοιες διαθεσιμες ή πρεπει να πλερωσουμε???Mια μίξη Ιζαμπέλ Αντζανί και Σοφί Μαρσώ ασ πούμε. Που θα συναντήσετε μέσα στη βδομάδα ;)
Να μου έχετε, θα με θυμηθείτε. Θα προστρέξω αμέσως μετά με φορείο και διπλό εσπρέσσο προς αποκατάσταση της υγείας σας. ;)Σας εχω απολυτη εμπιστοσυνη!
Και μεν και δε, ενώ ομιλούμε για πρώην μεν και προσφάτως δε. Με πιάνετε νομίζω.κυκλοφορουνε τετοιες διαθεσιμες ή πρεπει να πλερωσουμε???
Να μου έχετε, θα με θυμηθείτε. Θα προστρέξω αμέσως μετά με φορείο και διπλό εσπρέσσο προς αποκατάσταση της υγείας σας. ;)
Aλλεs με δοσειs και αλλεs με μια καταβολη........Τσαμπα οχικυκλοφορουνε τετοιες διαθεσιμες ή πρεπει να πλερωσουμε???
Aλλεs με δοσειs και αλλεs με μια καταβολη........Τσαμπα οχι
Θα εκπλαγείτε και ξέρετε πως δε το λέω συχνά αυτό.Αμην!!!!!!!!!!!!