blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Εννοει οτι ειμασταν μικρα στην κουνια και για να μαs κοιμισουν μαs βαλανε αυτη την βιντεοταινια ε????![]()
![]()
![]()
Χμμμ...
ψαχαχαχαχαχαχα...
Εννοει οτι ειμασταν μικρα στην κουνια και για να μαs κοιμισουν μαs βαλανε αυτη την βιντεοταινια ε????![]()
![]()
![]()
Μοναχοφαη..........Ποια χαρτακια,σε αυτα τα πραγματα ειναι οποιος προλαβει να μπει στο καμαρινι και να κλειδωσει πισω του![]()
Μοναχοφαη..........![]()
![]()
Αυτεs ειναι για μια φορα....Δεν μπορειs να συντηρησειs τετοια γυναικα , αλλα ουτε κι αυτη θα σε πληρωνει για ζιγκολο
O αμειλικτοs χρονοsκ. saul βσλτε μια δυο φωτο της κυριας, οπως ειναι σημερα.
Το θεμα ειναι πιστευω........οτι μαs μενουν οι σκηνεs και οι χαρακτηρεs , παρα οι ιδιοι ανθρωποι αυτοι καθ εαυτοι και μαλιστα πωs θα καταληξουν ............Υποψη ομως οτι η συγκεκριμενη δεν εκανε πλαστικες.
Mια μίξη Ιζαμπέλ Αντζανί και Σοφί Μαρσώ ασ πούμε. Που θα συναντήσετε μέσα στη βδομάδα ;)Εμενα μου αρεσει!
Παντα μου αρεζαν οι ωριμες γυναικες.
Και οι εργαζομενες που συναντω φροντιζω - οδο γινεται - να ειναι ωριμες.
Ο κ. HoF γνωριζει.
Mια Σοφί Μαρσώ ασ πούμε.
Mια μίξη Ιζαμπέλ Αντζανί και Σοφί Μαρσώ ασ πούμε. Που θα συναντήσετε μέσα στη βδομάδα ;)
κυκλοφορουνε τετοιες διαθεσιμες ή πρεπει να πλερωσουμε???Mια μίξη Ιζαμπέλ Αντζανί και Σοφί Μαρσώ ασ πούμε. Που θα συναντήσετε μέσα στη βδομάδα ;)
Να μου έχετε, θα με θυμηθείτε. Θα προστρέξω αμέσως μετά με φορείο και διπλό εσπρέσσο προς αποκατάσταση της υγείας σας. ;)Σας εχω απολυτη εμπιστοσυνη!
![]()
Και μεν και δε, ενώ ομιλούμε για πρώην μεν και προσφάτως δε. Με πιάνετε νομίζω.κυκλοφορουνε τετοιες διαθεσιμες ή πρεπει να πλερωσουμε???
Να μου έχετε, θα με θυμηθείτε. Θα προστρέξω αμέσως μετά με φορείο και διπλό εσπρέσσο προς αποκατάσταση της υγείας σας. ;)
Aλλεs με δοσειs και αλλεs με μια καταβολη........Τσαμπα οχικυκλοφορουνε τετοιες διαθεσιμες ή πρεπει να πλερωσουμε???
Aλλεs με δοσειs και αλλεs με μια καταβολη........Τσαμπα οχι
Θα εκπλαγείτε και ξέρετε πως δε το λέω συχνά αυτό.Αμην!!!!!!!!!!!!